توی 2008 که پیراهنشون روی شرتشون میفتاد
توی این سری هم حتما هست
توی 2008 که پیراهنشون روی شرتشون میفتاد
توی این سری هم حتما هست
شرمنده من اسم شما رو نمیدونم .در مورد مشکل کم گل زدن تو این ورژن باید بگم این تازه روزای اولی هست که بازی اومده اجازه بدین چند وقت بگذره گیمرا با جو و کنترل بازی آشنا بشن بعد ببین چه جوری بچه های همین تاپیک تیمهای بزرگو تو تاپ پلیر سوراخ سوراخ میکنن.
اتفاقا این هم تو این بازی بود
یه بازیکنی را دیدم که قبل از بازی پیراهنش تو شورتش بود ولی در حین بازی پیراهنش اومده بود بیرون
آقا یک سوال منچستر و ایتالیاش زیادی قوین یا من زیادی قویم
با منچستر 6-1 لیورپول رو بردم با ایتالیا 4-1 بارسلونا رو
کی میگه گل زدن سخته؟
راستی تا حالا دو نفره become a pro رو بازی کردین؟ چندتا از بازیکن ها رو انتخاب میکنین چند نفر شمایین بقیه نفر دیگه خیلی باحاله آخر حاله![]()
سلام
ببخشید Pes 09 به بازار اومده؟
فکر کنم تاریخ عرضه اش 20 مهر بود
این بازی به نظر من یکی از بهترین بازی های کامپیوتریه و توی هر ورژن پیشرفت چشمگیری داره
وقتی Pes06 عرضه شد اونقدر نصبت به نسخه قبلی پیشرفت داشت که فکر نمی کردم تا چند سال تغییر چندانی بکنه.اما با اومدن Pes08 که واقعا شاهکار بود و تقریبا همه معایب نسخه قبلی رو برطرف کرده بود کاملا نظرم عوض شد
حالا بی صبرانه منتظر نسخه جدید هستم ببینیم تو این شماره چکار کردن
فقط بازی همچنان یه عیبی داره اینکه زیادی آسونه.البته از نسخه قبلی سخت تر شده اما توی اینم آخرین بازی که کردم توی بازی 20 دقیقه آرسنال و چلسی یازده صفر بردم.
یه ایراد دیگه هم داره موقع دفاع کردن کنترل بازیکن ها سخت میشه.البته میشه دفاع کرد اما چون بازیکنات یه خورده گیج بازی می کنن از فوتبال واقعی فاصله می گیره.البته روی این قسمت هم خیلی کار شده و اگه بازی رو دونفره کنید و نفر دوم هیچ کاری نکنه بازم می بینید که نمی شه راحت رفت جلو و توپ رو زد تو گل.چون بازیکن ها تا حدودی خودشون دفاع می کنن.
Last edited by hamedchtsz; 06-10-2008 at 20:44.
من نظره من تو 8 کنترل بازیکنا زیاد سخت نبود .......البته نمیخوام از خودم تعریف کنم اما تو 8 کنترل بازیکنم خیلی 20 بود ...........هر کی با من بازی میکرد میگفت تو چطوری بازیکنا رو کنترل میکنی
فوتبال تکاملی حرفه ای
.....شایسته احترام
خوب برای هر کس یک چیز مهم این هم به این خاطر هست که من خیلی حساسم رو جزئیات بازی!!!مثلا ببین رونالدو هیچ وقت پیراهنشو داخل شورتش قرار نمیده یا مسی!!!حالا شما چرا گیر دادی به پیرهن روی شرت؟این همه استایل هست که میشه مخصوص طراحی کرد حالا شما به این پیراهن روی شرت گیر دادی
میشه بگی چرا؟
![]()
یادم هست که تو PES5و6 دقیقا یک بخش در بازی وجود داشت در قسمت Edit بازییکن گزینه ای بود دقیقا یادم نیست Undstook بود چی بود یک کلمه شبیه این در این قسمت کاملا خودمان تعیین میکردیم که پیراهن بازیکن داخل باشه یا نه بیافته رو شورت!!!ای کاش اون گزینه هم بازی این سری باشه چون در Pes 2008 معلوم نمیشد بعضی وقتها پیراهن میافتاد رو شورت بعضی وقتها هم هیچ وقت نمیافتاد به هر حال این دردی هست که من دچارش هستم مثلا پشت دروازه عکاس نباشه عذاب میکشم!!!ولی این دفعه عکاس داره![]()
بابا ایولا به تو .اگه تو زندگی هم همینطور دقیق و حساس باشی که کارت درسته.البته دقت نظر در مورد چیزیهایی که باارزش هستن .در غیر اینصورت این حساسیت منجر به وسواس میشه و میشه عامل سقوط .
من چند تا سوال دارم از دوستان:
1- چرا با وجود اینکه بازی فوتبال تو دنیا اینهمه طرفدارداره فقط دو تا شرکت سازنده این بازی مهیج هستن؟
2-میخاستم بدونم تو بازی شما از کدوم دوربین استفاده میکنین ؟کدوم دوربین برای کنترل و تسلط روی بازی بهتره؟
3-در اکثر مواقع زمان بازیو چند دقیقه انتخاب میکنین؟
كلا تا حالا هنوز فوتبالي نيومده كه به سختي بتوني كامپيوتر رو شكست بدي.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)