تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 288 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

داره خودمونی میشه troy200489's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

در حالت کلی ماشین دریپتی هس اونجاشو حل میکنی اونیکی جاش مشکل پیدا میکنه

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

سايپا131 ابتداي سال آينده مي‌آيد

سايپا141 جديد با پلت‌فرم ايكس100 ارتقا يافته جايگزين سايپا141 فعلي شده و صبا نيز با نام و مشخصات جديد وارد بازار خواهد شد.

مرتضي شفيعي ـ معاون مديرعامل گروه خودروسازي سايپا ـ با اعلام خبر بالا افزود: از ابتداي مهرماه توليد سايپا141 فعلي متوقف شده و از ابتداي دي ماه سايپا 141 جديد جايگزين آن خواهد شد.
    وي با بيان اين‌كه سايپا131 از ابتداي سال 1390 جايگزين پرايد صبا خواهد شد، افزود: سايپا131 مدل ارتقا يافته و تقويت شده پرايد صباست كه تغييراتي در قواي محركه، بدنه، تزئينات داخلي، راحتي و زيبايي آن صورت گرفته و ايمني و استاندارد روز جهاني در آن لحاظ شده است.
    به گفته وي از سال گذشته كيفيت بدنه تمام محصولات خانواده پرايد با ارتقاي جنس مواد اوليه، بهبود كيفيت جوش و تجهيزات جوشكاري افزايش يافته است كه در تداوم اين كار، پروژه ايكس100 نيز براي ارتقاي بيشتر استانداردهاي ايمني و بهبود كيفيت محصولات تعريف شده است.

3. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سايپا131 ابتداي سال آينده مي‌آيد

سايپا141 جديد با پلت‌فرم ايكس100 ارتقا يافته جايگزين سايپا141 فعلي شده و صبا نيز با نام و مشخصات جديد وارد بازار خواهد شد.

مرتضي شفيعي ـ معاون مديرعامل گروه خودروسازي سايپا ـ با اعلام خبر بالا افزود: از ابتداي مهرماه توليد سايپا141 فعلي متوقف شده و از ابتداي دي ماه سايپا 141 جديد جايگزين آن خواهد شد.
    وي با بيان اين‌كه سايپا131 از ابتداي سال 1390 جايگزين پرايد صبا خواهد شد، افزود: سايپا131 مدل ارتقا يافته و تقويت شده پرايد صباست كه تغييراتي در قواي محركه، بدنه، تزئينات داخلي، راحتي و زيبايي آن صورت گرفته و ايمني و استاندارد روز جهاني در آن لحاظ شده است.
    به گفته وي از سال گذشته كيفيت بدنه تمام محصولات خانواده پرايد با ارتقاي جنس مواد اوليه، بهبود كيفيت جوش و تجهيزات جوشكاري افزايش يافته است كه در تداوم اين كار، پروژه ايكس100 نيز براي ارتقاي بيشتر استانداردهاي ايمني و بهبود كيفيت محصولات تعريف شده است.
    امیدوارم همین طور باشه!! ولی خوب استاندارد روز جهانی حرف خیلی گنده ایه که این مسئول محترم زدن چطور یه ماشین دهه 80 با چهار تا تغییر جزیی که تا حالا از سایپا دیدیم روی مدل های قبلی میخواد مطابق استاندارد جهانی بشه ؟
    فقط کافیه یه نگاه به پراید 2010 بندازین تا تغییر و استاندارد جهانی رو متوجه بشین

5. 2 کاربر از fa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mr.mehdi.mmx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

آقا یک سوال داشتم در مورد پراید ماشین من یک مدتی هست که موقع ترمز کردن مخصوصا با سرعت بالا دچار لرزش میشه قبلا هم این مشکل رو داشت اون موقع یک اشکال دیگه هم داشت که موقعی که سرعت بالای 110 میرفت هم ماشین میلرزید (جلوی ماشین) بعدش ماشین رو بردم یه نگاهی بهش انداختن گفتن یباید لنت و صفحه رو عوض کنی عوض کردم ، مشکل کم شد و مشکل ارزش با سرعت بالا حل شد ولی مشکل لرزش موقع ترمز کم شد ولی الان دوباره زیاد شده (میزان فرماه هم کردم باز هم مشکل حل نشده)
    کسی میدونه مشکل چیه؟
    جایی سراغ دارید من ماشینو ببرم نشون بدم (تو تبریز)مشکلشو حل کنن؟

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا یک سوال داشتم در مورد پراید ماشین من یک مدتی هست که موقع ترمز کردن مخصوصا با سرعت بالا دچار لرزش میشه قبلا هم این مشکل رو داشت اون موقع یک اشکال دیگه هم داشت که موقعی که سرعت بالای 110 میرفت هم ماشین میلرزید (جلوی ماشین) بعدش ماشین رو بردم یه نگاهی بهش انداختن گفتن یباید لنت و صفحه رو عوض کنی عوض کردم ، مشکل کم شد و مشکل ارزش با سرعت بالا حل شد ولی مشکل لرزش موقع ترمز کم شد ولی الان دوباره زیاد شده (میزان فرماه هم کردم باز هم مشکل حل نشده)
    کسی میدونه مشکل چیه؟
    مشکل شما از دیسک ترمز و لنت هاتون هستش و حتما ماشینو به بالانس چرخ ها هم ببرید.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

مشکل شما از دیسک ترمز و لنت هاتون هستش و حتما ماشینو به بالانس چرخ ها هم ببرید.
    من که گفتم این کارو کردم ولی مشکل حل نشد بالانس چرخ هم کردم

شما آدم واردی که کارش درست باشه میشناسید؟

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

لاستیک ها چطور هستند سالم هستند یا نه

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

لاستیک ها چطور هستند سالم هستند یا نه
    لاستیکها رو زمستون سال پیش عوض کردم

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

کسی میدونه مشکل چیه؟
    شاید مشکل از بوستر ترمزه

12. این کاربر از Amin-Nasim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

شاید مشکل من هم کمی شبیه به مشکل دوستمون باشه اما کمی هولناکتر!
    مدتیه هنگامی که سر پیچ میرسم با سرعت حدود 80 به بالا انگار ته ماشین لیز میخوره و یک لحظه تعادل ماشین به هم میخوره. انگار دیگه فرمون از دستت خارجه. مشکل از کجاست.
    البته دیروز نگاه کردم دیدم کمک عقب سمت شاگرد روغن داده. اما میشه دلیلش فقط همین باشه؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •