از این به بعد طبق قانون جدید میشه مهدی جان
از این به بعد طبق قانون جدید میشه مهدی جان
خیالم راحت شد
پس واسه ورودی های جدید هستش .
بیچاره ورودی های جدید . پوستشون کنده است .
بله همینطورهبیچاره ورودی های جدید . پوستشون کنده است .
این پیام نور اینجور که معلومه دوست داره ادای دانشگاه های دولتی رو دربیاره
اما یکی نیست بگه آخه وقتی میخوای مثل اون دانشگاه ها دانشجو رو بعد از 4 ترم مشروطی اخراج کنی باید خدمات هم در حد همون ها ارائه بدی
کلا اگه آدم مجبور نباشه بره دانشگاه مضخرفی به نظر میاد
فقط سعی کن از همون اول همه واحدهات را پاس کنی . حتی یک واحد هم توی پیام نور پاس کنی باز یک واحد هستش .
اگه نرمال ترمی 15 تا بگیری و همه را پاس کنی خیلی راحت و بدون دردسر میتونی 4 ساله فارغ بشی ( منظورم فارغ التحصیل بودهااا)
خیلی ها هستند که توی پیام نور توی رشته های انسانی 7 ترمه فارغ میشن .
این همه سخت میگیرن احتمالا یک تغییر نگرشی هم توی طرح سوالات و غیره بده .
پیام نووور تهرن تا چه رتبه ای مییگیره
رشته ای ریاضی
این نتایج هم نیومد ببینیم بالاخره میتونیم به آرزوی قدیمیمون که همانا قبولی در پیام نور هست برسیم یا نه ؟فقط سعی کن از همون اول همه واحدهات را پاس کنی . حتی یک واحد هم توی پیام نور پاس کنی باز یک واحد هستش .
اگه نرمال ترمی 15 تا بگیری و همه را پاس کنی خیلی راحت و بدون دردسر میتونی 4 ساله فارغ بشی ( منظورم فارغ التحصیل بودهااا )
خیلی ها هستند که توی پیام نور توی رشته های انسانی 7 ترمه فارغ میشن .
این همه سخت میگیرن احتمالا یک تغییر نگرشی هم توی طرح سوالات و غیره بده .
الان بدیش اینه که معدل لیسانس واسه فوق تاثیر داره
واسه همین موضوع فقط پاس کردن نیست!!
ممنون از راهنماییتون.این دانشگاه از بیخ و بن مشکل داره! خودم مراجعه کردم ستاد امتحانات معلوم شد امتحان رو از ما اشتباهی گرفتن.خودشونم نفهمیده بودن.تازه قرار بوده امتحانیرو که ازما گرفتن با یه کلید دیگه صحیح کنن.یعنی ما هرچی که درست جواب داده بودیم هم غلط میشد.!!!!!
من از ریاضی میخوام برم کامپیوتر... میدونم تو این دانشگاه مشکله ولی از علوم پایه بهتره!!!
احتمالا یه امتحان جدید برگزار میشه...
از این سوتی ها بخوام برات تعریف کنم که از خنده روده بر میشی . از طرفی 2 تا شاخ هم در میاری ( البته معذرت میخوام) که چه اتفاقاتی توی پیام نور می افته .
انشاالله که قبول بشی و به جمع مهندسین اضافه بشی . کامپیوتر خوب خیلی از ریاضی بهتره . سختی هر دو به یک اندازه هستش . اما خوب لیسانس کامپیوتر بهتره
حالا چرا رفتی ریاضی ؟ تو هم سرخوش بودی هااااا![]()
Last edited by mahdi7610; 09-09-2009 at 15:08.
خداییش عمو محسن توی حسابداری و مدیریت اگه درسی را از 15 کمتر بشی دیگه هیچی .
این رشته ها اسون تر از رشته های علوم پایه هستند و راحت میشه توی درسهاش نمره بالا گرفت .
عمومی ها را که باید کمتر از 18 نشی تا بتونند درسهای تخصصی را جبران کنند .
در کل توی رشته های انسانی دیگه معدل کل فارغ التحصیلی نباید کمتر از 15 باشه .
مرسی عمو مهدیخداییش عمو محسن توی حسابداری و مدیریت اگه درسی را از 15 کمتر بشی دیگه هیچی .
این رشته ها اسون تر از رشته های علوم پایه هستند و راحت میشه توی درسهاش نمره بالا گرفت .
عمومی ها را که باید کمتر از 18 نشی تا بتونند درسهای تخصصی را جبران کنند .
در کل توی رشته های انسانی دیگه معدل کل فارغ التحصیلی نباید کمتر از 15 باشه .
به من باشه که همه شونو آسفالت میکنم میره پی کارش
اما خب این پیام نور نا فرمه.معلوم نیست چه جوری سوال بدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)