آره ولی یکی از گرایشاش (تولید صنعتی) قطبیه
راستی اگه صنایع کشوریه پس چرا سازمان سنجش تو اون 6 تا رشته ریاضی اعلام کرد که بومی گزینی توش کم میشه؟ یعنی به خاطر همون یه گرایش؟؟؟؟!!!![]()
آره ولی یکی از گرایشاش (تولید صنعتی) قطبیه
راستی اگه صنایع کشوریه پس چرا سازمان سنجش تو اون 6 تا رشته ریاضی اعلام کرد که بومی گزینی توش کم میشه؟ یعنی به خاطر همون یه گرایش؟؟؟؟!!!![]()
منطقه 2 باید باشه مثلا مرکز استانه...اصلا
منم این سوالو پرسیدم و دوستان جواب دادن واسه همون یک گرایش
این لینکی دوستمون واسه انتخاب رشته مجازی رشته ریاضی داده بود کار میکنه ولی از تعداد دفعات استفاده هم کم میکنه من 4 بار دیگه میتونم.... یه وقت بیخودی استفاده نکنین...
Last edited by majid_potter7; 03-08-2009 at 15:43.
نمیدونم گفتم شاید ربط داشته باشه به اینکه اصن برای من توی انتخاب رشته اصن نزده این شهر رو:منطقه 2 باید باشه مثلا مرکز استانه...اصلا چه ربطی به انتخاب رشته داره؟
عمران چیه ؟ لطفا در جریان نیستسن حرف الکی نزنین , کافیه یک پروانه نظام مهندسی بعدش بگیری پول پارو می کنی !
نمیشد کاریش کرد باید عوض میشد دیگهراستی ای دی سعید چقدر عوض شده دوستان خواهش می کنم اینجوری دیگه اواتار عوض نکنید
اگه تو فهميدي ماهم ميفهميم؟!اين سازمان سنجش يه چي گفته خودشم نفهميده.ولي فكر نكنم واسه يك گرايشش باشه.چون وقتي ميگه همه گرايشها(فقط صنايع اينجوري نيست اكثر گرايشهاي اين 12 رشته كشوريه!)يعني يه چيزي هست ديگه!
واقعا درسته
وقتی پروانه نظام مهندسی بگیری حق امضا داری دیگه، هر رشته ای هم که حق امضا داره توپه مثل عمران و معماری..
حق امضا دیگه چه صیقه ایه بگو ماهم بریم عمران باهم پول پارو کنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)