سلام دوستان ، من از این گوشی خیلی خوشم اومده و میخوام بخرمش اما از هر جا میپرسم 16 گیگشو نداره،میگن تو بازار نیست درسته ؟
یه سواله دیگه هم داشتم : آیا این گوشی دکمه قلم رو که گوشیای نوکیا دارن ( برای کپی پیست کردن متن ) رو داره ؟؟؟
سلام دوستان ، من از این گوشی خیلی خوشم اومده و میخوام بخرمش اما از هر جا میپرسم 16 گیگشو نداره،میگن تو بازار نیست درسته ؟
یه سواله دیگه هم داشتم : آیا این گوشی دکمه قلم رو که گوشیای نوکیا دارن ( برای کپی پیست کردن متن ) رو داره ؟؟؟
اقا گیر اوردی برای منم بگیر ... فعلا نیست باشه هم قیمتش اصلا قیمت واقعی نیست..چون تو بازار کمه ... واسه همین قیمتش بالاست ..نمی ارزه530... در حالیکه گوشی کنارش مثل 8300 460 باشه ..
در مورد دکمه کپی و پیست بله مثل Fp2 نوکیا این کارو دکمه # انجام میده و این گوشی با گارانتی مایکروتل تو کرمان با قیمت 520 هست اگه کسی خواست با این شماره تماس بگیره نمایندگی تمام گوشی ها توی کرمان
آل دیجیتال : 0341-2231911
من امروز تونستم برنامه smartcom رو نصب کنم. همچی که اجراش کردم دیدم اطلاعات طول و عرض جغرافیایی اومد مثل اینکه همیشه وصله!!!!!
بلافاصله برنامه gps خود گوشی رو اجرا کردم دیدم تازه میخواد کانکت بشه!
برنامه تهران87 رو اجرا کردم دیدم اونم تازه میخواد اجرا بشه.
خلاصه برام این مسئله جای سواله. دوستان نظر خاصی دارند؟
بعضی از کاربرا تو سایت موبایلستان این کارو کردن و مشکل باطریشون هم حل شده! بیزحمت امتحان کنید و نتیجه شو هم بگید!
سلام خدمت همه علاقمندان به این گوشی پر دردسر.مثل اینکه باطری این گوشی بدجوری دردسر شده و هرکی یه راه حلی بیان کرده .من هم زیاد با باطری این گوشی ور رفتم و کلا باید بگم که باطری این گوشی بگیر نگیر داره و بعضی مواقع پیش میاد که باطری این گوشی 3 یا 4 روز هم دوام میاره (خیلی کم ) و موقعی هم که گیر بده سر 14 ساعت خالی میکنه .حالا من به این نتیجه رسیدم که وقتی موبایل گیر میده و روی رنج 14 ساعت میفته یعنی اون عامل باطری خور فعال شده و در این حالت اگر ما یه ریست فکتوری کنیم تنظیمات گوشی به حالت اولش برگشته و در نتیجه اون عامل غیر فعال میشود و باطری گوشی شما 3 روز دوام خواهد اورد.خواهشا امتحان کنید و جواب رو به من بدید .در ضمن با ریست فکتوری هیچ چیزی در گوشی پاک نمیشه و فقط تنظیمات به حالت اولش بر می گرده .این هم مسیر ریست فکتوری :settings>general>factory settings که اگر کد هم خواست 00000000 را وارد کنید.
ببخشید کمی طولانی شد امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
باطري ارجينالشم هست که خود مايکروتل ميده 18 تومن....خلاصه هر کي کم اورد اين اخرين راهه...دوست من نمیتونی بری یه باطیر اورجینالشو گیر بیاری که هر موقع شارژ اولی خالی شد اون یکی رو بزاری
سلام.
دوستان مشکل باطری تو گوشی من متاسفانه درست بشو نیستتو فروم موبایلستان دیدم که اکثرا از باطری این گوشی ناراضیند و یکیش براش باطری اضافه خریده
و یکیش هم میگفت که نمیدونم یه بار مستر ریست کنید و فلان کد رو بزنین که خودش هم مثل اینکه نتیجه نگرفته
یکیش هم میگفت برام از دبی باطری اوردن درست نشد و همونه که هست
در اخر فهمیدم که مشکل فقط تو باطری من دیده نمیشه و همه این مشکل رو دارند .
من تصمیممو گرفتم اگه باطریش تا یک هفته دیگه درست نشد میفروشمش.با این باطری که من نمیتونم کارامو انجام بدم این امکانات به چه درد من میخوره.![]()
همه این مشکلو با i8510 ندارن فقط شما این مشکلو داری و چند نفر دیگه!![]()
سلام
بزارید یه بار دیگه تجربمو از باتریش بگم : اولش که خراب بود یعنی شب تا صبح 2 تا خط پر. بعد از 2 3 هفته درست شد و اصلاً مشکل باتری به فراموشی سپرده شد تا بعد از حدود 1.5 ماه باتریشو در اوردم و دوباره ریخت بهم. بعد گزاشتم شارژش کامل خالی بشه باتریشو در اوردمو گزاشتم شارژ بشه درست شد ولی وقتی داشت شارژش خالی میشد خود به خود ریست شد و بعد گزاشتم شارژ بشه دیدم دوباره خراب شد. دوباره باتریشو در اوردمو دوباره این روند تکرار شد یعنی یه روز خوب بود یه روز بعد داشتم گیج میشدم یه بار در میونم ریست میشد کلاً فکر کردم ریخته بهم تا اینکه دیگه باتریشو در نیوردم و کم کم بهتر شد تا کاملاً درست شد دیگه هم ریست نمیشه. الان مهمترین مشکلش دیر شارژ شدنشه.
ببینید اگه کسی از باتریش راضی نیست کار معقولتر اینه که یه باتری اضافه واسش بگیره نه اینکه گوشیشو با ضرر بفروشه
سلام
البته یه نکته ای هست که نیاز به بررسی بیشتری داره که چرا بعضی باطری ها هیچ مشکلی ندارند و بعضی از کاربران مدام از ضعف باطری و خالی شدن شارز یه روزه اش شکایت میکنند.
شاید سری ساخت باطری ها متفاوت هست که این مشکل پیش اومده ولی جدیدا اغلب دوستانی که این گوشی رو خریدند از جمله خود من از ضعف باطری ناراحت هستیم.
موید باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)