تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 299 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چرا بعضی دکمه هاش رو گیم پد عمل نمی کنه فک کنم 6،7 تا دکمه بیشتر واسش تعریف نکردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    كلوپ گيم پد مشكل همه رو حل كرده اينم حركت جاگلينگ از رونالدو اولين باره كه تو فيفا اين حركت زده ميشه از دست نديد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم چطور میشه online بازی کرد. چون شنیدم میشه وخود فیفا هم گفته یه لیگ رو مجانی می تونی live adidas بازی کنی. اگه به توضیح بدین ممنون میشم برای هر دو هم live adidas و هم انلاین.

توی نسخه های قبلی قبل از شروع بازی میشد استادیوم و توپ و ... رو انتخاب کنی ولی لان من چیزی نمیبینم و یه راست میره تو بازی چرا ایطوریه؟
    بابا دمتون گرم یکی جواب ما رو بده .یعنی شمام نمیدونید آب وهوا و استادیوم رو چطوری میشه عوض کرد؟؟؟
    یکی جواب ما تو تا رو بده تا ما هم لذت ببریم.

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

13

بابا دمتون گرم یکی جواب ما رو بده .یعنی شمام نمیدونید آب وهوا و استادیوم رو چطوری میشه عوض کرد؟؟؟
    سلام؛
    تو قسمتی که تیم میزبان رو انتخاب می کنید اگر دکمه عوض کردن صفحه (E یا Q) رو بزنید قسمتی که برای انتخاب تیم بود تبدیل میشه به انتخاب آب و هوا،استادیوم و اینکه زمستون باشه یا نه (در حالت زمستان بازی کنه لباس آستین بلند می پوشن،دستکش دستشون میکنن و در کناره های استادیوم برف دیده میشه.)
    امیدوارم که تونسته باشم کمکتون بکنم.

اينم يه حركت تكنيكي از كريستيانو رونالدو كه انحصارا مال خودشه اينم بگم اين حركت نه رقص پاست نه اون حركت كه با بغل پا ميندازه يه حركت جديد هست كه توي ورژن فيفا 09 اضافه شده اينو حتما ببينيد قول ميدم نمونه اش رو قبلا نديدين. جدي ميگم اين يكي رو از دست نديد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من اینو قبلا تو دمو دیده بودم در ضمن فقط برای کریستیانو رونالدو نیست من تا حالا با راءول،نیستلروی،راموس،کانا وارو،فان در فارت و... انجام دادم حرکتشم Skill move+ خلاف جهتی که دارین میرین و بعد جهتی که دارین میرین هست. برای مثال این Juging رو با راءول انجام دادم(البته فکر کنم):

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

جای دادن تمرین در تقویم منیجر مود چه تاثیری در آمادگی بازیکن و تیم دارد
    در ضمن آقای کراوزر کرکی را که گذاشته بودی در موقع انتخاب free user ارور میدهد آیا فایل کرک اشکال دارد یا مشکل از من است؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام این دریبل چجوریه؟

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

13

سلام این دریبل چجوریه؟
    سلام؛

انواع مختلفی داره مثلا با Skill Move+Forward میشه پا عوض کرد یا با Skill Move+Sprint میشه توپ رو جلو انداخت یا با Skill Move+Backward&Forward میشه دریبل جاگلینگ زد ویا با Skill Move+Forward & Down & Backward & Up & Forward میشه دریبل360 زد یا با زدن Skill Move+Up & Left یا Skill Move+Right & Down و یا... میشه تو سر توپ زد
    امیدوارم متوجه شده باشی

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

سلام؛
    تو قسمتی که تیم میزبان رو انتخاب می کنید اگر دکمه عوض کردن صفحه (e یا Q) رو بزنید قسمتی که برای انتخاب تیم بود

دستت درد نکنه ایشالا جبران کنیم

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام؛

انواع مختلفی داره مثلا با Skill Move+Forward میشه پا عوض کرد یا با Skill Move+Sprint میشه توپ رو جلو انداخت یا با Skill Move+Backward&Forward میشه دریبل جاگلینگ زد ویا با Skill Move+Forward & Down & Backward & Up & Forward میشه دریبل360 زد یا با زدن Skill Move+Up & Left یا Skill Move+Right & Down و یا... میشه تو سر توپ زد
    امیدوارم متوجه شده باشی
    دوست عزیر همه روبلدم مثل اینکه شما تو باغ نیستی من گفتم دریبل جاگلینگ

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیر همه روبلدم مثل اینکه شما تو باغ نیستی من گفتم دریبل جاگلینگ
    یه خورده آرومتر.

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

جای دادن تمرین در تقویم منیجر مود چه تاثیری در آمادگی بازیکن و تیم دارد
    در ضمن آقای کراوزر کرکی را که گذاشته بودی در موقع انتخاب free user ارور میدهد آیا فایل کرک اشکال دارد یا مشکل از من است؟
    زیادش آمادگی رو کم می کنه متوسطش زیاد اگه به بازیکنا زیاد تمرین بدی جو حاکم بر تیم عوض میشه و بازیکنا ناراضی میشن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •