منم D-Link 2640 دارم و چراغ status دائم خاموش روشن میشه.
دليلش چيه؟
منم D-Link 2640 دارم و چراغ status دائم خاموش روشن میشه.
دليلش چيه؟
با سلام
اين مشكلي هست كه براي يكي از دوستام پيش اومده به من گفت منم چون مودمم چيز ديگست و كلا با برند d-link آشنا نيستم سوال رو اينجا مطرح كردم تا دوستان راهنمايي كننمودم d-link مدل dsl 200 موقع كانكت شدن ارور 769 ميده
تشكر از توجهتون
کمک لطفا.اگه میشه به این مورد هم رسیدگی کنید
در کل نباید چراغ Statuse چشمک زن باشه ! چون دلیل وجود نویز روی خط هست ....
در اسرع وقت باید با نصب Splitter و یا خارج کردن تلفنهایی که بر روی خط ADSL خودتون هستن نویز رو برطرف کنید .
اول ممنون میشم صفحه قبل رو نگا کنین جواب سوالمو بدین .
یهو آینده نگر شدم و گفتم یه مودم wireless بگیرم . 2640 خوبه ؟ برای شاتل ؟ نصب مودم تو چه مایه هایی هست ؟ فقط باید بری تو کنسول و User & Pass رو بزنیم و تمام ؟
والا من splitter گذاشتم و تلفن هم از برق کشیدم اما باز هم چشمک زن بود.این مساله ربطی به سرعت هم داره.یعنی سرعت رو پایین میاره؟.اگه نمیاره که مهم نیست حالا چشمک بزنه یا نزنه.لطفا این سوال رو هم جواب بدین.
سلام
آقا اين كه مي گن ممكن مودماي ديگه با سيستم conflict كنه راست يا نه ؟
تو كرج شركت دنيا نت كه نماينده آسيا تك مودم planet ADW-4410 ميده 112000 تومان ولي من خودم مي خوام D-link 26040t كه 78000 بخرم مشكلي كه نيست؟
نه عزیز مشکلی نیست. اونا به این خاطر میگن که از مودمم خودشون بخری
کسی نمی تونه جواب منو بده ؟
به طور استاندارد باید ثابت باشه ! چون کانکشنت اگر اون چراغ چشمک زن باشه مشکل پیدا میکنه .... من نمیدونم شما الان مشکلی داری یا نه .
چه سرویسی داری شما ؟ از سایت Speednet یک تست بگیر عکس رو بزار اینجا .
بعضی از ISP ها با برخی از مودمها مشکل دارن مثلا داتک با Dlink مشکل داره ......
اما آسیاتک با dlink مشکلی نداره بگیر .... برای اطمینان همنیشه از قسمت فنی شرکت بپرس .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)