تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 241 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

تو رو جون هر کسی که دوست دارید کمکم کنید :
    من توی درایوهام فایل اتوران درست شده با تمام روش های گفته شده در پست اول هم هر کاری که میکنم نمی تونم پاکش کنم اول به این صورت بود که درایو ها باز نمیشد با روش های گفته شده این درست شد ولی باز هم فایل های اتوران توی درایوها هستش چیکار کنم؟برنامه USB Disk Security رو هم نصب کردم ولی کار کردن با این برنامه رو بلد نیستم چهکار کنم؟با چه روشی این ویروس رو از بین ببرم؟چون توی سیستمم برنامه انبار داری وجود داره وقتی درایوها باز نشه این برنامه هم چون درایوها رو نمیشناسه باز نمیشه چند روز فروش مغازم میخوابه کمکم کنید
    اگه نود و Usb جواب نداد برنامه زيرو امتحان كن كه نصب هم نميخواد ، اجراش كن و اسكن كن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر باز جواب نداد برنامه زيرو دان كن و روي اتوران ها در داخل هر درايو راست كليك كن و Unlocker رو انتخاب كن و Delete بزن :

کد:

2. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مرسی سعید جان برنامه دوم جواب داد مطمئن باشم دیگه پاک شده؟راستی الان وقتی یک درایو رو باز میکنم صفحه جدید باز میشه و درایو توی یک صفحه جدید باز میشه چیکار کنم؟3 تا روش توی صفحه اول گفته شده رو انجام دادم ولی بازم همینطوریه
    و یک موضوع دیگه این ویروس اتوران فقط توی صفحه اول هر درایو میشینه؟مثلآ توی فولدرها نمیره؟چون من فقط اتورانی که توی صفحه اول هر درایو وجود داشت رو پاک کردم باید بگردم بازم پیدا کنم؟یا دیگه مطمئن باشم؟
    ممنون میشم ازتون
    Last edited by sarmast65_ata; 18-08-2009 at 09:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه adac_data's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان كامپيوتر فاميلمون ويروس گرفته كه به احتمال زياد ويروس اوتوران هم بايد باشه.آخه هر وقت تيك هيدن فايل رو بر ميداريم بعد از ok كردن دوباره تيكش مياد و نميشه فايلهاي مخفيو ديد آيا راهي براي اين مشكل هست؟ الان كه ميخوايم آنتي ويروس نصب كنيم حالا هر آنتي ويروسي باشه وستاي نصب ارور ميده .در ضمن نميخوام ويندوز رو عوض كنم

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستان كامپيوتر فاميلمون ويروس گرفته كه به احتمال زياد ويروس اوتوران هم بايد باشه.آخه هر وقت تيك هيدن فايل رو بر ميداريم بعد از ok كردن دوباره تيكش مياد و نميشه فايلهاي مخفيو ديد آيا راهي براي اين مشكل هست؟ الان كه ميخوايم آنتي ويروس نصب كنيم حالا هر آنتي ويروسي باشه وستاي نصب ارور ميده .در ضمن نميخوام ويندوز رو عوض كنم
    شما فعلا اين نرم افزار رو اجرا كن و كليد Auto Remove... رو بزن ببين انتي ويروس نصب ميشه ؟

کد:
    اگه نصب شد آنتي بنصب و آپديت كن و فول اسكن بزن . با اين برنامه مشكل فولدر آپشن هم درست خواهد شد البته بعد ويروس يابي دوباره اجراش كن .

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

مرسی سعید جان برنامه دوم جواب داد مطمئن باشم دیگه پاک شده؟راستی الان وقتی یک درایو رو باز میکنم صفحه جدید باز میشه و درایو توی یک صفحه جدید باز میشه چیکار کنم؟3 تا روش توی صفحه اول گفته شده رو انجام دادم ولی بازم همینطوریه
    و یک موضوع دیگه این ویروس اتوران فقط توی صفحه اول هر درایو میشینه؟مثلآ توی فولدرها نمیره؟چون من فقط اتورانی که توی صفحه اول هر درایو وجود داشت رو پاک کردم باید بگردم بازم پیدا کنم؟یا دیگه مطمئن باشم؟
    ممنون میشم ازتون
    ويروس هاي اتوران تو Root درايوا قرار ميگيرن تا با دابل كليك كردن روي درايو ويروس رو بكار بندازن . شما براي اطمينان در سرچ ويندوز تايپ كن Autorun.inf و كل پي سي رو اسكن كن و موارد پيدا شده رو با اون برنامه پاك كن اما قبلش خاصيت نشان دادن فايل هاي مخفي وسيستمي رو تو Search بايد فعال كني .( در بخش Search all files and folders ) در قسمت More Advance Option تيك دو گزينه System Files و Hidden Files‌رو بزن بعد سرچ كن .

شما بايد با يك آنتي ويروس معتبر و آپديت شده مته نود4 يا كسپر يا اوست سيستم رو فول اسكن كني تا مطمئن باشي ويروسي در كار نيست .

براي رفع مشكل باز شدن درايوا تو صفحه جداگانه عبارت زيرو تو Run كپي كن و اينتر بزن .

کد:
    و منتظر باش تا عبارت DllRegisterServer and DllInstall in shell32.dll succeeded داده بشه بعد يكبار Log Off كن به احتمال زياد مشكلت حل بشه .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    آقا منم این ویروس کاظم قیض اومده تو سیستمم. فایلهای مخفی رو نشون نمیده سیستم هم کند شده. آنتی ویروس رو هم نمیذاره نصب کنم. قبلش هم آنتی ویروس نداشتم. هر از چند گاهی اون پایین میاد و تو یه حباب میگه اگه میخوای منو ... کنی به این آدرس بیا. منم تا حالا نرفتم!
    تازه وقتی میاد مرورگر رو هم میبنده!
    الان یه راه حل و یه آنتی ویروس خوب(البته با لینکش ) بهم بگید که ردیفش کنم. نود 32 و کاسپر رو هم دارم. کدوم رو بزنم؟
    اما میخوام یه ورژن بهتری دانلود کنم، چی پیشنهاد میدید؟ چیزی که آپدیتش دردسر نداشته باشه و هی نیاییم فایل دانلود کنیم.
    مرسی...

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

با سلام
    آقا منم این ویروس کاظم قیض اومده تو سیستمم. فایلهای مخفی رو نشون نمیده سیستم هم کند شده. آنتی ویروس رو هم نمیذاره نصب کنم. قبلش هم آنتی ویروس نداشتم. هر از چند گاهی اون پایین میاد و تو یه حباب میگه اگه میخوای منو ... کنی به این آدرس بیا. منم تا حالا نرفتم!
    تازه وقتی میاد مرورگر رو هم میبنده!
    الان یه راه حل و یه آنتی ویروس خوب(البته با لینکش ) بهم بگید که ردیفش کنم. نود 32 و کاسپر رو هم دارم. کدوم رو بزنم؟
    اما میخوام یه ورژن بهتری دانلود کنم، چی پیشنهاد میدید؟ چیزی که آپدیتش دردسر نداشته باشه و هی نیاییم فایل دانلود کنیم.
    مرسی...
    فعلا اين برنامه رو اجرا كن و كليد اولي رو بزن :

کد:
    پيشنهاد من Eset Smart Security 4.0.437 هست .

9. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من این برنامه رو اجرا کردم. بعد از کار هم لوگ اوف کردم، اما اینکه عجیبتر شد!!
    الان رو درایوها که دوبل کلیک میکنم تو پنجره ی جدید باز میشن! فایلهای مخفی رو هم مث قبل نشون نمیده.
    راستی از وقتی این ویروس وارد سیستم شده موقع بالا اومدن سیستم، این ارور رو نشون میده:

الان چیکار کنم؟!!

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من این برنامه رو اجرا کردم. بعد از کار هم لوگ اوف کردم، اما اینکه عجیبتر شد!!
    الان رو درایوها که دوبل کلیک میکنم تو پنجره ی جدید باز میشن! فایلهای مخفی رو هم مث قبل نشون نمیده.
    راستی از وقتی این ویروس وارد سیستم شده موقع بالا اومدن سیستم، این ارور رو نشون میده:

الان چیکار کنم؟!!
    تو Run متن زيرو كپي و پيست كن و اينتر بزن :

کد:
    و متنظر باش تا پيغام موفقيت آميز بودن بده . بعد نود رو نصب كن و آپديت كن و فول اسكن بزن .

کد:
    نسخه بيزينس رو بردار و اگه ويندوزت 32 بيتي هست X86 و اگر 64 بيتي باشه X64‌رو دان كن .

12. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام ببخشید این new folder بارها برای من ایجاد مزاحمت کرده لطفا راهنماییم کنید شما توی پست ها new folder رو معرفی کردید که با این فرق می کنه (new folder هم درست نمی کنه)
    اون new folder برنامه های task manager ، cmd ، CMD، MSCONFIG،Regedit رو قلف می کرد
    اما این new folder هیچ یک از این کارها رو نمی کنه اعلاعمی که ایجاد می کند 1 - نمی شه یک فایل را drag and drap کرد
    2 - copy رو متوقف می کنه یعنی یک فایل رو copy می کنم سپس ویروس paste رو غیر فعال میکنه
    3 - show hidden رو غیر فعال می کنه یعنی با یک refresh تنظیم show hidden به notsow hidden تبدیل می شه
    5 - هنگام گذاشتن فلش (Flash USB) خود به خود درایو فلش رو باز می کنه
    ببخشید زیاد شد لطفا راهنماییم کنید
    در ضمن کدوم یک از انتی ویروس های معروف این ویروس رو می کشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •