سیلام...
خواهرم میخواد گوشی بخره...کوکی خوبه؟؟؟
در مورد اینترنت و اکسپلورر ش توضیح بدین....
" " موزیک پلیر و صدا ش توضیح بدین....
کلا گوشی راضی کننده ای است؟؟
راستی اگه گوشی رو دارین بگید...
![]()
سیلام...
خواهرم میخواد گوشی بخره...کوکی خوبه؟؟؟
در مورد اینترنت و اکسپلورر ش توضیح بدین....
" " موزیک پلیر و صدا ش توضیح بدین....
کلا گوشی راضی کننده ای است؟؟
راستی اگه گوشی رو دارین بگید...
![]()
Last edited by !@#$%^&*(); 07-12-2009 at 18:24.
آره اون که درسته توی قسمت تنظیمات هستش، دیدمش ولی نحوه ی کار باهاش رو میخواستم، بازم مرسی خودم جورش می کنم.تو قسمت امنیت گوشی بود فک کنم. همونجایی که قفل میزاری برا گوشی، دقیق یادم نیست
گوشی خوبیه، مخصوصا با این قیمت (150 تومان)، رنگ طلاییش فکر کنم بیشتر به خانوم ها بیاد.خواهرم میخواد گوشی بخره...کوکی خوبه؟؟؟
مرور گر خوبی داره عیبش اینه که فلش ساپورت نمی کنه (یوتیوب)، میتونید توش اپرا مینی نصب کنید و لذت ببرید.در مورد اینترنت و اکسپلورر ش توضیح بدین....
واسه موزیک خیلی عالیه....اگه بیشتر میخواید لذت ببرید، هندز فری با مبدل باید براش بگیرید ولی من با هدست خودش مشکلی نداشتم." " موزیک پلیر و صدا ش توضیح بدین....
بله چون با توجه به قیمتش خیلی امکانات خوبی داره!کلا گوشی راضی کننده ای است؟؟البته باز هم به این بستگی داره شما چی میخواید از گوشی....
داشتم!راستی اگه گوشی رو دارین بگید...دزدیدنش (از بس خوشگل بود
) الان به جاش استار گرفتم.....
![]()
![]()
واقعا دزدیدنش؟داشتم!دزدیدنش (از بس خوشگل بود
) الان به جاش استار گرفتم.....
صدای کوکی بلنده؟
: دی
Last edited by !@#$%^&*(); 07-12-2009 at 21:23.
آره....یعنی گمش کردم، بعد که زنگ زدم طرف نامردی کرد، رد تماس میزد، آخر سر سیم کارتو.....واقعا دزدیدنش؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تو هندزفری آره، ولی توی اسپیکر مناسبه، در حد گوشی چینی نیست ولی مناسبه...صدای کوکی بلنده؟![]()
![]()
خب از طریق مخابراتیعنی گمش کردم، بعد که زنگ زدم طرف نامردی کرد، رد تماس میزد، آخر سر سیم کارتو.....
اگه جعبه اش رو داشته باشی(کد)میتونی از طریق مخابرات ردیابی کنی...
بعد طرف رو>>
هاااااااااااا؟؟؟؟
اگه همراه اول بندازه رو گوشی از طریق مخابرات میشه با سریال گوشی پیگیری کرد، چون تمامی گوشی هایی که سریالهاشون ثبت هست رو همراه اول ساپورت میکنه. جدیدا ایرانسل هم میگن این قابلیت رو پیدا کردهولی تالیا نه
البته ایرانسل هم احتمالش خیلی کمه ولی گوشی یکی از دوستام دو سال پیش گم شد ولی امسال پیدا شده: دی
واقعا چجوری دلشون میاد این کارا رو بکنن. به جان خودم من از ترس اون دنیاش هم که شده میترسم همچین کارهایی بکنم ولی بعضی ها خیلی راحت این کارها رو میکنن.همین ها اگه این اتفاق براشون بیفته ببین چه کارا که نمیکنن
برا یکی دیگه از دوستام هم این اتفاق افتاده بود
ایشون گوشیشون رو تو اتوبوس بین شهری جا گذاشته بودن.
و همین اتفاق افتاده بود براش. یعنی زنگ زده یکی برداشته سریع قطع کرده بعد هم خاموش.
نیم ساعت بعدش رفته اتوبوس رو پیدا کرده ولی یارو زیر بار نرفته و گفته من چیزی ندیدم برو ببین اگه افتاده تو اتوبوس وردار .
من هم قبلا اصلا مراقب گوشیم نبودم و دوستام هی میگفتن آخرش اینو میدزدن. منم میگفتم برو بابا تا اینکه خودشون یک بار گوشیمو از جیب کت م ورداشتن و من هم نفهمیدم بعد که دیدم نیست یک حالی شدم که نگو
دست و پام میلرزید دیگه دیدن وضعم خرابه گفتن بیا بابا دست ماست تازه قبلش هم گوشی دوستم رو گرفتم زنگ بزنم ببینم خاموشه یا نه، اونقدر دست و پام رو گم کرده بودم شماره رو اشتباه گرفته بودم. یعنی اگه زنگ میخورد صداش در میومد میفهمیدم دستشونه![]()
Last edited by majid_sd2009; 08-12-2009 at 00:11.
این کارو کردم افاقه نکرد!اگه جعبه اش رو داشته باشی(کد)میتونی از طریق مخابرات ردیابی کنی...![]()
10million LG Cookie phones sold
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)