pes خوب هست ولی به پاس فیفا نمی رسه
متاسفانه زمین چمن pes رو خیلی بد درست ی کنه و یه جوریه چشم ادم رو می زنه
pes خوب هست ولی به پاس فیفا نمی رسه
متاسفانه زمین چمن pes رو خیلی بد درست ی کنه و یه جوریه چشم ادم رو می زنه
بدبختی اینجاست که اگه نسخه کامل بیاد باز هم همین نسخه ناقص تو اکثر مغازه هاست و همینو میدن به خوردمون.
آخه من موندم این همه عجله چیه. خب ما که 1 سال صبر کردیم این چند رو هم روش. از دست این هکرا و کرکرا و آنلاکرای
عجول. میان بازی رو نصفه میدن تو بازار( دموی آنلاک شده )، بعدش با چه مصیبتی باید بری اصلشو پیدا کنی.
سلام!جناب Abas1100 :
با نسخه NEXT مقایسه کردیم ، دیدیم PES2010 بهتره ، لطفا به نظر دیگران احترام بگذارید ، شما بدون داشتن کوچکترین اطلاعاتی در مورد PES2010 بی خودی نظر می دید ، لطفا واقع بین باشید ، برید تو اینترنت یه چرخی بزنید ، همه جا نوشته PES2010 در زمینه گرافیک FIFA10Next رو شکست داده ، ولی شما می خواهید مغلطه کنید و چونکه دوسال FIFANext گرافیکش بهتر بوده بگید باز هم از PES2010 بهتره
چی رو با چی مقایسه کردید؟
خودتون هر دو رو بازی کردین یا نه بااستناد به تصاویر؟
کل مقایسه رو بزارید تا بقیه هم قانع بشن!
آره متاسفانه ولی فکر کنک تو پاساژ پایتخت بشه یه کارایی کرد,حتما" یه سری بزن
منم باهات خیلی موافقم,این انتقادات تو پست ها تن آدمو میلرزونه که همش ماله نسخه آنلاک دموس که خراب خروبم از آب در میاد![]()
ببخشید...بالاخره این بازی کامل هست یا خرابه؟؟؟؟بخریم یا نه؟؟؟
احتیاجی به مقایسه نیست هر کس دو تا چشم سالم و بدون تعصب داشته باشه میفهمه که PES 2010 در این زمینه فیفا نکست را پشت سر گذاشته.............سلام!
چی رو با چی مقایسه کردید؟
خودتون هر دو رو بازی کردین یا نه بااستناد به تصاویر؟
کل مقایسه رو بزارید تا بقیه هم قانع بشن!
joey jordison (اسمت رو نمیدونم) در این زمینه با شما شدیدا موافقم چون من هر دو تا رو نکست بازی کردم میتونم بهت بگم که فیفا با اینکه امسال خیلی تلاش داشته ولی مشکل همیشگی خودش که عدم رعایت اندازه های متناسب در بازی و گیم پلی رو داره و نمیشه فیفارو بهتر از PES2010 دونست البته اگه pes بیاد من فکر کنم همه کسایی که قبلا فیفا بازی میکردن تغییر عقیده بدن.
البته نمیشه زیبایی ها تکنیکی و تاکنیکی فیفا رو درنظر نگرفت...
من خودم به شخصه ميگم كه Fifa 09 از PES 2009 بهتر بود.اما نسخه هاي قبلي فيفا به پاي PES نمي رسيد اما از وقتي فيفا09 رو بازي كردم ديگه دور PES رو خط كشيدم.
راستي اين Next چيه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)