عجب اوضاعی داریم با این گواهینامه 1 ساله آدم گواهینامه نداشته باشه خیالش راحت تره
اگر توی جاده پلیس راه مثلا گرفتم بهش گفتم گواهینامم همرام نیست ولی 5 ساله هست بی خیال میشه و توی همون قبض جریمه بنویسه؟![]()
همش باید از دست پلیس فرار کرد نمیشه که:|![]()
عجب اوضاعی داریم با این گواهینامه 1 ساله آدم گواهینامه نداشته باشه خیالش راحت تره
اگر توی جاده پلیس راه مثلا گرفتم بهش گفتم گواهینامم همرام نیست ولی 5 ساله هست بی خیال میشه و توی همون قبض جریمه بنویسه؟![]()
همش باید از دست پلیس فرار کرد نمیشه که:|![]()
الان گواهینامه تعویض می کنن با هوشمند؟
گواهینامه من مال 86 آذر و 5 ساله است اگه بخوام برای تعویض با هوشمند ببرم چه مدارکی میخوان؟کارت پایان خدمت میخوان؟
الان گواهینامه ها شده همش هوشمند
مدراکی که لازم هست 4 قطعه عکس اصل گواهینامه مبلغهای که باید به حساب ناجا بریزی - چشم پزشکی کپی کارت ملی
نه کارت پایان خدمت هم نمیخواد
واسه من الان دقیقا 52 روزه که دادم تعویض کنن هنوز که هنوز خبری نشده !
این مدارکو باید به کجا حویل بدیم؟
راستی این پروسه واقعا افتضاح طول میکشه .معلومه مدیریت ضعیفه
باید بری به این دفاتر پلیس+10 کارتو انجام میدن.
.........
سلام خدمت همه دوستان
چنتا سوال از خدمتتون داشتم
1من متولد 1372/5/30 هستم آیا می توانم گواهینامه بگیرم؟!؟1
2 در ضمن من دفترچه خدمت سریازی گرفتم و برام تاریخ اعزام هم اومده 1391/9/18 زده حالا می خواستم بدونم با این برگه اعزام به خدمت می تونم برای گرفتن گواهینامه اقدام کنم یا نه؟؟؟!!!
دوستان اگه کسی اطلاعی داره لطفا 1 راهنمایی کنه دمتون گرم
خیلی مبارکه
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
منم 72 هستم الان گواهینامه دارم برای سوال دوم هم برو یه آموزشگاه رانندگی بپرس یا برو پلیس+10
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
خیلی قانون مسخره ایه من چند بار رفتم خارج شهر دو بار رفتم اردبیل که شب رفتم کسی نبود گیر بده ساعت 11 شب راه افتادم یه چند بار هم کاشان و قم
اگه پلیس هم گیر داد نباید گواهینامه نشون بدی باید بگی همراهم نیست یا از این حرفا
قانون بسيار درست ه
در صورت عدم ارائه گواهينامه ماشين و پليس راحت ميتونه به پاركينگ انتقال بده
اگر بعد از اینکه امتحان آیین نامه قبول شدیم کاردکسمون گم شد باید چکار کنیم؟
سلام.
من برای گواهینامه موتور سیکلت به چشم پزشک مراجعه کردم، دکتر نمره ی چشمام رو 7/ و 8/ زده می خواستم ببینم روی گواهی نامه میزنه رانندگی با عینک؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)