تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 298 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان ، من از این گوشی خیلی خوشم اومده و میخوام بخرمش اما از هر جا میپرسم 16 گیگشو نداره،میگن تو بازار نیست درسته ؟

یه سواله دیگه هم داشتم : آیا این گوشی دکمه قلم رو که گوشیای نوکیا دارن ( برای کپی پیست کردن متن ) رو داره ؟؟؟

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا گیر اوردی برای منم بگیر ... فعلا نیست باشه هم قیمتش اصلا قیمت واقعی نیست..چون تو بازار کمه ... واسه همین قیمتش بالاست ..نمی ارزه530... در حالیکه گوشی کنارش مثل 8300 460 باشه ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

در مورد دکمه کپی و پیست بله مثل Fp2 نوکیا این کارو دکمه # انجام میده و این گوشی با گارانتی مایکروتل تو کرمان با قیمت 520 هست اگه کسی خواست با این شماره تماس بگیره نمایندگی تمام گوشی ها توی کرمان
    آل دیجیتال : 0341-2231911

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان میتونید بگید gps i8510 چجوری به کار میفته یا اگه قبل بحث شده کدوم صفحه است؟
    من امروز تونستم برنامه smartcom رو نصب کنم. همچی که اجراش کردم دیدم اطلاعات طول و عرض جغرافیایی اومد مثل اینکه همیشه وصله!!!!!
    بلافاصله برنامه gps خود گوشی رو اجرا کردم دیدم تازه میخواد کانکت بشه!
    برنامه تهران87 رو اجرا کردم دیدم اونم تازه میخواد اجرا بشه.

خلاصه برام این مسئله جای سواله. دوستان نظر خاصی دارند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بعضی از کاربرا تو سایت موبایلستان این کارو کردن و مشکل باطریشون هم حل شده! بیزحمت امتحان کنید و نتیجه شو هم بگید!

سلام خدمت همه علاقمندان به این گوشی پر دردسر.مثل اینکه باطری این گوشی بدجوری دردسر شده و هرکی یه راه حلی بیان کرده .من هم زیاد با باطری این گوشی ور رفتم و کلا باید بگم که باطری این گوشی بگیر نگیر داره و بعضی مواقع پیش میاد که باطری این گوشی 3 یا 4 روز هم دوام میاره (خیلی کم ) و موقعی هم که گیر بده سر 14 ساعت خالی میکنه .حالا من به این نتیجه رسیدم که وقتی موبایل گیر میده و روی رنج 14 ساعت میفته یعنی اون عامل باطری خور فعال شده و در این حالت اگر ما یه ریست فکتوری کنیم تنظیمات گوشی به حالت اولش برگشته و در نتیجه اون عامل غیر فعال میشود و باطری گوشی شما 3 روز دوام خواهد اورد.خواهشا امتحان کنید و جواب رو به من بدید .در ضمن با ریست فکتوری هیچ چیزی در گوشی پاک نمیشه و فقط تنظیمات به حالت اولش بر می گرده .این هم مسیر ریست فکتوری :settings>general>factory settings که اگر کد هم خواست 00000000 را وارد کنید.
    ببخشید کمی طولانی شد امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

دوست من نمیتونی بری یه باطیر اورجینالشو گیر بیاری که هر موقع شارژ اولی خالی شد اون یکی رو بزاری
    باطري ارجينالشم هست که خود مايکروتل ميده 18 تومن....خلاصه هر کي کم اورد اين اخرين راهه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام.
    دوستان مشکل باطری تو گوشی من متاسفانه درست بشو نیست تو فروم موبایلستان دیدم که اکثرا از باطری این گوشی ناراضیند و یکیش براش باطری اضافه خریده و یکیش هم میگفت که نمیدونم یه بار مستر ریست کنید و فلان کد رو بزنین که خودش هم مثل اینکه نتیجه نگرفته یکیش هم میگفت برام از دبی باطری اوردن درست نشد و همونه که هست در اخر فهمیدم که مشکل فقط تو باطری من دیده نمیشه و همه این مشکل رو دارند .
    من تصمیممو گرفتم اگه باطریش تا یک هفته دیگه درست نشد میفروشمش.با این باطری که من نمیتونم کارامو انجام بدم این امکانات به چه درد من میخوره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ahmadreza0123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my BOOKs

پيش فرض

سلام.
    دوستان مشکل باطری تو گوشی من متاسفانه درست بشو نیست تو فروم موبایلستان دیدم که اکثرا از باطری این گوشی ناراضیند و یکیش براش باطری اضافه خریده و یکیش هم میگفت که نمیدونم یه بار مستر ریست کنید و فلان کد رو بزنین که خودش هم مثل اینکه نتیجه نگرفته یکیش هم میگفت برام از دبی باطری اوردن درست نشد و همونه که هست در اخر فهمیدم که مشکل فقط تو باطری من دیده نمیشه و همه این مشکل رو دارند .
    من تصمیممو گرفتم اگه باطریش تا یک هفته دیگه درست نشد میفروشمش.با این باطری که من نمیتونم کارامو انجام بدم این امکانات به چه درد من میخوره.
    همه این مشکلو با i8510 ندارن فقط شما این مشکلو داری و چند نفر دیگه!

9. 2 کاربر از Ahmadreza0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

سلام
    بزارید یه بار دیگه تجربمو از باتریش بگم : اولش که خراب بود یعنی شب تا صبح 2 تا خط پر. بعد از 2 3 هفته درست شد و اصلاً مشکل باتری به فراموشی سپرده شد تا بعد از حدود 1.5 ماه باتریشو در اوردم و دوباره ریخت بهم. بعد گزاشتم شارژش کامل خالی بشه باتریشو در اوردمو گزاشتم شارژ بشه درست شد ولی وقتی داشت شارژش خالی میشد خود به خود ریست شد و بعد گزاشتم شارژ بشه دیدم دوباره خراب شد. دوباره باتریشو در اوردمو دوباره این روند تکرار شد یعنی یه روز خوب بود یه روز بعد داشتم گیج میشدم یه بار در میونم ریست میشد کلاً فکر کردم ریخته بهم تا اینکه دیگه باتریشو در نیوردم و کم کم بهتر شد تا کاملاً درست شد دیگه هم ریست نمیشه. الان مهمترین مشکلش دیر شارژ شدنشه.
    ببینید اگه کسی از باتریش راضی نیست کار معقولتر اینه که یه باتری اضافه واسش بگیره نه اینکه گوشیشو با ضرر بفروشه

11. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت همینگوی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

همه این مشکلو با i8510 ندارن فقط شما این مشکلو داری و چند نفر دیگه!
    سلام

البته یه نکته ای هست که نیاز به بررسی بیشتری داره که چرا بعضی باطری ها هیچ مشکلی ندارند و بعضی از کاربران مدام از ضعف باطری و خالی شدن شارز یه روزه اش شکایت میکنند.

شاید سری ساخت باطری ها متفاوت هست که این مشکل پیش اومده ولی جدیدا اغلب دوستانی که این گوشی رو خریدند از جمله خود من از ضعف باطری ناراحت هستیم.

موید باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •