كلوپ گيم پد مشكل همه رو حل كرده اينم حركت جاگلينگ از رونالدو اولين باره كه تو فيفا اين حركت زده ميشه از دست نديد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كلوپ گيم پد مشكل همه رو حل كرده اينم حركت جاگلينگ از رونالدو اولين باره كه تو فيفا اين حركت زده ميشه از دست نديد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی جواب ما تو تا رو بده تا ما هم لذت ببریم.
سلام؛
تو قسمتی که تیم میزبان رو انتخاب می کنید اگر دکمه عوض کردن صفحه (E یا Q) رو بزنید قسمتی که برای انتخاب تیم بود تبدیل میشه به انتخاب آب و هوا،استادیوم و اینکه زمستون باشه یا نه (در حالت زمستان بازی کنه لباس آستین بلند می پوشن،دستکش دستشون میکنن و در کناره های استادیوم برف دیده میشه.)
امیدوارم که تونسته باشم کمکتون بکنم.
من اینو قبلا تو دمو دیده بودم در ضمن فقط برای کریستیانو رونالدو نیست من تا حالا با راءول،نیستلروی،راموس،کانا وارو،فان در فارت و... انجام دادم حرکتشم Skill move+ خلاف جهتی که دارین میرین و بعد جهتی که دارین میرین هست. برای مثال این Juging رو با راءول انجام دادم(البته فکر کنم):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای دادن تمرین در تقویم منیجر مود چه تاثیری در آمادگی بازیکن و تیم دارد
در ضمن آقای کراوزر کرکی را که گذاشته بودی در موقع انتخاب free user ارور میدهد آیا فایل کرک اشکال دارد یا مشکل از من است؟
سلام این دریبل چجوریه؟
سلام؛
انواع مختلفی داره مثلا با Skill Move+Forward میشه پا عوض کرد یا با Skill Move+Sprint میشه توپ رو جلو انداخت یا با Skill Move+Backward&Forward میشه دریبل جاگلینگ زد ویا با Skill Move+Forward & Down & Backward & Up & Forward میشه دریبل360 زد یا با زدن Skill Move+Up & Left یا Skill Move+Right & Down و یا... میشه تو سر توپ زد
امیدوارم متوجه شده باشی![]()
سلام؛
تو قسمتی که تیم میزبان رو انتخاب می کنید اگر دکمه عوض کردن صفحه (e یا Q) رو بزنید قسمتی که برای انتخاب تیم بود
دستت درد نکنه ایشالا جبران کنیم![]()
دوست عزیر همه روبلدم مثل اینکه شما تو باغ نیستی من گفتم دریبل جاگلینگنوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه خورده آرومتر.
زیادش آمادگی رو کم می کنه متوسطش زیاد اگه به بازیکنا زیاد تمرین بدی جو حاکم بر تیم عوض میشه و بازیکنا ناراضی میشن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)