تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 288 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چشم.هنوز که جواب ندادن سوالی که پرسیدمو.
    از خود مرکز آزمون پرسیدی !؟ اگه از اونا پرسیدی که باید بگم جواب درستی نمیدن ! بعضی وقتا اصلا جواب نمیدن ! بعضی وقتا کلا میپیچونن ! بعضیا هم شنیدم حضوری این سوال رو ازشون پرسیدن گفتن امسال این قانون نیست !
    اصلا به حرفای اینا نمیشه اعتماد کرد !
    از یکی که کارت 20 تومنی خریده باید سوال کنیم ببینیم اگه میشه اون 10 تا انتخاب رو سفید گذاشت پس انتخاب اصلی رو هم برسی میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه deadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

از خود مرکز آزمون پرسیدی !؟ اگه از اونا پرسیدی که باید بگم جواب درستی نمیدن ! بعضی وقتا اصلا جواب نمیدن ! بعضی وقتا کلا میپیچونن ! بعضیا هم شنیدم حضوری این سوال رو ازشون پرسیدن گفتن امسال این قانون نیست !
    اصلا به حرفای اینا نمیشه اعتماد کرد !
    از یکی که کارت 20 تومنی خریده باید سوال کنیم ببینیم اگه میشه اون 10 تا انتخاب رو سفید گذاشت پس انتخاب اصلی رو هم برسی میکنن
    هم از آزمون پرسیدم هم از چندتا مدیر گروه ارشد علوم تحقیقات.منتظر جوابم.آخه کسی نیست اصلا.من و شما و پیام فقط دارند جواب میدن!!!!

3. این کاربر از deadboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

توکلی در گفت‌وگو با فارس مطرح کرد
    انتشار کارنامه کنکور کارشناسی ارشد؛ ساعت ۱۲ امروز
    مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: کارنامه داوطلبان حاضر در کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۲ ساعت ۱۲ امروز منتشر می‌شود.

حسین توکلی مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت: کارنامه داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد سال 92، در ساعت 12 امروز سه‌شنبه 2 مهرماه بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار می‌گیرد.
    وی افزود: داوطلبان پس از مشاهده کارنامه خود می‌‌‌توانند اعتراض خود را از طریق سیستم پاسخگویی اینترنتی سازمان ارسال کنند.
    توکلی در ادامه خاطرنشان کرد: در حالی که تا پیش از این مهلت ارسال اعتراضات تا روز 6 مهرماه در نظر گرفته شده بود، این فرصت تا روز 6‌ آبان‌ ماه تمدید شد.

5. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

هم از آزمون پرسیدم هم از چندتا مدیر گروه ارشد علوم تحقیقات.منتظر جوابم.آخه کسی نیست اصلا.من و شما و پیام فقط دارند جواب میدن!!!!
    تو بعضی سایت های دیگه هم هستن دوستان که این سوال رو دارن ولی کسی نیست جواب بده !
    فکر کنم یه نفر باید ریسک کنه خودش این 20تومن رو بده ببینه چه جوریه !

7. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه deadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تو بعضی سایت های دیگه هم هستن دوستان که این سوال رو دارن ولی کسی نیست جواب بده !
    فکر کنم یه نفر باید ریسک کنه خودش این 20تومن رو بده ببینه چه جوریه !
    مرکز آزمون که گفت نه امسال اینطوری نیست و انتخاب از بین 10 محل انتخابی انجام میشه!آخه یکی نیست بگه اینا اصن ده تا نویشه!!!
    بیا پول بذاریم رو هم بخریم!!!

این سوالم بود،
    انتخاب اصلیم علوم تحقیقات بوده.حالا اگه تکمیل ظرفیت شرکت کنم و مثلا قشم انتخاب کنم یا اصلا چیزی نزنم دانشگاه انتخاب اصلیم رو هم لحاظ میکنه؟یعنی با اینکه الان علوم تحقیقات تو تکمیل ظرفیت نیست امکانش هست من علوم تحقیقات قبول بشم؟
    جواب،خیر.اامسال اینگونه نیست!
    ولی بخدا اینا خودشونم قفلن!
    Last edited by deadboy; 24-09-2013 at 14:39.

9. این کاربر از deadboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مرکز آزمون که گفت نه امسال اینطوری نیست و انتخاب از بین 10 محل انتخابی انجام میشه!آخه یکی نیست بگه اینا اصن ده تا نویشه!!!
    بیا پول بذاریم رو هم بخریم!!!

این سوالم بود،
    انتخاب اصلیم علوم تحقیقات بوده.حالا اگه تکمیل ظرفیت شرکت کنم و مثلا قشم انتخاب کنم یا اصلا چیزی نزنم دانشگاه انتخاب اصلیم رو هم لحاظ میکنه؟یعنی با اینکه الان علوم تحقیقات تو تکمیل ظرفیت نیست امکانش هست من علوم تحقیقات قبول بشم؟
    جواب،خیر.اامسال اینگونه نیست!
    ولی بخدا اینا خودشونم قفلن!
    من اصلا به جواب اینا اعتماد ندارم !
    خودمون باید وارد سیستم بشیم ببینیم اگه میشه اون 10 تا انتخاب رو سفید بزاریم ( پارسال میشد ) پس یعنی انخاب اصلی دوباره برسی میشه اگه نه که دیگه هیچی
    هیچ کس پیدا نمیشه ولی این کارو انجام بده اول
    فکر کنم خودم باید 20 تومن الکی بدم

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان کسی اینجا هست که بخواد ارشد یا دکتری بیوتکنولوژی شرکت کنه یا درحال خوندن ارشد یا دکتری بیوتکنولوژی باشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TURBO_BOY2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

دوستان از کجا میشه دید ارشد، آزاد، کدوم دانشگاه ها تو مرحله تکمیل ظرفیت پذیرش دارن؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان از کجا میشه دید ارشد، آزاد، کدوم دانشگاه ها تو مرحله تکمیل ظرفیت پذیرش دارن؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خب دوستان من این کارت 20 تومنی رو خریدم باید بگم متاسفانه حتما باید یکی از اون 10 تا انتخاب رو پر کنیم تا تو تکمیل ظرفیت شرکت داده بشیم ( پارسال میشد 10 تا رو سفید گذاشت ) این معنیش اینه که اون محل های انتخاب تو مرحله اصلی ، کلا برسی نمیشن !
    منم دیگه شرکت نکردم اصلا تو تکمیل ظرفیت
    فکر کنم اگه تکمیل ظرفیت دومی در کار باشه بتونم دوباره از این کارت استفاده کنم

16. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •