تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 254 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

داره خودمونی میشه saeed_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    دوستان لطفا ی راهنمایی درمورد کامیون کمپرسی تک محور بکنید اگر بنا به خرید باشه چه کامیونی مناسبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnT!me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام
    دوستان لطفا ی راهنمایی درمورد کامیون کمپرسی تک محور بکنید اگر بنا به خرید باشه چه کامیونی مناسبه
    كمپرسي تك محور با چه قيمتي ؟
    اف هاش و اتكو ماشيناي خوبين ! ولي اگه پول زيادي ندارين همين بنزهاي نارنجي هم خوب كار ميكنه ! من دوست بابام هم افهاش داره هم اتكو هم از اين بنزا همشون عالين درسته بنزه يكم خرجش زياده ولي ماشين بدي نيست.

3. این کاربر از OnT!me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnT!me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض نخستین اتوبوس بي‌ آرتي مشهد براي تست ميداني وارد خط شد

اوايل ارديبهشت، آغاز عمليات اجراي بي آرتي در مشهد:
    نخستین اتوبوس بي‌ آرتي براي تست ميداني وارد خط شد من خودم اين اتوبوس رو وقتي تو استگاه منتظر خط 22 بودم ديدم ولي اين ماله خل حرم بود 12 بود نشد سوارش بشم خيلي شيك و زيباست ! بايد از نزديد ديدش !
    مديرعامل سازمان اتوبوسراني شهرداری مشهد از آغاز مرحله تست ميداني اتوبوس بي‌آرتي در مشهد خبر داد.
    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، مهدي خجسته با بيان اين مطلب افزود: يك اتوبوس سه محوره با هدف انجام تست ميداني وارد مشهد شده و در حال حاضر در خط 12كه خطي پر ازدحام است مشغول سرويس‌دهي مي‌باشد.
    وي به فعاليت دو شيفته اين اتوبوس سه محوره اشاره كرد و گفت:‌ 2اتوبوسران در دو شيفت كاري با اين اتوبوس كار مي‌كنند و با در دست داشتن چك ليستي كه واحد فني سازمان آن را تهيه كرده به صورت روزانه فعاليت اين اتوبوس را كنترل مي‌كنند.
    مديرعامل سازمان اتوبوسراني شهرداری مشهد ادامه داد: تست اين اتوبوس در مشهد دو ماه به طول خواهد انجاميد پس از آن نتايج به دست آمده به كارخانه سازنده ارجاع مي‌شود تا در ساخت ديگر اتوبوس‌هاي بي‌آرتي لحاظ گردد.
    خجسته گنجايش اتوبوس‌هاي بي‌آرتي را 120 نفر نشسته و ايستاده ذكر كرد و گفت: اين اتوبوس‌ها از 18 تا 26متر طول دارند به همين دليل حركت و گردش آن ها در خيابان با اتوبوس‌هاي معمولي متفاوت است كه در اين تست مد نظر قرار گرفته است.
    وي خاطر نشان كرد: 100دستگاه اتوبوس براي خط يك بي آرتي مشهد در نظر گرفته شده كه با اتمام عمليات اجرايي آن، وارد ناوگان خواهند شد.
    اين مقام مسئول ادامه داد: سازمان اتوبوسراني در حال بررسي و انتخاب پيمانكار براي اجراي طرح مي‌باشد كه تا چند روز آينده اين مسئله نهائي خواهد شد و با انتخاب پيمانكار تا اوايل ماه آينده عمليات اجرايي بي آرتي در مشهد آغاز خواهد گرديد.
    مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد در ارتباط با وسعت خطوط بی‌آرتی در اين كلانشهر اظهار داشت: اجرای خطوط بی‌آر‌تی در مشهد به طول 66کیلومتر در قالب چهار خط به تصویب رسیده است.
    خجسته ياد آور شد: خط يك بي آرتي از پايانه مسافربري تا پايانه طبرسي را پوشش خواهد داد كه فاز يك از پايانه مسافربري تا ميدان بيت المقدس اجرا خواهد شد.
    وی وجود بي‌آرتي در مشهد را به دليل ايزوله بودن مسير عاملي براي افزايش چشمگير كارايي سيستم و اعتماد مردم به حمل‌ و نقل همگاني ذكر كرد و گفت: در دنيا خطوط بي‌آرتي تا 25هزار نفر را در ساعت جابه جا مي‌كنند.
    مديرعامل سازمان اتوبوسراني شهرداري مشهد، ويژگي‌هاي سيستم كرايه، اتوبوس، مسير و ايستگاه‌هاي بي‌آرتي را متفاوت از ساير خطوط عنوان كرد.
    خجسته درباره مزاياي خطوط بي‌آرتي نيز گفت: تسريع در جابه‌جايي، كاهش زمان انتظار، ايمني، رفاه و آسايش مسافران در خطوط بي‌آرتي بيش از ساير وسايل حمل‌ونقل درون شهري است.
    وي داشتن امكانات رفاهي بهتر، ايستگاه كمتر براي تبادل مسافر، كمترين تداخل با ترافيك، افزايش ميزان جابه‌جايي و افزايش رضايت عمومي شهروندان را از ديگر مزاياي خطوط بي‌آرتي بر شمرد.

منبع : سازمان اتوبوسراني مشهد

5. این کاربر از OnT!me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام. چند تن بار زده؟!!. فکر می کنم وزن ناخالصش بالای 30 تن باشه.
    نمی دونم باسکول نرفتم
    با سلام
    اول شما بگو چقدر پول داری بعد برای چه کار بعد کجایی ایرانی
    Last edited by بی باک بی بال; 22-04-2012 at 16:52.

7. این کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeed_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اول شما بگو چقدر پول داری بعد برای چه کار بعد کجایی ایرانی[/QUOTE]

ممنون از پاسختون ببینید فعلا مشکل پول نیست مثلا میخوام بدونم اگه قراره 100 تومن بدم بنز تک ( ی مقدار هم با اون کار کردم )با ی مقدار پول بیشتر چه گزینه های دیگه ای دارم . برای کار هم داخل محدوده شهری ی پروژه 400 واحدی مسکونی که قراره اونجا مشغول باشه احتمالا هم خودم روش کار کنم ما تو تهران مرکز شهر هسنیم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

ممنون از پاسختون ببینید فعلا مشکل پول نیست مثلا میخوام بدونم اگه قراره 100 تومن بدم بنز تک ( ی مقدار هم با اون کار کردم )با ی مقدار پول بیشتر چه گزینه های دیگه ای دارم . برای کار هم داخل محدوده شهری ی پروژه 400 واحدی مسکونی که قراره اونجا مشغول باشه احتمالا هم خودم روش کار کنم ما تو تهران مرکز شهر هسنیم.
    بنز تک مدل چه سالی
    از بنزتک مدل بالا بهتر که نیست ولی خوب شما fm9 تک خوب قیمتشو دقیق نمی دونم ولی تمیزش بالا 120 باید باش امیکو تک 94 تومن دیگه اکسور تک بخری انوم بالای 120 اما توی کارهای صفر کیلومتر خارج جاده هیچ بنز تک 1924نیست

10. این کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خیلی سالاره. بازم ازش تو موقعیت های مختلف عکس بذار.
    راستی مدل چنده؟

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

10 ثبت ركورد سرعت كاميون هيبريدي با 218 كيلومتر در ساعت

ثبت ركورد سرعت كاميون هيبريدي با 218 كيلومتر در ساعت

» سرویس: علمي و فناوري - فناوري

سه‌شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۹:۴۳

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شركت ولوو اخيرا مدعي شده كه كاميون هيبريدي سازگار با محيط‌زيست اين شركت موفق به ثبت يك ركورد جديد جهاني سرعت در ميان كاميون‌هاي هيبريدي شده است.
    به گزارش سرويس فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)،در حالي كه رانشگر برقي - ديزلي 2100 اسب بخار كاميون «مين گرين» موفق به دستيابي به سرعت 236.577 كيلومتر در ساعت شده كه در ميان كاميون‌هايي با اين مشخصات بسيار جالب توجه است، فاصله بسيار زيادي تا ركورد سرعت زميني فراصوت 1227.98 كيلومتر در ساعت خودروي تراست اس‌اس‌سي، ركورد چرخ محرك 737.79 كلومتر در ساعت، ركورد سرعت 563.995 كيلومتر بر ساعت خودروي ديزلي، ركورد سرعت 495.140 كيلومتر در ساعت خودروي الكتريكي و سرعت 202.9 كيلومتر در ساعت خودروي بادي پرنده سبز كامپوزیتی در سال 2009 دارد.
    آنچه اين ركورد را براي مين گرين جالب توجه كرده اين است كه در آن از سيستم رانش هيبريدي مورد استفاده در صدها اتوبوس ولووي جهان از جمله اتوبوسهاي دو طبقه لندن استفاده شده است.
    اين كاميون همچنين ركورد كيلومتر ايستا در ميان كاميون‌ها را با ميانگين 153.252 كيلومتر در ساعت به ثبت رسانده كه يك دستاورد شتاب‌دهنده عظيم براي موتوري محسوب شده كه قادر به توليد گشتاوري 6780 نيوتن‌متر بوده كه 1200 نيوتن‌متر آت از موتور برقي به دست آمده است. موتور برقي مسووليت توليد 200 اسب بخار از ميزان كلي 2100 را بر عهده دارد.
    اين تلاش‌ها براي ثبت ركورد سرعت توسط باشگاه خودروي آمريكا تصويب شده است.
    كاميون مين گرين اولين ركورد سرعت خود با 218.780 كيلومتر در ساعت را در سال 2011 در فرودگاه هولتسفرد سوئد به ثبت رساند.

ثبت ركورد سرعت زميني كاميون هيبريدي توسط ولوو

اگرچه طراحي بدنه ايروديناميك مين گرين شباهت زيادي به تراكتور حمل و نقل ولوو ندارد، اما اجزاي توليدي آن شامل اجزاي كلي خانواده خودروي ولوو از جمله كابين و چارچوب ولوو VN تقريبا يكي است.
    انتهاي پيام

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم
    Last edited by بی باک بی بال; 24-05-2012 at 20:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •