تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 160 از 262 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آقاي عزيزي اگر به نظر شما مصاحبه با يك شبكه خارجي فارسي زبان وطن فروشي است بايد براي شما و اين طرز تفكرتان تاسف خورد. اي كاش شما هم مقدار ناچيزي از ادب افشين قطبي رو داشتي . حق داري اين حرفها رو درباره قطبي بزني چون او دنبال باند بازي و كثافت كاري در فوتبال نيست و امثال شماها كه جايگاه خود را در فوتبال در خطر ميبينين كه اينگونه سخن ميگويند.
    یه مصاحبه از عزیزی یادمه تو نود نشون داد...تماشاچیا می خواستن استعفا بده فکر کنم...گفت من از همینجا به تماشاچیا می گم :من انقدر پر رو ام...انقدر رو دارم که اصلا استعفا نمی دم!
    بعدشم اقای عزیزی که دم از زیر سوال بردن امنیت کشور!! می زنی...با وجود بزن بهادر هایی مثل شما نگرانیتون کاملا قابل درکه.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

خدا را شکر عزیزی یک سال از فوتبال کنار گذاشته شد واقعا جزء نخاله های اصلی فوتبال است

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

خدا را شکر عزیزی یک سال از فوتبال کنار گذاشته شد واقعا جزء نخاله های اصلی فوتبال است

البته نه به این شدت ولی خیلی مغرور و خود خواهه

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

همین عزیزی وقتی اون جریان درگیری پیش اومده بود با صدای امریکا مصاحبه کرده بود فکر کنم. بعد تو ورزش از نگاه دو اون یارو خبرنگاره گفت عزیزی در جوابش گفت رئیس جمهور کشور ما هم با شبکه های خارجی مصاحبه میکنه. دلیل نمیشه. حالا خودش به این مسئله گیر داده. آقای عزیزی مگه تو کشور ما امنیتی هم هست که زیرسوال بره ؟

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

11

حتی اگه موفق هم نشه من دوستش دارم و دعا می کنم همیشه سرمربی ایران باشه... حداقل از تمام سرمربی های تاریخ فوتبالمون بهتر بوده... (این نظر من هست)
    یعنی به عبارت دیگه از بقیه شون بهتره...

من رای خودم رو عوض می کنم... در دوره ی بعد از اخراج دایی گفتم 4 می شیم... ولی حالا که قطبی اومد (شاید) 2 گروه بشیم شاید هم 3 (با توجه به گندی قبل از قطبی به تیم زده شد این رو می گم وگرنه اگه از همون اول قطبی بود می گفتم که 1 گروه می شدیم و قطعا همین طور می شد)
    Last edited by sia-saketi; 26-04-2009 at 00:37.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نصرتي در گفت و گو با فارس:

با حضور قطبي در تيم ملي احساس خوبي به من دست داد

خبرگزاري فارس: مدافع ايراني تيم فوتبال النصر امارات گفت: با شنيدن خبر حضور قطبي در تيم ملي احساس خوبي به من دست داد.

محمد نصرتي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره حضور قطبي در تيم ملي خاطرنشان كرد: او مربي است كه از انگيزه بالايي برخوردار است و مي تواند همين روحيه را به تيم تزريق كند.
    وي اضافه كرد: با شرايطي كه تيم ملي دارد مهمترين فاكتور اين است كه سرمربي از روحيه بالايي برخوردار باشد. قطبي به لحاظ فني هم مربي خوبي است اما بازيكنان تيم ملي در اين وضعيت بايد از نظر روحي تقويت شوند.
    نصرتي يادآور شد: قبول سرمربيگري تيم ملي در اين برهه شجاعت مي خواست. به هر حال قطبي با پرسپوليس نتيجه خوبي گرفته و از تجربه لازم هم برخوردار است. اميدوارم در تيم ملي نيز موفق شود.
    اين بازيكن در پاسخ به اين سوال كه با انتخاب قطبي چقدر به دعوت دوباره به تيم ملي اميدوار است عنوان كرد: هميشه براي حضور در تيم ملي براي خود شانس قائل بوده ام و براي من فرقي نمي كند چه كسي سرمربي تيم ملي باشد. هرگاه به تيم ملي دعوت شده ام با تمام وجود بازي كرده ام. شرايط كنوني خود را هم مناسب مي دانم.
    نصرتي در اين باره كه قطبي سال گذشته همواره از او به عنوان بازيكن بين المللي نام مي برد گفت: به هر حال انتخاب بازيكن به سليقه مربي باز مي گردد و در زماني هم كه به تيم ملي دعوت نمي شدم از سرمربي وقت ناراحت نبودم چون هر مربي نظر خود را دارد و بايدبه آن احترام گذاشت.
    مدافع النصر درباره وضعيت خود در اين تيم تصريح كرد: بهتر است بازي هاي من از نزديك ديده شود تا خودم در مورد خودم نظر ندهم. اگر هر حرفي بزنم حمل به خودستايي مي شود و نمي خواهم چنين برداشتي شود.
    نصرتي ادامه داد: از وقتي سرمربي جديد آمده تيم ما روند بهتري داشته است و وقتي تيم خوب نتيجه مي گيرد بازيكنان هم در شرايط بهتري قرار مي گيرند.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

كماسي، محصص، دو هلندي و يك كره‌اي در كادرفني تيم ملي
    خبرگزاري فارس: سرمربي فوتبال تيم ملي ايران دستياران خود را معرفي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي اعلام كرد؛ ابه‌كنوپ به عنوان مربي دروازه بان‌ها در تيم ملي مشغول به كار خواهد شد. وي سابقه حضور در تيم فاينورد، آژاكس، بنفيكا و الجزيره را دارد.
    بيوتر نيز به عنوان دستيار افشين قطبي در تيم ملي فعاليت خواهد كرد. وي سابقه حضور در آژاكس، آيندهون دارد.
    همچنين پرويز كماسي به عنوان بدنساز و مرتضي محصص به عنوان آناليزور در تيم ملي مشغول به فعاليت خواهند شد.
    جان لينك دونگ كره اي كه سابقه حضور در جام جهاني را دارد نيز به عنوان فيزيوتراپ تيم ملي انتخاب شد.
    این یوزارسیف بازیهاش منو کشته.
    شنیدم دی کارمو مدارکشو آماده کرده تا واسه تابعیت ایرانی و خدمت به تیم ملی اقدامات لازم رو به عمل بیاره.
    بینیم اینها هم مثل دی کارمو، مارکو، پیشنهاد از منچسترسیتی ، بلژیک ، هلند و جور کردن مربی واسه تیم ملی عراق تو زرد از آب در نیان.

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

مقدمات برکناری کفاشیان مهیا شد!

برنامه «نگاه یک» که بیشتر به بررسی تبلیغاتی اقدامات دولت در 4 سال اخیر اختصاص دارد و هیچ‌گاه فاز انتقادی به خود نگرفته، دیشب به صورت ویژه میزبان کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ایران بود!

به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک، روال برنامه «نگاه یک» همواره به بررسی اقدامات مثبت بوده و نکات انتقادی در آن مطرح نمی‌شود و البته موضوعات مرتبط به مسایل سیاسی مورد بررسی آن قرار می‌گیرد.

این برنامه که در مجموعه معاونت سیاسی صداوسیما تولید می‌شود، به ناگاه با چرخشی جالب با صرفه‌نظر از چهره‌های سیاسی با بررسی موضوع فوتبال و بحثی کاملا انتقادی کفاشیان را زیر آماج سوال‌های مختلف و انتقادهای گوناگون قرار داد تا با پایان این برنامه، گمانه‏زنی ها در خصوص تغییرات در راس فدراسیون فوتبال آغاز شود.

مجری این برنامه سعی داشت تا مسیر سوال‌ها را به بخش پایانی برنامه هدایت کند، چرا که گزارشگر جوان در این لحظه وظیفه داشت، بی‌اطلاعی، بی‌تفاوتی و بی‌اهمیت بودن مسایل فوتبال را در نظر رئیس فدراسیون به اثبات برساند.

در این بخش نخستین سوال یک استعاره جالب بود که کفاشیان با تمسخر به آن پاسخ داد. گزارشگر جوان از وی پرسید: «با آمدن قطبی، فوتبال ما چند قطبی باقی می‌ماند؟» که کفاشیان در پاسخی که با خنده همراه بود گفت: «ما سعی می‌کنیم همین یک قطبی نگه داریم!»

سوال بعدی این گزارشگر به نام چند تیم مشهور برمی‌گشت که کفاشیان می‌بایست نام مربیان آن را می‌گفت، اما وقتی کفاشیان نتوانست نام سرمربی لیورپول یعنی «رافا بینتز» را بگوید، از گزارشگر خواست از این سوال‌ها از او نکند چون نام‌های خارجی برایش سخت است!

گزارشگر در پرسش بعدی‏اش که نادانسته‏های رئیس فدراسیون و شناخت و درک اندکش از فوتبال جهان را نشانه گرفته بود، ضمن تاکید بر مطلع بودن رئیس فدراسیون فوتبال گفت: «امشب در لیگ برتر انگلیس دو بازی برگزار شد، می‌دانید چه تیم‌هایی در برابر هم ایستادند؟» که کفاشیان پس از مدتی فکر کردن تنها توانست نام منچستریونایند را بگوید که تلاش گزارشگر برای شنیدن حریف این تیم بی‌فایده بود و در انتها خودش به کفاشیان کمک کرد.

