اگه هارد دیتکت میشه ولی حجمشو صفر میزنه علت اصلی از فریم ویر است البته به شرطی که با نرم افزار hdat2 و فرمت سطح پایین درست نشه
اگه هارد دیتکت میشه ولی حجمشو صفر میزنه علت اصلی از فریم ویر است البته به شرطی که با نرم افزار hdat2 و فرمت سطح پایین درست نشه
سلام.لینک دانلود خرابه میشه لینکو درست کنید مرسی
سلام
مراحلش رو به ترتیب بگید تا انجام بدم
نرم افزار HD Tune رو نصب کنید. بازش کنید و در همون پنچره برید به تب health و ازش عکس بذارید![]()
من یک هارد اینترنال وسترن 160 گیگ و یک هارد اکسترنال وسترن 1 ترا و یک هارد اینترنال سیگیت 1 ترا دارم که هارد سیگیت مشکل داره
وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم 12 تا بوق می زنه و بعد قطع میشه
وقتی تو بایوس میرم ظرفیت رو زده صفر
وقتی هم سیستم بالا میاد هاردم تو Device Manager موجود هست ولی تو مای کامپیوتر نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از دیسک منیجمنت
که تو دیسک منیجمنت حجم داریو رو 4 گیگ زده در صورتی که هارد من 1 ترا هست
اگه میشه کمکم کنید خیلی به هاردم احتیاج دارم
Last edited by abolfazl7n; 13-09-2014 at 16:43.
این کدوم هاردتون است که ایراد داره ؟ هارد مشکل دار inialized نشده باید پارتیشن تیبل براش درست کنید سپس پارتیشن بندی کنید اگه اطلاعات مهم دارید بدید بیرون
اگه با اینکار حجم هارد درست نشد با نرم افزار hdat2 تست کنید ببینید میتونید حجم هارد رو درست کنید یا نه درست نشد یا مشکل با فرمت سطح پایین درست میشه یا اینکه فریم ویر هارد ایراد داره و باید فریم ویر هارد رو آپدیت کنتید
هارد سیگیت مشکل داره
اصلا هارد باز نمیشه که اطلاعاتم رو خارج کنم
بله با این شرایط باز نمیشه باید هارد inialized بشه راه هایی برای فیکس کردن mbr است هم ازطریق ویندوز xp هم سون بوتشون، یا نرم افزار hiren boot cd ولی میترسم به اطلاعاتتون آسیب میرسه به همین خاطر میگم هارد رو ببرید بیرون به یک مرکز معتبر برای استخراج اطلاعات نشون بدید بهتره
اطلاعاتم مهم نیست فقط می خوام که هارد درست بشه
به یکی از خدمات کامپیوتری شهرمون بردم ولی گفت درست نمیشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)