آقا جک 3.5 نداره پیدا کردم تو تاپیک !!
فقط یه چیز دیگه ... ظاهر و کیفیتش خیلی ناجوره .. پلاستیکی بودنش منظورمه ؟ بعضی ها با قیافش مشکل دارن ... این حس رو داره واقعا ؟- 2.5 mm audio jack
آقا جک 3.5 نداره پیدا کردم تو تاپیک !!
فقط یه چیز دیگه ... ظاهر و کیفیتش خیلی ناجوره .. پلاستیکی بودنش منظورمه ؟ بعضی ها با قیافش مشکل دارن ... این حس رو داره واقعا ؟- 2.5 mm audio jack
Last edited by mahan; 23-09-2009 at 10:20.
بچه ها یه سوال
دوربین فیلم برداری گوشی من تو شب بد تر از n82 فیلم میگیره (کلا منظورم جاهای تاریکه)
نویز بیشتری میندازه، به نظرتون طبیعیه یا دوربین گوشی مشکل داره؟
توی جاهای تاریک اره خب داره,اما من که توش فرقی با N82 ندیدم.
اره 3.5 نداره. راستش من اولین بار که 6220 رو توی ویترین دیدم گفتم
کیه که پول بده اینو بخره.
اما الان جدا به خودم میبالم از این انتخاب. جنس پلاستیکی(!) که بهش اشاره کردی هم باعث میشه الکی خط خطی نشه و ظاهر گوشی همیشه براق باشه. گوشی خوشگلیه. فقط کاش lcd 2.4 اینچ داشت.
راستی موقع خرید مراقب بازار باشید .
ممنون از پاسختون
این قضیه ال سی دیش که لکه های سیاه روش افتاده بود برای بعضی از دوستان چیه ؟
اپیدمیه ؟
راستش یه کوکی برای یه نفر خریدیم بدجوری ضدحال خوردیم با دوربین و صدا و رابط کاربریش که خیلی تعطیله ...
این قضیه LCD رو بگید که لااقل این رو ضایع نشیم
..
راستی مراقب چیه بازار باید باشیم ؟
قیافش چیز علیه السلامی نیست ولی مزایایی داره که اونو میپوشونه .در کل نمکیهبعضی ها با قیافش مشکل دارن ... این حس رو داره واقعا ؟
با دستکاری تنظیکات نور کمی بهتر میشه .نویز بیشتری میندازه، به نظرتون طبیعیه یا دوربین گوشی مشکل داره؟
ال سی دی گوشی خیلی حساسه مخصوصا به فشاراین قضیه LCD رو بگید که لااقل این رو ضایع نشیم
یه جورایی سوراخ میشه وپیکسل هاش یا مایه درونش یا هر چیز دیگه ای که هست میریزه بیرون یا یه چیزی تو این مایه ها.
در کل مراقب باشی طوریش نمیشه .درضمن مال خودم اینطوری شد وکلا در حده نادر بچه ها این مشکلو دارن.
موفق باشی
آقا به نظر شما داشته باشمش یا رد کنم بره ...! آخه خاطرات خوشی باهاش دارم ... دلم نمیاد (شاید دادمش یه یک از اعضای خانواده ) شما چی میگین ... البته نگه دارمش تا بفروشمش به صرفه تر هست ...!
سلام
1. مشکل LCD یه اپیدمی کوچولو بود که برطرف شد!
2. نترس... ضایع نمی شی
...
3. مراقب دزدی ای که در بازار هست!حتی الامکان سمت علاءالدین نرو...
من رفتم ییکشو امروز خریدم
از پیش دوست بابام
205 تومن
خوب خریدم ؟
مبارکه
ولی قیمتش الان تو بازار تا 188 هم پیدا میشه
مبارکهمن رفتم ییکشو امروز خریدم
از پیش دوست بابام
205 تومن
خوب خریدم ؟
خوش اومدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)