جالب زمانی بود که باز هم گزارشگر بازی دیگر را پرسید و مجری برنامه از او خواست باز هم به رئیس فدراسیون فوتبال کمک کند!

به نظر می‌رسد، با رویکردی که بخش سیاسی صداوسیما در مواجه با دولت داشته و از انتقاد خودداری می‌کند، این برنامه با چراغ سبزی آشکار برای قانع کردن مردم از برکناری احتمالی کفاشیان و جلسه اضطراری مجمع فوتبال و انتخاب رئیس جدید صورت گرفته باشد، چون در شرایطی که با آمدن قطبی قدری از التهاب بوجود آمده کاسته شده، حضور کفاشیان در یک برنامه سیاسی بدون پیش‌بینی‌ها و هماهنگی‌های خاص سیاسی و با چنین ادبیات منتقدانه‏ای که صرفاً ناکارآمدی کفاشیان را به تصویر می‏کشید، به واسطه بی‏سابقه بودن، به سادگی قابل هضم نیست.

این در حالی است که سابقه واکنش‌های رئیس سازمان ورزش نسبت به برنامه‌های انتقادی شبکه خبر و شبکه سه و حوادثی که سال گذشته در حاشیه برنامه نود به وجود آمد، امکان اجرای بدون هماهنگی چنین برنامه‏ای را به صورت مستقل از سوی مسئولان سیاسی صداوسیما را منتفی می‌کند و تنها پیش فرض باقی مانده تلاش برای قانع کردن مردم در طول روزهای آینده است.

باید دید کسانی که می‌خواهند فوتبال را با چنین پیش‌بینی‌های دقیقی در چنین شرایط بحرانی دچار تغییرات کنند، از فوتبال ملی و تغییرات در آن چه توقعات سیاسی و یا ورزشی دارند؟

توهین‌های محترمانه به کفاشیان در برنامه «نگاه یک» که در طول سال‎‏های اخیر کم‌سابقه بود و همین استثنایی بودن نشان می‌دهد که هماهنگی‌های جالبی با چراغ سبز برخی اشخاص دولتی برای برکناری وی و زلزله در فوتبال کشور از شبکه یک سیما به جریان افتاده است تا مدیران ارشد بر فدراسیون فوتبال که در سایه امور را پیگیری می‏کنند، از ترکش‏های ناکامی ایران در صعود به جام جهانی، در امان بمانند.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ممنون بابت مطلب بالا !!!
    ولي واقعا خيلي بده كه رئيس فدراسيون فوتبال هيچ اطلاعاتي در زمينه فوتبال اروپا نداره !!!

سوال بعدی این گزارشگر به نام چند تیم مشهور برمی‌گشت که کفاشیان می‌بایست نام مربیان آن را می‌گفت، اما وقتی کفاشیان نتوانست نام سرمربی لیورپول یعنی «رافا بینتز» را بگوید، از گزارشگر خواست از این سوال‌ها از او نکند چون نام‌های خارجی برایش سخت است!
    واقعا جاي تعجب داره !!! مربي به اين مشهوري رو نتونسته اسمشو بگه !!! خوبه باز از فوتبال خودمون خبر داره البته شايد !!!

گزارشگر در پرسش بعدی‏اش که نادانسته‏های رئیس فدراسیون و شناخت و درک اندکش از فوتبال جهان را نشانه گرفته بود، ضمن تاکید بر مطلع بودن رئیس فدراسیون فوتبال گفت: «امشب در لیگ برتر انگلیس دو بازی برگزار شد، می‌دانید چه تیم‌هایی در برابر هم ایستادند؟» که کفاشیان پس از مدتی فکر کردن تنها توانست نام منچستریونایند را بگوید که تلاش گزارشگر برای شنیدن حریف این تیم بی‌فایده بود و در انتها خودش به کفاشیان کمک کرد.
    اينم كه حتما وقت نميكنه فوتبال ببينه !!
    ولي اگه بخوان بركنارش كنن كه به راحتي ميتونن اين كارو بكنن و بايد كم كم خودشو آماده ي رفتن كنه ...

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حتی اگه موفق هم نشه من دوستش دارم و دعا می کنم همیشه سرمربی ایران باشه... حداقل از تمام سرمربی های تاریخ فوتبالمون بهتر بوده... (این نظر من هست)
    یعنی به عبارت دیگه از بقیه شون بهتره...

من رای خودم رو عوض می کنم... در دوره ی بعد از اخراج دایی گفتم 4 می شیم... ولی حالا که قطبی اومد (شاید) 2 گروه بشیم شاید هم 3 (با توجه به گندی قبل از قطبی به تیم زده شد این رو می گم وگرنه اگه از همون اول قطبی بود می گفتم که 1 گروه می شدیم و قطعا همین طور می شد)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •