تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 227 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

تو خود سایت اپل گرونتر میوفته؟؟ اخه اونجا چیزی حدود 200 تومان اضافه میشه

یعنی 2 quad core بهتر از 2.7 dual core هست ؟؟
    اخه یک کلیپ تو یوتیوب دیدم که 2.2 core i5 dual core با 2 i7 quad core توی هر چیزی فقط چند ثانیه کم میورد گفتم حالا که این 2.7 i7 هست شاید بهش برسه.
    الآن برنامه ها فقط 4 هسته رو (اونم نهایتا) ساپورت میکنن پس در حال حاضر i5 سریع تره

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

سلام دوستان
    این مدل 723 چند اینچه؟؟15؟یعنی 8 هسته داره سی پی یوش؟
    الان بازار قیمتاش چطوره؟پیش بینیتون برای 1-2 ماه آینده چیه؟؟؟723 میاد پایین؟
    راستی چند سوال مرتبط با لپ تاپ های اپل...
    اگه میگید که اینقدر کانفیگ هاش قویه پس چرا هیچ کی برای بازی توصیه نمیکندش؟؟؟چرا میگید ویندوز سون رو سنگین اجرا میکنه؟؟؟؟
    راستی دوستان
    adobe after effect تحت مک گیر میاد ؟؟؟؟؟؟
    ممنونم
    15 اینچ هست 723 و 4 هسته فعال و 4 هسته مجازی داره .
    الان تو بازار از 2600 میگن تا بالا. نمیشه پیش بینی کرد .
    کی گفته برای بازی توصیه نمیشه ؟؟ بعضی از مدل ها توصیه نمیشه ولی این دلیلی نیست که بازی رو نتونه اجرا کنه. اگه بازی تحت سیستم عامل مک باشه 100 در صد اجرا میشه و تو ویندوز هم یکی از دوستان گفته که crysis 2 رو مثل هلو بازی می کنه.
    راستش حال سرچ ندارم برای این برنامه که گفتی ولی هر چی که می خوای تو گوگل بنویس اخرش بنویس برای مک{ به همین راحتی }

3. این کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

من اهل بازي نيستم داداش
    نتونه هم مهم نيس
    فقط واسه رندر كم نياره ....
    ؟؟؟
    اين جريانش چيه رفيقمون 2 تا پست بالا تر گفت i5 سريع تره؟

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من اهل بازي نيستم داداش
    نتونه هم مهم نيس
    ؟؟؟
    اپل از هیچ نظر کم نمیاره
    اگر هم کم بیاره مطمئن باش بقیه هم کم میارن
    البته بستگی داره شما تا چقدر بخوای هزینه کنی
    اگه مثلا 723 که بالاترین مدل اپله رو بگیری تقریبا می شه گفت ازش قوی تر تو هیچ برندی هنوز ساخته نشده
    تا سری 2010 اپل زیاد به بازی اهمیت نمی داد اما الان از قوی ترین کارت های گرافیک تو لپ تاپ هاش استفاده کرده
    اینکه گفته می شه 8 هسته ای شناسایی نمی شه یا کور آی 5 از 7 قوی تره به این خاطره که مدت زیادی از تولید این نسل از سی پی یو نمی گذره
    لپ تاپ قابلیت ارتقاء نداره و آدم لپ تاپو نمی گیره که سال به سال عوضش کنه
    تا چند ماه دیگه این مدل سی پی یو کامل جا میوفته
    یا مثلا اگه بگیم تفاوت کاری کور آی 5 با 7 فقط 1 ثانیه بوده همین 1 ثانیه تو سیستم کاری سی پی یو خیلی زیاده
    چون همونطور که می دونین سی پی یو در آن واحد فقط یک کار رو انجام می ده
    اما چون سرعتش خیلی زیاده واسه ما محسوس نیست که بفهمیم یکی یکی برنامه ها رو پردازش می کنه و فکر می کنیم همه رو باهم انجام می ده
    حالا سی پی یویی که 8 پردازنده داره یعنی در آن واحد 8 کار رو با هم انجام می ده
    از این منظر که نگاه کنیم می بینیم همون 1 ثانیه چقدر زیاده
    سی پی یویی که در 1 هزارم ثانیه و شاید کمتر یک کار رو انجام می ده، 1 ثانیه دیر تر یعنی 1000 بار کندتر
    واسه رندرینگ فکر می کنم هم سی پی یو مهمه هم گرافیک
    اما بازم می گم بستگی داره شما تا چقدر بخوای هزینه کنی

6. 3 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sydsina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون از دوستانی که زحمت جواب به سوالاتم رو کشیدن هر چند خیلی جامع نبود

یا مثلا اگه بگیم تفاوت کاری کور آی 5 با 7 فقط 1 ثانیه بوده همین 1 ثانیه تو سیستم کاری سی پی یو خیلی زیاده
    اما چون سرعتش خیلی زیاده واسه ما محسوس نیست که بفهمیم یکی یکی برنامه ها رو پردازش می کنه و فکر می کنیم همه رو باهم انجام می ده
    سی پی یویی که در 1 هزارم ثانیه و شاید کمتر یک کار رو انجام می ده، 1 ثانیه دیر تر یعنی 1000 بار کندتر
    یه مسئله ی دیگه هست اینکه شاید نه فقط در ایران بلکه برای اکثر User های دنیا ، اینقدری که تعداد هسته و فرکانس CPU اهمیت داره ، Catch اون که من میگم مهمترین قسمتش هست اهمیت نداره !

مسئله اینجاست که بحث راندمان کار هست که برای منِ User نمو پیدا میکنه ، اینکه CPU من 4 هسته ای هست یا 2 هسته ای اصلا مهم نیست وقتی هنوزم میبینیم که سری i5 720 از همتای i7 خودش با 4 هسته پیشی گرفته ، ضمن اینکه مهمترین ویژگی یه سیستم خوب Match بودن قطعات با هم دیگه هست .
    یعنی باید دید CPU - Ram و Hard تا چه اندازه با هم هم مسیر و هم جهت هستند . بالا بردن بی اصول یکی مطلقاً تضمینی برای بالاتر بودن سیستم نیست .

علاوه بر همه اینها اگر از نداشتن سیستم تهویه حرفه ای برای لبتاپ صرف نظر کنیم ، الان عصر ، عصر Over Clock ها هست و کسی برای 0.2 - 0.3 Ghz نمیاد پول هنگفتی رو متحمل بشه و با یه Over Clock حرفه ای و تمیز هم بازده رو بالاتر میبره هم هزینه ی معقول تری انجام داده

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

یه مسئله ی دیگه هست اینکه شاید نه فقط در ایران بلکه برای اکثر User های دنیا ، اینقدری که تعداد هسته و فرکانس CPU اهمیت داره ، Catch اون که من میگم مهمترین قسمتش هست اهمیت نداره !

مسئله اینجاست که بحث راندمان کار هست که برای منِ User نمو پیدا میکنه ، اینکه CPU من 4 هسته ای هست یا 2 هسته ای اصلا مهم نیست وقتی هنوزم میبینیم که سری i5 720 از همتای i7 خودش با 4 هسته پیشی گرفته ، ضمن اینکه مهمترین ویژگی یه سیستم خوب Match بودن قطعات با هم دیگه هست .
    یعنی باید دید CPU - Ram و Hard تا چه اندازه با هم هم مسیر و هم جهت هستند . بالا بردن بی اصول یکی مطلقاً تضمینی برای بالاتر بودن سیستم نیست .

علاوه بر همه اینها اگر از نداشتن سیستم تهویه حرفه ای برای لبتاپ صرف نظر کنیم ، الان عصر ، عصر Over Clock ها هست و کسی برای 0.2 - 0.3 Ghz نمیاد پول هنگفتی رو متحمل بشه و با یه Over Clock حرفه ای و تمیز هم بازده رو بالاتر میبره هم هزینه ی معقول تری انجام داده
    در مورد catch گفتی می خواستم این رو بگم که درسته بچه ها هسچ کس حرفی از این نزد ولی وقتی یکی میگه حرفه ای می خوام بهش بالا ترین مدل رو میگن که از همه لحاظ بالا ترین هست.
    مثلا این 723 فکر کنم 6mb باشه خب درسته نمیگیم ولی همه چی عالیه... من چقدر خوشحالم
    اپل تنها برندی هست که نباید از لحاظ کانفیگ با برند های دیگه مقایسش کنی دلیلش همین مچ بودن هست.
    چون اپل همه چیزش مخصوص خودشه یعنی اینکه برای شرکت اپل جدا میزنند پس مطمعا باش که از لحاظ مچ بودن بهترین شرکت ممکن همین اپل هست.
    فقط برای عموم بود { چون شما از ما هم حرفه ای تر هستی }
    Last edited by s-a-l-i-m; 14-05-2011 at 23:56.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد سی پی یو توضیح دادم که اشتیاهه فکر کنیم 5 از 7 قوی تره
    به هر حال ما فقط کاربریم و اونا سازنده، از ما بهتر می دونن چی بهتره
    وقتی سعی کردن لپ تاپشون از همه نظر بهترین باشه مسلما نمیان یه سی پی یو معمولی روش بذارن
    در مورد cashe فکر نمی کنم 6 مگ کم باشه
    تا 4 ماه پیش سی پی یو من 1 مگ کش داشت!!
    تازه می شه با هزینه ی بالا تر هم فرکانسشو بیشتر کرد هم کششو
    در مورد خنک کردن از خود بدنه ی آلومینیومی چون یه رسانای سریع گرماست به عنوان هیت سینک استفاده کردن
    کلا سخت بشه از اپل ایراد جدی گرفت
    معدود ایرادش قیمت زیادشه

10. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    این مدل 723 چند اینچه؟؟15؟یعنی 8 هسته داره سی پی یوش؟
    الان بازار قیمتاش چطوره؟پیش بینیتون برای 1-2 ماه آینده چیه؟؟؟723 میاد پایین؟
    راستی چند سوال مرتبط با لپ تاپ های اپل...
    اگه میگید که اینقدر کانفیگ هاش قویه پس چرا هیچ کی برای بازی توصیه نمیکندش؟؟؟چرا میگید ویندوز سون رو سنگین اجرا میکنه؟؟؟؟
    راستی دوستان
    adobe after effect تحت مک گیر میاد ؟؟؟؟؟؟
    ممنونم
    723 بدون گارانتی 2500 تا 2600 هست فکر کنم
    8 هسته فعال داره که همان طور که گفتم 4 هسته اش حقیق و 4 هسته مجازی هست این مورد رو من تو برنامه istat دیدم تو سری قبلی هم 8 هسته ایی بود corei7 اش و corei5 اش چهار هسته ایی(2 هسته حقیق و 2 هسته مجازی)
    پیش بینی من با توجه به نزدیک شدن به تابستان گران شدن هست هر چه قدر به سمت تابستان پیش برید نه لب تاب بلکه هر چیز دیگر گران تر میشود (در حوضه ای تی)
    چون عموم ف کر میکنند مک بوک یعنی مکینتاش! عموم که خدمت اتون عرض میکنم یعنی 90 درصد مردم فکر میکنند که کسی که مک بوک خرید یعنی باید 100 درصد با مک کار کنه و اصلا ویندوز روش نصب نیمشه برای همین کسی که از کار کردن با مک حراص داره سمت اش نمیره. در مورد بازی هم فکر نکنم کسی برای بازی سمت لب تاپ بره چون کار کاملا اشتباهی هست! تا سیستم هایی هستند که کانفیک به مراتب بالاتری نسبت به لب تاپ در ضمینه گیم دارند خرید لب تاپ اشتباه محض است مثلا کسی که میخواهد تو کریسیس 2 فریم بالا داشته باشد خوب اشتباه محص هست که با 2 و نیم میلیون بره لب تاپ بخره (حتی مک بوک) با این پول میتونه بهترین سیستم فعلی رو جمع کنه. کسی که لب تاپ میخره برای کاربرد های دیگری میخره حال اگر بازی هم بشه باهاش کرد برای بعضی موقع ها بد نیست نه به صرف اینکه ایا تو بازی کم میاره یا نه و کدومی کی تو بازی قوی تره و....!
    برای کار گرافیکی سیستم عامل مک حرفه ایی ترین سیستم عامل هست شما مشاهده کنید حرفه ایی ترین گرافیست ها با مک کار میکنند چون به قدری برنامه adobe suite( از فتوشاپ و ایلستراتور و همان ae که شما فرمودید و ...) نرم هست که تو ویندوز باید بسیار کانفیک بالایی داشته باشید که به این مورد برسید .من خودم یکی از دلایلی که با مک کار میکنم به دلیل کار با فتوشاپ ai ان است)

من اهل بازي نيستم داداش
    نتونه هم مهم نيس
    ؟؟؟
    دوست عزیز تقسیم بندی سری CoreIX اینتل خیلی زیاد هست سری داره اینتل از core5 که همان corei7 هست اما تعداد هسته های فعال اش لاک شده در اصل تمام معماری ان همان corei7 هست اما با core5 عرضه میشه عین سری x4 و x6 ای ام دی! نمیشه گفت همه corei5 ها از Corei7 ها قوی تر هست. چیزی که عیان است این هست که 80 درصدcorei7 ها از corei5 ها قوی ترند حال مثلا با توجه به نوع بازه فرکانسی(از فرکانس پایه تا فرکانس بوست) ممکنه یک شرکت بیاد corei5 اش رو خیلی اور بکنه و در عمل و تحت لود این سی پی یو قوی خودش رو نشان بده
    یه مسئله ی دیگه ه

ست اینکه شاید نه فقط در ایران بلکه برای اکثر User های دنیا ، اینقدری که تعداد هسته و فرکانس CPU اهمیت داره ، Catch اون که من میگم مهمترین قسمتش هست اهمیت نداره !

اورکلاک کردن لب تاپ کاری بسیار اشتباه هست. بسیار بسیار اشتباه. چون عمر لب تاپ همینجوری کم هست شما با اور اش علاوه بر کم کردن عمر قطعات لب تاپ امکان سوزاندن قطعات اش رو هم بالای 60 درصد دارید برای همین اصلا لب تاپ رو با پی سی مقایسه نکنید در قیاس اورکلاک در پی سی کولینگ بسیار پیشرفته تر از لب تاپ هست.
    الان هم فرکانس مهم هست و هم تعداد هسته در سری corei7m قبل از اومدن سری سندی بریج شرکت های سازنده بیشتر به خاطر گرین بودن و مصرف پایین سی پی یو ها از فرکانس پایین در حال بی کاری استفاده میکردند مثلا خیلی از لب تاپ ها مشاهده میشد با فرکانس 1.73! ایا این لب تاپ ها ضعیف بودند! خیر شاید تو حالت بوست تا 3 گیگاهرتز هم بالا میومدند. یا همین 723 که 2.2 گیگاهرتز فرکانس اش هست در حالت لود تا نزدیک 3 گیگاهرتز بالا میاد فرکانس اش پس از نظر فرکانس کمبود ندارند لب تاپ هایی فعلی حداقل برای کار های mobilty.

12. 3 کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

اپل از هیچ نظر کم نمیاره
    اگر هم کم بیاره مطمئن باش بقیه هم کم میارن
    البته بستگی داره شما تا چقدر بخوای هزینه کنی
    اگه مثلا 723 که بالاترین مدل اپله رو بگیری تقریبا می شه گفت ازش قوی تر تو هیچ برندی هنوز ساخته نشده
    تا سری 2010 اپل زیاد به بازی اهمیت نمی داد اما الان از قوی ترین کارت های گرافیک تو لپ تاپ هاش استفاده کرده
    اینکه گفته می شه 8 هسته ای شناسایی نمی شه یا کور آی 5 از 7 قوی تره به این خاطره که مدت زیادی از تولید این نسل از سی پی یو نمی گذره
    لپ تاپ قابلیت ارتقاء نداره و آدم لپ تاپو نمی گیره که سال به سال عوضش کنه
    تا چند ماه دیگه این مدل سی پی یو کامل جا میوفته
    3سال مدت کوتاهیه؟
    فکر میکنم به این زودی ها 8 هسته شناسایی نشه و به دوستانی که کارهای رندر و از این دست کارها انجام میدن پیشنهاد میکنم که core i5 بگیرند که براشون سریع تره. یکی از مهم ترین دلیل های سریع بودم مک بوک های جدید هم همینه.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نکته ی دوم: این که میگید مک سیستم عامل قویه ای ههست رو من قبلا بهش معتقد بودم ولی الآن کاملا ردش میکنم. دوستان گفته بودن که مک فوق العادس و از این دست حرف ها ولی من این سیستم عامل رو به صورت درست رو لپتاپم نصب کردم و تاثیر این سیستم عامل فقط در باطری وسرعت کار های روزانس وگرنه از همه لحاط ( امنیت و ....) فوق العاده ضعیفه و همچنین برای یه برنامه نویس فوق العاده نا کارآمد چون کلا به هیچ قسمتی از دستگاه دسترسی نمیده

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

3 سال واسه چی مدت بلندیه؟
    اکثر کسایی که دیدم خواستن مک بوک بگیرن به همون 723 هم راضی نبودن و می خواستن سی پی یو 8 مگ کش و فرکانس 2.3 بگیرن
    اولین باره می بینم یکی می گه مدل پایین تر بگیری بهتره
    آدم وقتی 2800 پول لپ تاپ می ده نمی تونه 2 سال دیگه زیر 1 میلیون ردش کنه که چون مثلا سی پی یوش کم آورده
    باید فکر بعدا رو هم کرد
    از گرفتنش آدم ضرر نمی کنه
    حالا بماند که وقتی سی پی یو پایین تر باشه مثلا هارد و کارت گرافیک هم ممکنه مدل پایین تری داشته باشن
    اما کسی که حداکثر توان رو لازم داره حتما باید قوی ترین سیستمو بگیره
    در مورد سیستم عامل همیشه گفته شده که مکینتاش حداکثر بازدهی رو فقط با سخت افزارهای ساخت اپل داره
    اما نه این تصور که گفته بشه دیگه مک بهترینه و مو لا درزش نمی ره اصلا درست نیست
    به هر حال همین وینوز هم پر از ایراد و مشکله

---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------

3 سال واسه چی مدت بلندیه؟
    اکثر کسایی که دیدم خواستن مک بوک بگیرن به همون 723 هم راضی نبودن و می خواستن سی پی یو 8 مگ کش و فرکانس 2.3 بگیرن
    اولین باره می بینم یکی می گه مدل پایین تر بگیری بهتره
    آدم وقتی 2800 پول لپ تاپ می ده نمی تونه 2 سال دیگه زیر 1 میلیون ردش کنه که چون مثلا سی پی یوش کم آورده
    باید فکر بعدا رو هم کرد
    از گرفتنش آدم ضرر نمی کنه
    حالا بماند که وقتی سی پی یو پایین تر باشه مثلا هارد و کارت گرافیک هم ممکنه مدل پایین تری داشته باشن
    اما کسی که حداکثر توان رو لازم داره حتما باید قوی ترین سیستمو بگیره
    در مورد سیستم عامل همیشه گفته شده که مکینتاش حداکثر بازدهی رو فقط با سخت افزارهای ساخت اپل داره
    اما نه این تصور که گفته بشه دیگه مک بهترینه و مو لا درزش نمی ره اصلا درست نیست
    به هر حال همین وینوز هم پر از ایراد و مشکله

15. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •