تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 160 از 923 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

14

سلام به همگی
    یه سوال درمورد لیسنینگ دارم
    فرضا که من لیسنینگم توپه بعد بخوام برم تو یکی از اموزشگاهها آزمون بدم که شامل لیسنینگ هم هست. بعدشم تمام چیزایی که طرف بگه را بفهمم و هیچ مشکلی نداشته باشم ولی ولی وقتی اون یارو اون عبارت را گفت و تموم شد قطعا با حدود 10تا سوال طرف هستم. مشکل اینجاس که 2یا 3تا سوال را که جواب دادم و رفتم جولو قاطی میکنم و گیج میشم و خیلی چیزای متن از یادم میره چون بالاخره اون چیزا توی حافظه کوتاه مدت ذخیره شدن . به نظرتون چطور باید از پس لیسنینگ آزمونها براومد. آخه نمیشه همزمان هم گوش کرد هم جواب داد
    Single boy

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

سلام به همگی
    فرضا که من لیسنینگم توپه بعد بخوام برم تو یکی از اموزشگاهها آزمون بدم که شامل لیسنینگ هم هست. بعدشم تمام چیزایی که طرف بگه را بفهمم و هیچ مشکلی نداشته باشم ولی ولی وقتی اون یارو اون عبارت را گفت و تموم شد قطعا با حدود 10تا سوال طرف هستم. مشکل اینجاس که 2یا 3تا سوال را که جواب دادم و رفتم جولو قاطی میکنم و گیج میشم و خیلی چیزای متن از یادم میره چون بالاخره اون چیزا توی حافظه کوتاه مدت ذخیره شدن . به نظرتون چطور باید از پس لیسنینگ آزمونها براومد. آخه نمیشه همزمان هم گوش کرد هم جواب داد
    Single boy
    سلام.
    معمولا روش آزمون های لیسنینگ این هست که یک بار می خونن و شما گوش می کنید، بعدش یه چند دقیقه وقت بهتون می دم که سوالا رو بخونید، بعدش یه بار دیگه صدا رو می زارن. به هر اندازه که وقت کردید، سوالا رو بخونید تا وقتی در لیسنینگ به کلمه خاص مورد سوال قرار گرفته شده رسید، آمادگی جواب دادن رو داشته باشید.
    سعی کنید یه قالب کلی از چیزی که تو لیسنینگ گفته می شه تو ذهنتون به صورت غالبی داشته باشید تا برای رجوع به جزئیات سریع باشید

3. این کاربر از JEFF_HARDY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Naser_helboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

he's gonna be 60 tomorrow
    یعنی اون قصد داره فردا 60 ساله بشه

ما تو فارسی نمیگیم که قصد داره 60 ساله بشه

ممنون میشم اینو یه توضیح بدید

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

he's gonna be 60 tomorrow
    یعنی اون قصد داره فردا 60 ساله بشه

ما تو فارسی نمیگیم که قصد داره 60 ساله بشه

ممنون میشم اینو یه توضیح بدید
    سلا. اینجا going to be ، قصد داره ترجمه نمی شه. اینجا به معنای قرار است ترجمه می شه.
    او فردا قراره 60 ساله برسه. یعنی فردا به سن 60 سالگی می رسه

6. این کاربر از JEFF_HARDY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Naser_helboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

والا به ما کفته بودن goint to به معنای قصد داشتنه
    ممنون از توضیحتون

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

والا به ما کفته بودن goint to به معنای قصد داشتنه
    ممنون از توضیحتون
    اینجا هم همینطوره !!
    ولی برای ما نه برای اونا...نمیدونم منظورم رو میفهمی یا نه
    ولی اگه بخوای این جمله رو فارسی بگی همون قراره درسته...چون ساختار زبانها با هم فرق دارن
    امیدوارم متوجه منظورم شده باشی...

.

9. این کاربر از محمد88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام .

یه سوال :

من 4 تا کتاب رمان از stage 2 و 3 و 4 و 5 خردیم و از پایین ترین شماره خوندم ... در فهمیدن متن کتابهای 2 و 3 و 4 که مشکلی نداشتم ولی ، تا کتاب stage 5 رو شروع کردم با اینکه لغات جدیدی بهش اضافه شده بود ولی وقتی با دیکشنری معنی میکردم ، نمی تونستم معنی جمله یا پاراگراف رو به درستی بفهمم ... بعضی جاها هم معنای لغات رو می دونستم و باز همچین مشکلی داشتم (شاید سطح گرامریش رفته باشه بالا).... حالا میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم که من به خوندن کتاب های stage 4 ادامه بدم تا آمادگی لازم برای ورود به stage 5 رو پیدا کنم یا اینکه زور بزنم و کتاب های stage 5 رو بخونم تا مشکلم حل شه... ؟؟؟
    کلا این مشکل من چه جوری حل میشه ؟؟!!
    لطفا اگه میشه راهنماییم کنید !!!

برای افزایش دادن دایره لغات کتاب آموزشی یا تمرین خوبی سراغ ندارید ؟؟؟ ( به جز 504 )

با تشکر !!!
    Last edited by brain; 27-06-2009 at 18:53.

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

13

سلام .

یه سوال :

من 4 تا کتاب رمان از stage 2 و 3 و 4 و 5 خردیم و از پایین ترین شماره خوندم ... در فهمیدن متن کتابهای 2 و 3 و 4 که مشکلی نداشتم ولی ، تا کتاب stage 5 رو شروع کردم با اینکه لغات جدیدی بهش اضافه شده بود ولی وقتی با دیکشنری معنی میکردم ، نمی تونستم معنی جمله یا پاراگراف رو به درستی بفهمم ... بعضی جاها هم معنای لغات رو می دونستم و باز همچین مشکلی داشتم (شاید سطح گرامریش رفته باشه بالا).... حالا میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم که من به خوندن کتاب های stage 4 ادامه بدم تا آمادگی لازم برای ورود به stage 5 رو پیدا کنم یا اینکه زور بزنم و کتاب های stage 5 رو بخونم تا مشکلم حل شه... ؟؟؟
    کلا این مشکل من چه جوری حل میشه ؟؟!!
    لطفا اگه میشه راهنماییم کنید !!!

برای افزایش دادن دایره لغات کتاب آموزشی یا تمرین خوبی سراغ ندارید ؟؟؟ ( به جز 504 )

با تشکر !!!
    به نظر من صادق جان اولین اشکالت اینجاس که یهویی با خوندن یکی دوتا کتاب رفتی level اخر...به نظر من تو باید در هر level حداقل10 تا کتاب بخونی تا وقتی میری level بعد زیاد مشکل نداشته باشی. البته فکر کنم این موضوع فقط درمورد کتابهای داستان و رمان و این چیزا درست باشه وگرنه کتابهای گرامر را میشه بدون هیچ مشکلی از level پایین یکی یکی خوند و اومد بالا(به شرطی که درست خونده شده باشی و تمرین هم حل کرده باشی)
    ولی خب به نظر من بزرگترها و ریش سفیدهای این انجمن نظر بدن بهتره. رو نظر من زیاد تکیه نکن چون مثل خودتم

12. 3 کاربر از singleguy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

برای افزایش دادن دایره لغات کتاب آموزشی یا تمرین خوبی سراغ ندارید ؟؟؟
    تمرین فکر کنم جعبه لایتنر و کتاب های new vocab خوب باشه سطح متوسط به بالا و حرفه ای

14. 2 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله !
    شما هم این کاره ای ؟
    نه ... اهل بازی آنلاین نیستم .. ولی رفیقای زیادی دارم که حاضر شدن قید فوتبال جمعه ظهر رو بزنن و بمونن خونه و انلاین بازی کنن ... (مثال واقعی بود!)
    سلام به همگی
    Single boy
    من تا حالا آزمون و کلاس زبان و اینا نرفتم ... از روی کنجکاوی می پرسم : نمیشه همزمان که داری به متن گوش میدی بعضی چیزا رو یادداشت کنی ؟ ... یعنی نُُت برداری؟ ... چون اینطور که متوجه شدم شما در بخاطرسپاری کوتاه مدت مشکل نداری ، بلکه در بلندمدت مشکل داری ..

16. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •