من به جواب سوالم نرسیدم. چرا آتو کامپلت ترمینال من کار نمی کنه؟
من به جواب سوالم نرسیدم. چرا آتو کامپلت ترمینال من کار نمی کنه؟
سلام درباره ی کرنل من 7.10 رو نصبیدم همینجوری بود الان با هاردی اپدیت کردم موقع بوت شدن 2 تا کرنل میاد که یکیش هم 2.6.24.14
درباره ی خروجی اون که همه چیزهایی که میده جلوش 0 نوشته
سلام
شرمنده من زیاد وارد نیستم
اینو بجای چه دستوری اجرا کنم ؟
ممنون
من توی سطل زبالم یه فایل دارم که نمی تونم پاکش کنم میگه شما اجازه ی پاک کردن این فایل رو ندارین چجوری می تونم پاکش کنم ؟
راحت ترینش کار با اکانت root میباشد. راه های دیگه هم داره مثلا از خط فرمان
اگه با روت وارد بشم که سطل زبالم خالی نشون داده میشه !
از طریق خط فرمان چجوری میشه سطل رو خالی کرد ؟
فایل رو ریستور کنید به محل اولش و در اونجا با دستور chmod اجازه هاش رو باز کنید (چون می خواهید پاکش کنید حتی 777 هم می تونید بدید) و دوباره پاکش کنید مشکلتون حل می شه.
در hardy کمی کارایش پایین اومده ولی شما باید بسته یمن به جواب سوالم نرسیدم. چرا آتو کامپلت ترمینال من کار نمی کنه؟
auto-completion
رو نصب کنید و طریقه ی نصب رو هم که دیگه می دونید.
استفاده اش هم بعد از هر دستور نیمه کار Tab بزنید مثلا:
sudo apt-g<tab
که خودش کامل می کنه.
دقیقا وقتی شما اونقدر رم دارید که سیستمتون کم نیاره دیگه نیازی به swap نیست، البته 1Gb الآن اونقدر هم زیاد نیستاگر از قابلیت hibernate استفاده نمی کنی پارتیشن swap رو حذف کن.
البته بگم خیلی از DBMS ها مثل oracle و یا DB2 بدون داشتن swap اجازه ی نصب نمیدن حتی Mysql خودمون هم داشتن swap رو توصیه می کنه، چون اصولا این نرم افزارها اگه بخوان فقط از رم استفاده کنند باید سیستمتون رو تعطیل کنید بدید دست اینها
کلا داشتن server بدون swap خطری هست، و البته خیلی از نرم افزارها هم که بالا گفتم بدون swap کار نمی کنند.
ولی اگر شما کاربر کارهای دیگه ای هستید که با DBMS و اینجور نرم افزارهای خاص کاری ندارید swap کاملا بی استفاده خواهد بود.
البته کاری که حسین گفت هم درست هست، یک چک کنید ببینید swap چقدر در سیستم استفاده میشه بعد تصمیم بگیرید
سلام
من اوبونتو نصب کردم ولی هنوز ویندوزمو دارم گفتم مشکل پیش نیاد
راستی چجوری باید فایل اینترنت رو که exe هست رو باز کنیم
usb_adsl.exe
ممنون
توی لینوکس کار نمیکنه
و به خودم خوش آمد میگم
خیلی سبکه
منم بهت خوش آمد میگم.
فایل های exe مال ویندوزه و در لینوکس باز نمیشه!! مگر با شبیه ساز ها، مثلا برنامه wine که ورژن یکش بعد 15 سال اومده و خیلی قویه و بیشتر فایل ها رو باز میکنه(همه رو نه)
قوی تر هاش هم هست ولی باید سر کیسه رو شل کنی(پول بدی)
راستی، ویندوز و لینوکس مشکل خاصی با هم ندارن، ولی بعد یه مدت که با لینوکس کار کنی ویندوز اضافه بنظر میاد برات.
فکر میکنم شما میخواهید مودم adsl خودتون رو با usb در لینوکس را بیندازید.
برای استفاده از adsl در لینوکس بهتره مودم را از طریق کارت شبکه وصل کنید. چون راه اندازی از طریق usb یکم سخته.
اما اگه فقط از طریق کابل usb وصل میشه ، در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید، دوستان راهنمایی کنند.
مرسی اما من اولین بارم نیسن که هاردی رو نصب می کنم. قبل از این هاردی رو داشتم بعد یه هو به سرم زد که دبیان نصب کنم. دبیان رو نصب کردم و همچین به دلم ننشست. شاید به این خاطر که نتونستم برای اولین بار صدای لپ تاپ رو با این ولوم کنترل چرخونکی که داره کم و زیاد کنم! یه جورایی خیلی انتظارم از ظاهرش بیشتر بود!
از اونجا که اوبونتو هم همون دبیان بزک شده و خلاصه شدست، برگشتم و دوباره اوبونتو رو به راه کردم البته یه شیطنت ها یی هم داشتم. مثلا تمام فایل ها و پوشه هایی که با . شرو می شدن رو از پوشه ی خانگیم پاک کردم تا تمام تنظیماتم رو دوباره انجام بدم. حدس می زنم به این خاطر آتو کامپلت خذف شده. نمی دونم. البته بگم که با نسخه ی لایو اون ها رو پاک کردم ها...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)