تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 160 از 482 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

چه فايده وقتي ضريب اشتراكش ده هست
    اگه ده نفر خوره با هم بيفتند چي ميشه وابيلا
    دوست عزیز به نظر من که این حرف اشتباهه

دقت بفرمایید که ضریب اشتراک هم اکنون در داتک یک به شش است.

این 1 به 6 بودن ضریب به این صورت نیست که به طور عینی و عملی افراد در دسته های 6 تایی قرار بگیرند ، یعنی راحتتر بگم تقریبا اون موقعیت مد نظر شما پیش نمیاد که 6 تا خوره با هم بیفتندو به مشکل بخورند. در هر صورتی اون تعادل مورد نظر شرکت فراهم میشه تا سرورها به مشکلی نخورند و استفاده ی در حد ایده آل بعضی از کاربران با استفاده کم بقیه کاربران جبران میشه.
    و به نظر من این حق همه ی کاربران است که سرعت بالا و تقریبا ایده آل و پایدار را از شرکت مطالبه کنند ، چون دارند ببابت این سرویس هزینه ی متعارفی پرداحت میکنند که شرکت را موظف کند تا به بهتین نحو خدمات ارائه دهد

2. این کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

دوباره سرعت دانلود از رپید شد 4 کیلو بایت
    تشکر ویژه از تیم دزدتک

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من که این حرف اشتباهه

دقت بفرمایید که ضریب اشتراک هم اکنون در داتک یک به شش است.

این 1 به 6 بودن ضریب به این صورت نیست که به طور عینی و عملی افراد در دسته های 6 تایی قرار بگیرند ، یعنی راحتتر بگم تقریبا اون موقعیت مد نظر شما پیش نمیاد که 6 تا خوره با هم بیفتندو به مشکل بخورند. در هر صورتی اون تعادل مورد نظر شرکت فراهم میشه تا سرورها به مشکلی نخورند و استفاده ی در حد ایده آل بعضی از کاربران با استفاده کم بقیه کاربران جبران میشه.
    و به نظر من این حق همه ی کاربران است که سرعت بالا و تقریبا ایده آل و پایدار را از شرکت مطالبه کنند ، چون دارند ببابت این سرویس هزینه ی متعارفی پرداحت میکنند که شرکت را موظف کند تا به بهتین نحو خدمات ارائه دهد
    البته تا اونجایی که من میدونم ضریب شیرینگ 1 به چهار هست البته بعد از اینکه داتک گرون کرد.یادمه که در سایت خود داتک خوندم.البته شایدم من اشتباه میکنم
    تشکر ویژه از تیم دزدتک
    دوست عزیز برای همه همینطوریه و ربطی به شرکت خاصی نداره
    شما یه سری به تاپیک بقیه بزن خودت متوجه میشی
    شمام اگه به جای دانلود مستقیم از رپید از وی پی اس استفاده کنی این مشکلات رو نخواهی داشت
    Last edited by sms11; 15-02-2010 at 10:24.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

دوست عزیز برای همه همینطوریه و ربطی به شرکت خاصی نداره
    شما یه سری به تاپیک بقیه بزن خودت متوجه میشی
    شمام اگه به جای دانلود مستقیم از رپید از وی پی اس استفاده کنی این مشکلات رو نخواهی داشت
    متوجه هستم که سرعت ها افت کرده ، ... اما متوجه این نشدم :
    برای چی باید از vps استفاده کنم ... مگه رایگانه ؟

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

تشکر ویژه از تیم دزدتک
    خوبه که دوستان کمی تحقیق کنند بعد قضاوت. حیف که کمتر کسی میدونه قضاوت چیست و چه تکالیفی داره بگذریم ....

دوست عزیز سرعت افت نکرده فط استفاده از بعضی سرویسها با مشکل برخورده که مهمترینش همین رپید شیر است که فقط مربوط به داتک نیست بلکه اکثر شرکتها همین مشکل یا مشکلی مشابه را دارند.

همین اشتباهتون همینه ! سرعت افت نکرده فقط دانلود از رپیدشیر کم سرعت شده وگرنه شما از سایتهای با لینک مستقیم دانلود کنید با بالاترین سرعت دانلود میشه.

وی پی اس هم یه امکانی است که باید سرور داشته باشید و با اون انجام بدید که مجال تعریفش اینجا نیست. کافی است سرچ کنید تا به جواب برسید.

از اینکه ممکنه این صحبتهای کلی من به کسی بر بخوره معذرت خواهی میکنم و انشاءالله بنده را ببخشید اگر رک گفتم.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها براتون پیش امده که یک سایت رو بخواید ببینید تو مرورگر نیاد و وقتی پینگ کنید تایم اوت بزنه در حالی که با اینترنت دایل اپ بیاد ان صفحه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

وی پی اس رایگان نیست و باید پول بابتش ماهیانه داده بشه
    اما در عوض دردسر های رپیدشیر رو هم نداره
    با داشتن وی پی اس مخابرات هرچقدر هم که برای هاست ها محدودیت بزاره برای شما این محدودیت وجود نخواهد داشت.مثه همین الان من که همه افتادن توی دردسر و نمیتونن با وجود اکانت از رپید دانلود کنن من به راحتی دارم دانلود هامو انجام میدم
    ضمن اینکه از شر دردسر های سرور های رپیدشیر هم خلاص میشید
    از جمله مزایای دیگه وی پی اس هم گشت و گذار در اینترنت بدون هرگونه فیلتر با حدکثر سرعت است

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

وی پی اس رایگان نیست و باید پول بابتش ماهیانه داده بشه
    اما در عوض دردسر های رپیدشیر رو هم نداره
    با داشتن وی پی اس مخابرات هرچقدر هم که برای هاست ها محدودیت بزاره برای شما این محدودیت وجود نخواهد داشت.مثه همین الان من که همه افتادن توی دردسر و نمیتونن با وجود اکانت از رپید دانلود کنن من به راحتی دارم دانلود هامو انجام میدم
    ضمن اینکه از شر دردسر های سرور های رپیدشیر هم خلاص میشید
    از جمله مزایای دیگه وی پی اس هم گشت و گذار در اینترنت بدون هرگونه فیلتر با حدکثر سرعت است
    میشه در مورد قیمتش و این که از کجا میشه تهیه کرد هم یه توضیحی بدید

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

خوبه که دوستان کمی تحقیق کنند بعد قضاوت. حیف که کمتر کسی میدونه قضاوت چیست و چه تکالیفی داره بگذریم ....

دوست عزیز سرعت افت نکرده فط استفاده از بعضی سرویسها با مشکل برخورده که مهمترینش همین رپید شیر است که فقط مربوط به داتک نیست بلکه اکثر شرکتها همین مشکل یا مشکلی مشابه را دارند.

همین اشتباهتون همینه ! سرعت افت نکرده فقط دانلود از رپیدشیر کم سرعت شده وگرنه شما از سایتهای با لینک مستقیم دانلود کنید با بالاترین سرعت دانلود میشه.

وی پی اس هم یه امکانی است که باید سرور داشته باشید و با اون انجام بدید که مجال تعریفش اینجا نیست. کافی است سرچ کنید تا به جواب برسید.

از اینکه ممکنه این صحبتهای کلی من به کسی بر بخوره معذرت خواهی میکنم و انشاءالله بنده را ببخشید اگر رک گفتم.
    آخه مصطفی جون شما دیگه چرا ؟
    نا سلامتی کاربر قدیمی هستی .. بچه ها گفته بودن اینجا تیریپش عوض شده ها من باور نمیکردم
    خود من نوشتم سرعت دانلود از رپیدشر کم شده ... خوبه مشخصه که اینو نوشتم
    نوشته شده توسط mahan
    بعدشم مشکل من با داتک اینکه از این شرکت ADSL دارم وگرنه تو تاپیک شاتل مینوشتم
    فرقی هم برام نمیکنه که سرعت دانلود از رپیدکم شده یا از فلان
    مهم برام اینکه الان من فقط میتونم از لینک مستقیم استفاده کنم .. حتی 4shared و depositfiles تا همین الان و هات فایل تا دیروز باز نمیشدن و نمیشن . مگا آپلود هم که فیل.تره
    تورنت هم تعطیله
    لینک مستقیم مگه نخوده که همه جا ریخته باشه ، ممنون که یادآوری کردی میشه مستقیم دانلود کرد ... اگه نمیشد مستقیم دانلود کرد که هیچ سایتی باز نمیشد پسر خوب
    در ضمن من اگه ندونم که وی پی اس چیه و رایگان هست یا نیست که دیگه باید برم ... بزنم .. حرف من طعنه بود :
    روی صحبت من با اون دوستی بود که گفتن از VPS استفاده کن ...
    حرف من اینه : برای چی باید دوبار پول بدم که بتونم از چیزی که قبلا پولش رو دادم استفاده کنم حکایت برای مردن هم باید رف تو صف شده کار ما
    یه بار پول ADSL بده یه بار پول اکانت بده یه بار پول VPS بعد 2 روز دیگه پول HPC بده 3 روز دیگه پول WCN بده و ....

برای اطلاع جناب عالی هم عرض میکنم هم بلدم سرچ کنم و تحقیق کنیم ... شما لازم نیست به من یاد بدی که چی کار کنم بلکه بهتره قبل از اینکه عنایت بفرمائید و تکلیف دیگران رو یادآوری کنید اول طرفتون رو بشناسید بعدش خوب مطلبی رو که میخواید جواب بدید رو بخونید ... شاید لازم نباشه خودتون رو به زحمت بندازید و برای دیگران تعیین تکلیف کنید .. حیف نیست وقت گران بهاتون رو صرف این کنید که به دیگران قضاوت رو یاد بدید ...
    ببخشید دیگه از این رک تر هم میتونستم بگم اما همین قدر کافیه ...
    بازم اگه خواستید افاضات بفرمائید ... در پی ام باشه ممنون میشم

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

بچه ها براتون پیش امده که یک سایت رو بخواید ببینید تو مرورگر نیاد و وقتی پینگ کنید تایم اوت بزنه در حالی که با اینترنت دایل اپ بیاد ان صفحه؟
    به وفور
    از جمله
    ea.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •