من بازی رو با همین کرک تموم کردم، نمی دونم مشکل دیگه چی می تونه باشه!!
احیانا وقتی بازی بالا بوده به اینترنت وصل نشدی؟
من بازی رو با همین کرک تموم کردم، نمی دونم مشکل دیگه چی می تونه باشه!!
احیانا وقتی بازی بالا بوده به اینترنت وصل نشدی؟
گرفتم شما وقتي كركو نصب ميكني دوباره با همون پروفايل قبليه ميري تو بازي
بايد بعد از نصب كرك جديد از x live با زدن كليد home رو كيبرد يه پروفايله ديگه بسازي و كلا بازيو از اول بري
پس اگه دوباره از اول برم همچی درست میشه؟
سیو قبلی رو هم پاک کنم؟
من چون قبلا بازیای زیادی رو با X live کار کردم بازم باید یه پرو فایل دیگه درست کنم؟
نه پروفايله خودتونو لازم نيست پاك كنيد فقط يه پروفايله جديد بسازيد واسه بتمن بعد با پروفايل جديده وارد شيد بعد هم از اول شروع كنيد تا همه ي مشكلات احتمالي از بين برند![]()
منم به این درد گرفتار شدم. بازی رو از اول رفتم ولی می ارزید. البته نه قسمت های تکراریش.
بازیش هم زود تموم شد. دوس داشتم بیشتر طول بکشه.
سلام دوستان من:
من 18% بازي رو رفتم و الآن اونجايي هستم كه لوستر رو ميندازي پايين و اون دكتره رو با اون سربازه نجات ميدي. ولي الآن بعد از اين نميدونم بايد چي كار كنم و كجا برم لطفا راهنمايي بفرماييد.
خوب شما نقشه رو بزن هر نقطه ای که با ! نشون داده شده ...باید بری به اون قسمت.
دوست عزيز اين رو كه خودم ميدونم اما توي اين مرحله بايد دنبال اثري يا يادداشتي از دكتر يانگ توي كتابخونه بگردم. گويا بايد برم سر وقت گاوصندوقي ولي من تمام كتابخانه رو زير و رو كردم اما گاوصندوق مذكور را پيدا نكردم. بنابراين من محل دقيقش رو ميخوام. يعني طبقه چندمه و كجا بايد برم و از اين چيزا.
ممنون
اول شما Detective Mode رو فعال کن بعدش باید دنبال اثر انگشت دکتر یانگ رو یکی از کتابا بگردی جای دقیقش یادم نیست ولی فک کنم از پایین که در نظر بگیری یه طبقه بالاتر تو قفسه کتابا باید باشه با دید مخصوص راحت پیدا میشه ...
سلام
گاوصندوق توی یه اتاق نزدیک کتابخونه هست.باید از دری که در انتهای قسمت شمالی کتابخونه هست بری بعد باید از طریق کانال خودتو به اتاق مذکور برسونی ولی شما باید قبلا اونجا رفته باشید تا بتونید به اینجا برسید
پس چون فقط یادداشت رو میخوای باید همونجا که لوستر افتاد یعنی طبقه همکف توی کتابا دنبالش بگردی. راحت پیداش میکنی!
Last edited by Dj_aghamajid; 31-01-2010 at 13:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)