تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 211 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 2104

نام تاپيک: FallOut 3

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همانند1 Fallout شما می توانید سگ مخصوص خودتونو داشته باشید! شما می تونید اونو در Scrapyard در جنوب Minefield پیداش کنید که در حال نبرد با چند Rider است و با صحبت کردن می تونید اونو همراه خودتون بکنید و کارمای شما در نظر گرفته نمی شود. به غیر از Scrapyard در مناطق مختلف دیگه ممکن است بصورت Random ظاهر شود. به جز جنگیدن توانایی گمراه کردن دشمن و پیدا کردن غذا و مهمات را نیز دارد. اگر بمیرد به هیچ عنوان قابل بازگشت نیست.
    (به نقل از دوست عزيزمون Optimus Prime)
    سلام

کاملا" درسته ... منم سگم رو همینجوری که داشتم راه میرفتم پیداش کردم یهو خودش اومد جلوم و گفت منو با خودت ببر

یه جا مخفیش کردم تا زنده بمونه!!
    دقیقا" منم از وقتی پیداش کردم بردم خونم و اونجا گذاشتمش ... آخه زودی میمیره ...

2. این کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

البته بهتره وقتی نمی خواینش بفرستینش والت 101 ، چون باگی وجود داره و اگه سگه مدت زیادی تو خونه بمونه ممکنه ناپدید بشه.
    There is a bug in which Dogmeat will just disappear if left at home too long or if the theme is changed with Dogmeat inside of you house no solution has been found so far except for reloading the game.
    یا ممکنه وسط درگیری ببینید اومده پیشتون، یا بره جاهای دیگه:
    If the player leaves Dogmeat in his/her home during a quest Dogmeat might bug out of the house and might be encountered randomly during your current quest, or the message "Dogmeat is waiting outside of Vault 101" will appear. If the latter occurs the player will later have to retrieve him. (Confirmed)
    حالا گم شدن خودش زیاد مهم نیست، مهم اینه که اگه شما بعدا بخواید دو نفر همراه داشته باشید باید حتما سگه رو بکشید. اگه پیداش نکنید دیگه نمی دونم باید چی کار کنید. کلا این سگه باگ زیاد داره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام

لابد شما اون سگو ول می کردید تا تنهایی بره بجنگه. من که این سگ همیشه همراهم بود. دشمنو سر گرم می کرد و دیگه کمتر تیر می خوردم. و خون سگه هم سریع بعد از جنگ و دعوا پر می شد. همچنین واسه پیدا کردن تیر خیلی خوب بود.برای من چیزایی پیدا می کرد که کف می کردم.

6. این کاربر از soltanarash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه system1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

لابد شما اون سگو ول می کردید تا تنهایی بره بجنگه. من که این سگ همیشه همراهم بود. دشمنو سر گرم می کرد و دیگه کمتر تیر می خوردم. و خون سگه هم سریع بعد از جنگ و دعوا پر می شد. همچنین واسه پیدا کردن تیر خیلی خوب بود.برای من چیزایی پیدا می کرد که کف می کردم.
    وقتی به level 20 میرسیم یه دشمنایی ظاهر میشن که با یه ضربه سگ رو میکشن.
    راستی کسی راهی بلده که بشه از 20 رفت بالاتر؟بدون چیت زدن و این جور چیزا منظورمه.

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

راستی کسی راهی بلده که بشه از 20 رفت بالاتر؟بدون چیت زدن و این جور چیزا منظورمه.
    باید از dlc ها استفاده کنید.
    راه دیگه ای نداره.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

شما وقتی Broken Steel رو نصب کنید سگه هم همراه شما Level up می شه و در سطح های بالا بسیار قدرتمند!در ضمن این پکیج باعث می شه شما تا لول 30 بتونید برید.
    تازه یک perk به نام Puppies! هم اضافه می شه، وقتی اینو داشته باشید، هر وقت سگه بمیره یکی شبیهش دوباره متولد می شه که جونش -به جای 500 تا تو Dogmeat اصلی- 1000 تاست!!!

10. 3 کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

شما وقتی Broken Steel رو نصب کنید سگه هم همراه شما Level up می شه و در سطح های بالا بسیار قدرتمند!در ضمن این پکیج باعث می شه شما تا لول 30 بتونید برید.
    تازه یک perk به نام Puppies! هم اضافه می شه، وقتی اینو داشته باشید، هر وقت سگه بمیره یکی شبیهش دوباره متولد می شه که جونش -به جای 500 تا تو Dogmeat اصلی- 1000 تاست!!!
    آقا میتونی لینک دانلودش رو بزاری؟
    مرسی.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

آقا میتونی لینک دانلودش رو بزاری؟
    مرسی.
    این لینک تورنت Broken Steel تنها:
    کد:
    این هم لینک تورنت تمامی پنج DLC ، البته یکی دیگه به اسم Mothership Zetha هم چند روز پیش ریلیز شد که تو این نیست:
    کد:
    البته من خودم رو 360 بازی می کنم و هیچ اطلاعی از نحوه ی نصب اینا و کرکاشون ندارم.
    البته نسخه ای از بازی هست که Broken Steel و Point Lookout رو همراه خودش داره.
    یا اینکه می تونید تا 13 اکتبر صبر کنید که ورژن Game of The Year edition که همه ی DLC ها رو داره بیاد، من خودم منتظر اونم.

13. 4 کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bache pooldar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

دو تا سوال از اساتید فن:
    امروز یه مأموریت با پدره تو ساختمان جفرسن انجام دادم که پدره توسط تشعشعات کشته شد .حالا راهی نبود که پدره زنده بمونه؟ ضمنا به والت ۱۰۱ برگشتم و overseer‏
    رو کشتم بعدش آماتا همون دختره گفت از والت برو و دیگه برنگرد می خواستم بدونم دیگه نمیشه به والت برگشت؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دو تا سوال از اساتید فن:
    امروز یه مأموریت با پدره تو ساختمان جفرسن انجام دادم که پدره توسط تشعشعات کشته شد .حالا راهی نبود که پدره زنده بمونه؟ ضمنا به والت ۱۰۱ برگشتم و overseer‏
    رو کشتم بعدش آماتا همون دختره گفت از والت برو و دیگه برنگرد می خواستم بدونم دیگه نمیشه به والت برگشت؟
    تا اونجایی که یادمه نه نمیشه کاریش کرد و مرگ پدر جزئی از داستان بازیه.
    در مورد 101 هم باید بگم خود منم همین اتفاق برام افتاد و دختره گفت برو و دیگه هیچ وقت برنگرد.اگه بیای بیرون در قفل میشه و دیگه نمیتونی برگردی اونجا.

16. این کاربر از system1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •