كد نميخواد برو تو File Explorer بعد Menu بعد Show All Files بعدش پوشه Windows باز كن با حوصله و دقت هر فايلي......... .بعدش هم هركي كد معرفي كرد.
كد نميخواد برو تو File Explorer بعد Menu بعد Show All Files بعدش پوشه Windows باز كن با حوصله و دقت هر فايلي......... .بعدش هم هركي كد معرفي كرد.
چند صفحه قبل رو نگاه كن.من كه دعا كردم.
ورژن رام رو هم عوض كرده.فكر كنم تو مال htc رو نصب كردي
سلام
من چند روز نبودم اکانتم تمام شده بود چون درگیر انتخاب واحد بود فرست نکردم شارژش کنم برای همین صفحه های قدیمی رو نگاه نکردم مرسی از اینکه یاداوری کردی از الان برای اینکه اینجوری سه نشه مجبورم با دقت صفحه هارو دنبال کنم.![]()
بله ورژن رام شده : DXIA2 البته رام گوشی (Phone) تغییری نکرده و همون K3 باقی مونده.
نه دوست من ، مال HTC رو نمی شه روی امنیا نصب کرد ، چون هیچ گوشی HTC همچین سایز اسکرینی نداره و این سایز اسکرین مختص امنیاست ، البته خودم فکر می کنم مال HTC ادیت شده و به عنوان یک رام کوک شده برای امنیا تحت عنوان ویندوز موبایل 6.5 عرضه شده.
یه چیز دیگم یادم رفت ، نشان گرد چند رنگ که در هنگام انتظار وسط صفحه میادم عوض شده و شده شبیه مال ویستا.
باطریشم عالیه ، بعد از نصف روز کار همچنان 100% باقی مونده.
یه نر افزارم اضافه شده که می شه روی یکی از دکمه ها ، مثلاً دکمه منو تنظیمش کرد و با قشار دکمه یا اجرای برنامه حالتی شبیه گزینه shut down ویندوز میاد که میشه باهاش گوشی رو ریست ، استند بای یا خاموش کرد.
این رام بدون هیچ برنامه فونت عربی رو هم می خونه اما بصورت جدا از هم.![]()
ممنون از راهنماییت، راستش تمام مراحل رو درست رفتم، jub done رو هم نوشت، گوشی خاموش شد و دیگه روشن نشد، خودمم هر کاری کردم روشن نشدبه کامپیوتر هم وصل نمیشه که..
تهران نیستم باید بفرستمش، گارانتی هم نداره، شما راهی به ذهنت میرسه؟
wm 6.5 beta3,
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
![]()
ميشه كاري كرد كه صداي زنگ خور گوشي از اول زياد پخش بشه وكم كم زياد نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون گزينه توي ring هم من عوض كردم باز نشد.....................
جواب دادن به این سوال از لحاظ شرعی واجب کفایی است//..././././ بابا جوابم رو بدین
اقا يكي بگه اين widget چجوري نصب ميشه.مردم از كنجكاوي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)