تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 241 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان اینا رو میشه وصل کرد به AV Reciver باهاش MP3 گوش داد؟
    من نیاز به یک دستگاهی دارم که موزیک رو با کیفیت و تفکیک خیلی خوب در منزل گوش بدم.
    شما چی پیشنهاد میدید؟
    اول می خواستم یک WD Live برای این کار بگیرم ولی گویا کیفیت این دستگاه ها بهتر است.
    با سپاس.
    Last edited by Artam01; 17-11-2010 at 13:25.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان اینا رو میشه وصل کرد به AV Reciver باهاش MP3 گوش داد؟
    من نیاز به یک دستگاهی دارم که موزیک رو با کیفیت و تفکیک خیلی خوب در منزل گوش بدم.
    شما چی پیشنهاد میدید؟
    اول می خواستم یک WD Live برای این کار بگیرم ولی گویا کیفیت این دستگاه ها بهتر است.
    با سپاس.
    -artam عزيز كيفيت صداي خيلي عالي دارند
    -منتها دقت كن شما براي سيستم صوتي ميخواي بايد ازش line out بگيري كه من توي چند مدلي كه داشتم متاسفانه خروجي صدا نداشتند (مخصوصا pmp ها )
    -البته v5 خرو جي spdf داره كه كابلش رو من هنوز نتونستم پيدا كنم كه چك كنم
    -با اين حال از خروجي هدفون استفاده كردم وكيفيت قابل قبولي داره به شرطي كه كامل بتوني تنظيماتش رو رعايت كني هر چند line out نميشه

3. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

تشکر ابی جان.
    اینا HDMI ندارن؟
    به نظرت کلن برای موزیک گوش دادن با کیفیت شما چه چیزی رو پیشنهاد میکنید؟ که وصل کنم به آمپلی رسیور؟
    بازم ممنون.
    برای ویدیو نظرم روی WD هست ولی برای موزیک که تفکیک خوبی داشته باشه والاو موندم چی بگیرم.
    راستش خیلی وقته از وسایل صوتی و تصویری دور بودم تازه برگشتم، اصلن از دستگاه های موجود در بازار و کیفیتشون خبری ندارم.
    بازم ممنون.

5. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

تشکر ابی جان.
    اینا HDMI ندارن؟
    به نظرت کلن برای موزیک گوش دادن با کیفیت شما چه چیزی رو پیشنهاد میکنید؟ که وصل کنم به آمپلی رسیور؟
    بازم ممنون.
    برای ویدیو نظرم روی WD هست ولی برای موزیک که تفکیک خوبی داشته باشه والاو موندم چی بگیرم.
    راستش خیلی وقته از وسایل صوتی و تصویری دور بودم تازه برگشتم، اصلن از دستگاه های موجود در بازار و کیفیتشون خبری ندارم.
    بازم ممنون.
    -خواهش ميكنم عزيزم
    -v5 خروجي hdmi داره
    -من فكر ميكنم بهترين راه تنها براي گوش دادن به موسيقي خريد يك dvd player مثل pioneer 420 هست كه فلش بخوره براي اجراي اهنگ ها از usb
    و خروجي هاي اپتيكال 48khz و انالوگ و hdmi داشته باشه براي دستگاههاي مختلف

7. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اونوقت به نظر شما کیفیت پخش موزیک پایین نمیاد؟ یا کیفیت پخش دی وی دی پلیر با این دستگاهها یکیه؟
    من تو چند تا فروم خارجی دیدم برای موزیک گوش دادن و اتصال به آمپلی ----- این دستگاه رو پیشنهاد می دادن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما می دونید اینا چی هستند و آیا مشابه اش در ایران هم پیدا می شود.
    با تشکر.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

اونوقت به نظر شما کیفیت پخش موزیک پایین نمیاد؟ یا کیفیت پخش دی وی دی پلیر با این دستگاهها یکیه؟
    من تو چند تا فروم خارجی دیدم برای موزیک گوش دادن و اتصال به آمپلی ----- این دستگاه رو پیشنهاد می دادن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما می دونید اینا چی هستند و آیا مشابه اش در ایران هم پیدا می شود.
    با تشکر.
    -نه چرا پايين بياد ؟ مگه گوش هاي من وشما در چه اندازه اي قابليت تفكيك صداها رو دارند ؟
    -فكر ميكنم دوست گلم دارين سخت ميگيرين
    -اين دستگاهها هم توي ايران من نديدم مثل همون HD MEDIA PLAYER هست منتها در زمينه صدا با خروجي هاي متفاوت شيد بشه يك جورايي مثل NOVATRON 83 در نظرش گرفت البته منهاي قابليت هاي تصويري

-با اين حال اگر پلير انتخابيتون خروجي مجزاي LINE OUT براي صدا داشت ميتونيد ازش استفاده كنيد با كيفيت خوب ولي اگر نداشت نبايد از خروجي هدفون انتظار معجزه داشت

10. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خیلی ممنون.
    آخه پیش خودم میگم من که هزینه کردم برای بلندگو و آمپلی و اینا خب حالا یکمی هم بیشتر برای کیفیت کمی بهتر ضرر نداره، راستش حیفم میاد که هزینه کنم ولی کیفیت گیرم نیاد، یه دی وی دی قدیمی دارم که فیلم اینا رو پخش کنه ولی یو ای بی و اینا نداره و کیفیتش موزیکش هم خوب نیست.
    آره حق با شماست کیفیت خروجی هدفن خوب نیست به علاوه اینکه نویز هم احتملن داشته باشد وقتی وصل کنی به وسایل دیگر.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

خیلی ممنون.
    آخه پیش خودم میگم من که هزینه کردم برای بلندگو و آمپلی و اینا خب حالا یکمی هم بیشتر برای کیفیت کمی بهتر ضرر نداره، راستش حیفم میاد که هزینه کنم ولی کیفیت گیرم نیاد، یه دی وی دی قدیمی دارم که فیلم اینا رو پخش کنه ولی یو ای بی و اینا نداره و کیفیتش موزیکش هم خوب نیست.
    آره حق با شماست کیفیت خروجی هدفن خوب نیست به علاوه اینکه نویز هم احتملن داشته باشد وقتی وصل کنی به وسایل دیگر.
    -دوست گلم نميخوام از عنوان تاپيك منحرف بشيم ولي با اين حال توصيه من با توجه به خروجي هاي مختلفي كه تست كردم و اينكه پول بيشتر دادن لاجرم به معني بهتر بودن نيست خدمتتون عرض ميكنم PIONEER 420
    -موفق باشين

13. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    راستش بالاخره بعد از ماه ها تلاش هدفون مورد نظرم به دستم رسید و الان با خیال راحت تر و جدیتر به دنبال عوض کردن بلیرم هستم
    با صحبت های دوستان و مقداری جستجوهای خودم , شکی برام نمونده که مدل j3 بهترین کیفیت صدا رو داره (هرچند به نظرم ظرفیت 32gb برای آلبومهای با فرمت flac واقعا کمه )
    ولی مشکل من اینه که میخوام بدونم دوستان با توجه به تجربه ایی که از طرز رفتار کارخونه ی کوون دارن ; این کارخونه هرچند وقت یکبار مدلهاش رو ارتقا میده؟ . اصلا زمانبندی ریلیز محصولاتش نظم خاصی داره؟
    که مثلا اگر من j3 رو خریدم 1 ماه بعد بیاد مثلا جانشین برای + d2 (احتمالا با نام d3) ( یا مدلی که کیفیت صداش واقعا برتر از j3 , مثلا نسل جدید جت افکت یا ...رو داشته باشه) رو ریلیز کنه
    الن موندم که 2 - 3 ماهی صبر کنم یا الکی خودم رو الاف نکنم.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

صبر کنی سرکاری کوون اصلا ریتم و روال مشخصی نداره ترتیب بیرون دادان مدل ها رو برسی کنی گر گیجه میگیری!
    یه دفعه یه چیزی درست میکنه مثل S9 دو سال از روزگار خودش جلوتر بود صفحه ضد خش فلان,jet effect 3.0 ,صفحه amoled و UI فلان و...... کلی چیز غیر قابل باور .
    یه دفعه یه پلیری مثل + D2 که تقریبا فرقی نداره با پلیر قبلی و مثل یه معما برای خیلی ها مونده که چی شد که این را دادند بیرون.
    همین رو بگیر منتظر معجزه نباش . مگه چه تغییر عجیبی میتونه بکنه؟!
    فوقش 64 گیگ بده بیرون؟
    فوقش میری رم اضافه میکنی دیگه....

16. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •