در حالت کلی ماشین دریپتی هس اونجاشو حل میکنی اونیکی جاش مشکل پیدا میکنه
در حالت کلی ماشین دریپتی هس اونجاشو حل میکنی اونیکی جاش مشکل پیدا میکنه
سايپا131 ابتداي سال آينده ميآيد
سايپا141 جديد با پلتفرم ايكس100 ارتقا يافته جايگزين سايپا141 فعلي شده و صبا نيز با نام و مشخصات جديد وارد بازار خواهد شد.
مرتضي شفيعي ـ معاون مديرعامل گروه خودروسازي سايپا ـ با اعلام خبر بالا افزود: از ابتداي مهرماه توليد سايپا141 فعلي متوقف شده و از ابتداي دي ماه سايپا 141 جديد جايگزين آن خواهد شد.
وي با بيان اينكه سايپا131 از ابتداي سال 1390 جايگزين پرايد صبا خواهد شد، افزود: سايپا131 مدل ارتقا يافته و تقويت شده پرايد صباست كه تغييراتي در قواي محركه، بدنه، تزئينات داخلي، راحتي و زيبايي آن صورت گرفته و ايمني و استاندارد روز جهاني در آن لحاظ شده است.
به گفته وي از سال گذشته كيفيت بدنه تمام محصولات خانواده پرايد با ارتقاي جنس مواد اوليه، بهبود كيفيت جوش و تجهيزات جوشكاري افزايش يافته است كه در تداوم اين كار، پروژه ايكس100 نيز براي ارتقاي بيشتر استانداردهاي ايمني و بهبود كيفيت محصولات تعريف شده است.
امیدوارم همین طور باشه!! ولی خوب استاندارد روز جهانی حرف خیلی گنده ایه که این مسئول محترم زدن چطور یه ماشین دهه 80 با چهار تا تغییر جزیی که تا حالا از سایپا دیدیم روی مدل های قبلی میخواد مطابق استاندارد جهانی بشه ؟
فقط کافیه یه نگاه به پراید 2010 بندازین تا تغییر و استاندارد جهانی رو متوجه بشین
آقا یک سوال داشتم در مورد پراید ماشین من یک مدتی هست که موقع ترمز کردن مخصوصا با سرعت بالا دچار لرزش میشه قبلا هم این مشکل رو داشت اون موقع یک اشکال دیگه هم داشت که موقعی که سرعت بالای 110 میرفت هم ماشین میلرزید (جلوی ماشین) بعدش ماشین رو بردم یه نگاهی بهش انداختن گفتن یباید لنت و صفحه رو عوض کنی عوض کردم ، مشکل کم شد و مشکل ارزش با سرعت بالا حل شد ولی مشکل لرزش موقع ترمز کم شد ولی الان دوباره زیاد شده (میزان فرماه هم کردم باز هم مشکل حل نشده)
کسی میدونه مشکل چیه؟
جایی سراغ دارید من ماشینو ببرم نشون بدم (تو تبریز)مشکلشو حل کنن؟
مشکل شما از دیسک ترمز و لنت هاتون هستش و حتما ماشینو به بالانس چرخ ها هم ببرید.
من که گفتم این کارو کردم ولی مشکل حل نشد بالانس چرخ هم کردممشکل شما از دیسک ترمز و لنت هاتون هستش و حتما ماشینو به بالانس چرخ ها هم ببرید.
شما آدم واردی که کارش درست باشه میشناسید؟
لاستیکها رو زمستون سال پیش عوض کردملاستیک ها چطور هستند سالم هستند یا نه
شاید مشکل از بوستر ترمزه
آقا یک سوال داشتم در مورد پراید ماشین من یک مدتی هست که موقع ترمز کردن مخصوصا با سرعت بالا دچار لرزش میشه قبلا هم این مشکل رو داشت اون موقع یک اشکال دیگه هم داشت که موقعی که سرعت بالای 110 میرفت هم ماشین میلرزید (جلوی ماشین) بعدش ماشین رو بردم یه نگاهی بهش انداختن گفتن یباید لنت و صفحه رو عوض کنی عوض کردم ، مشکل کم شد و مشکل ارزش با سرعت بالا حل شد ولی مشکل لرزش موقع ترمز کم شد ولی الان دوباره زیاد شده (میزان فرماه هم کردم باز هم مشکل حل نشده)
کسی میدونه مشکل چیه؟
جایی سراغ دارید من ماشینو ببرم نشون بدم (تو تبریز)مشکلشو حل کنن؟
شاید مشکل من هم کمی شبیه به مشکل دوستمون باشه اما کمی هولناکتر!
مدتیه هنگامی که سر پیچ میرسم با سرعت حدود 80 به بالا انگار ته ماشین لیز میخوره و یک لحظه تعادل ماشین به هم میخوره. انگار دیگه فرمون از دستت خارجه. مشکل از کجاست.
البته دیروز نگاه کردم دیدم کمک عقب سمت شاگرد روغن داده. اما میشه دلیلش فقط همین باشه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)