اختلاف اين دو cpu زياد نيست و فقط در حد 1 مگ كش است. كه چندان در پرفورمنس تاثير گذار نيست. به اين سايت مراجعه كنيد
ark.intel.com
در ضمن 5738zg موجود در بازار با t4300 عرضه مي شود.
اختلاف اين دو cpu زياد نيست و فقط در حد 1 مگ كش است. كه چندان در پرفورمنس تاثير گذار نيست. به اين سايت مراجعه كنيد
ark.intel.com
در ضمن 5738zg موجود در بازار با t4300 عرضه مي شود.
سلام دوستان، من حدود 20 صفه از این فروم رو خوندم یه سوال میکنم،جوابش آره یا نه هست.
به خدا گیج شدم تواین فروم هرکی نظر شخصیشو گفته!بعضیام که کل کلاشون آبروی این قسمتو برده.
سوالم اینه که منی که برام موس پد زیاد مهم نیست،یکمی شفافیت السیدی و کارای گرافیکی برام مهمه این مدل acer 5738zg بخرم یا نه؟
شفافیت lcd مورد قبوله ولی زاویه دید چندان خوبی نداره . از پایین نگاه کنی جالب نیست
آخرین خبر در مورد وضعیت 5738G با گارانتی سازگار این که فعلا برای خرید موجود نیست و فقط مدل 5738Z هست ، دوستانی که خبر دارند این مدل G با گارانتی سازگار دوباره وارد شده به من در پروفایلم خبری بدهند .
با تشکر
تهران رو نمی دونم اما اهواز این مدل هست (خبر برای دیروز) با گارانتی سازگار و قیمت 780
بالاخره نگفتین 5738zgبرا کارای گرافیکی من جوابمو میده؟
ببین من Call of duty WAW , Resident Evil 5 رو باهاش بازی کردم
خودت قضاوت کن در مورد گرافیکش
پیام جان شاید خود سازگار ارائه نمیده ولی الان شرکت های دیگر تعداد دارند ... من دیروز 3 دستگاه که شامل 2 تا G و یک ZG بود برای حوزه علمیه برادران سفارش دادم ... از دنیا کالا و با قیمت بیار خوب :
مدل های G حدود 735 با ماوس و LCD Cleaner رایگان
هنوز هم میشه گیر آورد باید کف بازار باشی عزیز![]()
والا من اصلابا کامپیوتر بازی نمیکنم.
این بازیایی هم کهشما گفتین رو فقط از دوستام اسمشو شنیدم.
ولی خوب بازیای نسل جدیدم گرافیکای زیادی رو میطلبه.
خب پس حتما جواب گو هست چون اون بازی ها به گرافیک بالایی احتیاج دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)