نه بابا رو ویستا وصل کردم مثل امپراطور داره کار میکنهشاید با ویستا مشکل داره، شاید هم من بد دانلود کردم!رانندش دست فرمون نداره
efltag !
نه بابا رو ویستا وصل کردم مثل امپراطور داره کار میکنهشاید با ویستا مشکل داره، شاید هم من بد دانلود کردم!رانندش دست فرمون نداره
efltag !
یه دکمه ی " ماچ " هم باید اضافه کنن!×!
یاسر جان برادر شرمنده ها مشکلی چیزی حل نمیکنیم هی سوالم میپرسیم!×!
توجه کنید! توجه کنید! این مردک هنوز هم پا نشده ها! ساعت به افقه تهران 13:10 دقیقه×!تشکر// بریم لالا ! کور شدم![]()
این گزینه رو با goldelf اشتباه نگیرید ها!×!golabelf
golden elf
samurai elf
Hiroshima elf
man'o elf!
PC elf
بابا خلاصه هر چی بچسبونی بهش یه چی میشه دیگه!×!
حالا کلا تو طراحیت از elf ای جات میخوای چیزی بزاری یا همینطوریه؟!×!
ایول! پس دانلودش پیچید!×!نمی دونم Browser دانلود کردم با BUG؟!؟
من هر کاری کردم نتونستم با chrome کارکنم! رو مخ بودمن همین Google Chrome رو با هیجی عوض نمی کنم (هر چند خیلی چرت ه!!!)
آقا این تاپیک تبلیغاتیه پایین رو دیدید ؟حتما سر بزنید آخره فانه !!!
یکی بره حسابرسی !
سلام برادر!سلام.
ما که همینجاییم فعلن!
والا من که ازش استفاده می کردم مشکلات قبلیش برطرف شده بود، و الانم از خیلی بهتره سرعتش نسبت به قبلی...
مطمئن باش پسوردهات و اینا همه چی توش می مونه! ولی برای محکم کاری اگه توی فایرفاکس هستی توی همین صفحه p30 رایت کلیک کن، View Page Info رو بزن و بعد بیا تب Security از اونجا یه دکمه هست View Saved Password رو بزن. یه پنجره کوچیک باز می شه، اون بالا یه فیلدی هست به نام search اونو هرچی توش نوشته رو پاک کن اونوقت پایینش هرچی پسورد و یوزر سایتها باشه واست نشون می ده. البته باید پایینش دکمه Show Password رو بزنی!
دهه
ب ههمین کشکی هر کی بیاد پسته سیستم هم میتونه پسورد های ما رو ببینه!×!
بده که
پسورد هم که ماشالله برای هر سیات یه دونســـ
الان شونصد تایی باید باشه
حالا دمبه زنبور رو باور کنیم یا منقار عقاب رو!×!؟نه بابا رو ویستا وصل کردم مثل امپراطور داره کار میکنهرانندش دست فرمون نداره
![]()
سلام
آقا کسی اطلاعاتی نداره چطور میتونم زمانی که pc1 با pc2 با هم شبکه شدن pc2 بیاد از آرپیجیه pc1 استفاده کنه؟
هیشکدوم... شاخ گوزن روحالا دمبه زنبور رو باور کنیم یا منقار عقاب رو!×!؟
حالا چون محفل دوستانس، یه رازی رو میخوام فاش کنم:
hishi mese opera namshe
![]()
![]()
استخر رو ببین !hishi mese opera namshe
کافیست یک بار امتحان کنید این نسخه طلایی ×× 3.5 را !
---
آخیش restart و stop آپاچی رو هم الان نوشتم ! برم سره restart و stop مایسکیول !په هوایی شده حالی بزن به حولی !
Last edited by Bill Gates; 06-07-2009 at 14:15.
همه نسخه هاش لنگه همن... چه 1، چه 2، چه 3 و چه 3.5....
همشون وقتی 4 تا تب باز میکنم برای مدت 10-15 دقیقه باز میمونه به طرز عجیبی منابع رم و سی پی یو رو میخورن...
قربون دستت، تموم شد برای ما هم بزار...
همه چیز یه جا و دم دست باشه راحت تره. (اپرایی هستیم دیگه ، از شلوغ کاری و وقت تلف کردن مثل اکستنشن های فایر فاکس خوشمون نمیاد!!)
:چشمک:
ها جالب بید. مردم چقدر اعتماد به نفس دارن کاش یهخورده ما هم اینطوری بودیم!
خوب برا پسورداش پسورد بزار
برو تو Options برگه Security گزینه use a master password رو فعال کن
هر دوتاشو باور کنحالا دمبه زنبور رو باور کنیم یا منقار عقاب رو!×!؟
باگ که تو این ورژنش ندیدم ولی تا دیروز که سرویس پکهای ویستا رو نصب نکرده بودم 5 دقیقه طول میکشید تا باز شده!
الان با سرویس پک 2 10 ثانیه ای باز میشه. ولی سرعت باز کردن صفحاتش خیلی بهتر شده. کشش هم گویا خیلی روش کار کردن
مثل آب خوردن
من الان دارم همینطوری باهاش کار میکنم. کافیه ip کامپیوتری رو که سرور توش نصبه بزنی تو نوار آدرس تا لوکال هاست اونو باز کنه. برای هر آی پی هم میشه توی فایل hosts یه دونه نام تعریف کنی تا از آدرس به جای ip استفاده کنی. اگرم میخوای از virtual host استفاده کنی تا چند تا سایت رو تو همون سرور داشته باشی میری تو فایل
براش هاست مجازی تعریف میکنی البته قبلش چک کن این فایله تو فایل اصلی اینکلود شده باشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینکلودها آخر فایل هستن. اصلا تو همون فایل اصلیشم میشه هاست مجازی تعریف کرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش میتونی تو فایل hosts با همون ip چند تا دامنه براش تعریف کنی دیگه آپاچی بر اساس نام دامنه میاد انتخاب میکنه از کدوم هاست مجازی استفاده کنه
توی نسخه 3 تا همین دو سه تا ریلیز آخریش همینطوری بود. یعنی همینطوری که تب باز میشد دیگه بعد از بسته شدنش حافظه رو خالی نمیکرد الان خیلیل بهتر شده دیگه الکی زیاد نمیشه
ولی بازم فایرفوکس حافظه زیادی میگیره. برا من با حدود 20 تا اکستنشن و متوسط هفت هشت تا تب معمولاً حدود 130 مگ رم میبره (خوشبختانه هر چی سیستمم ضعیف باشه تو رم ضعیف نیس)
ولی خوب این نسخه آخریش یه کم عجیب شده! برا خود من تا دیروز کلی اذیت میکرد امروز شده ماه![]()
یاسر،
گفتی بعد از بسته شدن تب ها، حافظه رو خالی نمیکنه... اما مشکل من اینه که وقتی بیش از 4 تا تب باز میکنم و چند دقیقه میگذره (حتی اگه به موس و کیبورد دست نزنم) cpu usage میره روی 99% و رم رو هم بیش از 100 مگ اشغال میکنه و عملا سیستم رو از کار می اندازه... اگه end processش بکنم، همه چیز سیستم بر میگرده به حالت عادی و اگه دست بهش نزنم، خودش کرش میکنه و اون فرم باگ ریپورتش نشون داده میشه...
صد دفعه هم تا حالا این فرم رو برای موزیلا فرستادم، اما هنوز درستش نکردن.
با همین نسخه 3.5 هم امتحان کردم.
ضمنا، من هیچ اکستنشنی روش نصب نکردم، چون هیچ وقت نتونستم بیش از 10 دقیقه با آرامش تمام ازش استفاده کنم و کرش نکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)