منم این مشکل رو دارم![]()
منم این مشکل رو دارم![]()
از چه نسخه ای استفاده می کنید ؟ اگر توانستید عکسی از پیام مزبور بگذارید.
این ورژن Kaspersky Anti-Virus 6.0.0.303
من دیگه اصلاً به کل این ویژگی proactive defence قسمت application activity رو غیرفعال کردم، خیال همه رو راحت کردم.
آقا من با این کسپر اسکای آنتی ویروس مشکل دارم.
1- نسخه 6.0.2.616 رو دانلود و active کردم ولی وقتی به اینترنت وصل میشم، تا 5 الی 10 دقیقه اول، Task bar قفل میکنه و نمی تونم IE رو باز کنم. و فقط می تونم از Opera استفاده کنم.
در ضمن روی چند تا کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم همین مشکل رو داشت.
2- وقتی توی هر مرورگری آدرس mail.yahoo.com رو می زنم، برای اولین بار سایت رو باز نمیکنه و برای دفعات بعد باز میکنه. دیگه بعضی روزها مثل امروز اصلاً بازش نمیکنه.
3- سرعت Update کردنش پایینه. در حد یک دهم کیلوبایت در ثانیه. در صورتی که در همین لحظه اگه من بخوام چیزی رو دانلود کنم، سرعت حداقل 1 کیلوبایت بر ثانیه هست!
نسخه ای همراه با کرک ! برای ویستا دارید ؟!
دوست عزیز نسخه ای که استفاده می کنید یک نسخه بتا بوده و ممکن است چنین مشکلاتی داشته باشد در ضمن
نگفتید از اینترنت سکوریتی آن استفاده می کنید یا از آنتی ویروس آن؟
مي گم چطوري آپديتش را بردارم و دوباره روي يك ويندوز ديگه بريزم كه آپديت بشود؟
لطفا گزینه ها و تنظیمات مربوط به kaspersky را توضیح دهید خواهش می کنم چون من نیاز فوری به یاد گیری آن دارم(همراه با تصویر)
همون اول که نوشتم من یا کسپر اسکای آنتی ویروس مشکل دارم.
فکر نکنم نسخه بتا باشه. حالا اگه نسخه بتا هست، باید کدوم نسخه رو دانلود کنم که دیگه مشکل نداشته باشم؟
با وجود اينكه لينك دانلود آخرين نسخه و كليدهاي رجيستر آن در اين تاپيك قرار داده شده و براي سهولت دسترسي شما لينك دانلود آخرين ورژن را همراه با كليدهاي رجيستر آن قرار ميدهم.
Kaspersky Anti-Virus 6.0.2.621 - Final
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا
يا
كرك:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)