تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 2365 اولاول ... 601101501561571581591601611621631641702102606601160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

مهدی همه یک کاری میکنن که وقتی پخشو روشن می کنن انتنشم بیاد بالا حالا شما می خوای نیاد بالا....
    من یکی از دوستانم همین مشکلو داشت که اگر نمی خوای رادیو گوش بدی می تونی فیشش رو بکشی تا دیگه نیاد بالاالبته اینطوری دیگه هیچ وقت نمیاد بالا(نمی دونم تنظیم خاصی داره یانه شاید بقیه بچه ها بدونن)...
    آخه مشکل اینجاست که من پخش رو روشن می کنم از رو USB Flash موزیک گوش بدم ، آنتن میاد بیرون !

من اصلا استفاده از رادیو ندارم ! به خاطر همین هم لازم نمی دونم آنتن بیاد بیرون . مشکل اینه !

در کل راهنمایی هات خیلی باحال بود ! شما همیشه مشکلات زو از بیخ برطرف می کنی ؟

2. این کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه مشکل اینجاست که من پخش رو روشن می کنم از رو USB Flash موزیک گوش بدم ، آنتن میاد بیرون !

من اصلا استفاده از رادیو ندارم ! به خاطر همین هم لازم نمی دونم آنتن بیاد بیرون . مشکل اینه !

سلام
    شما هيچ راهي نداريد جز هموني كه حسين جان گفتند.بايد فيش آنتن برقي رو جدا كنيد.چون طوري طراحي شده كه تا پخش روشن بشه فرمان ميده تا آنتن بالا بياد.

4. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

حمید خان و حسین جان جواب دادن
    منم یه پیشنهاد میدم
    میتونید یه کلید کوچیک یه جایی سر راهش قرار بدین که هر موقع خواستین رادیو هم گوش بدین اون کلید رو بزنید تا آنتن بالا بیاد

6. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مهدی پس مثل خودمی آخه این رادیو وطنی مگه چیزی هم میگه که آدم بخواد گوش بده.....
    همون فیش رو دربیار راحت میشی یا اگه می خوای بالا پایین بشه همون کاریو بکن که امیر گفت البته پیشنهادهای امیر یک نمونه حرفه این....
    راستی خودت باحالی عزیزم آره دیگه تو وطنمون به ما میگن بیخو بنی کار کنیم...
    راستی مهدی یک سوال پخشو که اور نکردی ها اینو ولتاژ ندی یکوقت(شوخی کردم کارت درسته)...
    Last edited by H.Operator; 07-12-2009 at 17:00.

8. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام ماشين من پرايده

1- ضبط 6050
    2-باندم 6975
    3-ساب وآمپ هم ندارم

سوالام
    1_ اگر بخوام 1جفت تيوتر s20 پايونر رو ضبطم بندازم البته بدون آمپ صداي تيوتر ها در ميان يا اصلا کار نمي کنند راستي بايد بگم که تيوتر ها رومي خوام به جاي باند هاي جلووصل کنم يعني سيمهاي باند هاي جلو رو به تيوتر ها وصل کنم
    2_خواهش ميکنم که راهنماييم کنيد که از کجا بفهم تيوتر s20 پايونر اصله يا چيني اصلش مال کجاست ومشخصات ظاهريش با چيني فرق داره اگر شبيه به هم هستن از کجا بايد بفهمم
    3_راستي من سه چهار ماه پيش 6975خريدم فروشنده ميگفت که ديگه کارخونه اين مدل رو توليد نمي کنه و اين سري آخره وبا گارانتي پايونيران به من داد 130البته با پول نصب وبرش تاقچه شد 140تومن حالا دو به شکم که باندام اصله يا نه ميشه يه راهنمايي به درد بخور کنين که از اصل بودن باندام مطمئن بشم
    4_ يه نظري هم بدين در موردآمپz3x-t6dميگن 6کاناله راست يا دروغ اصلا آمپ خوبي هست يا نه قيمت وگارانتي شوهم بگين

شرمنده سوالام زياد شد هر چه زود تر بگین لازم دارم خداحفظ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام باکس سابو عوض کردم این باکس جدید 53 لیتر هستش و پورتد یک روز کامل توی نجاری بودم تا به سرانجام رسید به همه توصیه می کنم هیچ وقت باکس آماده نخرن . حالا تازه قدرت این ساب داره معلوم میشه .
    Last edited by behnoud67_88; 13-12-2009 at 00:12.

11. 2 کاربر از behnoud67_88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام باکس سابو عوض کردم این باکس جدید 53 لیتر هستش و پورتد یک روز کامل توی نجاری بودم تا به سرانجام رسید به همه توصیه می کنم هیچ وقت باکس آماده نخرن . حالا تازه قدرت این ساب داره معلوم میشه .
    سلام
    مبارکه
    دقیقا همینطوری هست که میگی
    ساب با باکس های مختلف رفتار های مختلفی از خودش نشون میده
    اگه میگفتی بهت میگفتم که کجا بدی برات درست کنن و زیاد هم معطل نشی
    اینطور که معلومه باکس رو آب بندی نکردی درسته؟
    هزینه هم اگه بگی عالی میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرمنده دوستان 2 تا پست پشت سر هم افتاد نا خواسته بود
    Last edited by behnoud67_88; 14-12-2009 at 00:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ماشين من پرايده

1- ضبط 6050
    2-باندم 6975
    3-ساب وآمپ هم ندارم

سوالام
    1_ اگر بخوام 1جفت تيوتر s20 پايونر رو ضبطم بندازم البته بدون آمپ صداي تيوتر ها در ميان يا اصلا کار نمي کنند راستي بايد بگم که تيوتر ها رومي خوام به جاي باند هاي جلووصل کنم يعني سيمهاي باند هاي جلو رو به تيوتر ها وصل کنم
    2_خواهش ميکنم که راهنماييم کنيد که از کجا بفهم تيوتر s20 پايونر اصله يا چيني اصلش مال کجاست ومشخصات ظاهريش با چيني فرق داره اگر شبيه به هم هستن از کجا بايد بفهمم
    3_راستي من سه چهار ماه پيش 6975خريدم فروشنده ميگفت که ديگه کارخونه اين مدل رو توليد نمي کنه و اين سري آخره وبا گارانتي پايونيران به من داد 130البته با پول نصب وبرش تاقچه شد 140تومن حالا دو به شکم که باندام اصله يا نه ميشه يه راهنمايي به درد بخور کنين که از اصل بودن باندام مطمئن بشم
    4_ يه نظري هم بدين در موردآمپz3x-t6dميگن 6کاناله راست يا دروغ اصلا آمپ خوبي هست يا نه قيمت وگارانتي شوهم بگين

شرمنده سوالام زياد شد هر چه زود تر بگین لازم دارم خداحفظ
    دوست عزیز اس 20 که کیفیت نداره بی خودی پولتو دور نریز. در مورد اصل بودن یا نبودن خیلی خودتو اذیت نکن اگه از صداش خوشت میاد که موردی نیست اگرم شک داری که خدارو شکر 6975 هیچ وقت رو دستت نمی مونه . این آمپی هم که فرمودید باید چینی باشه نخر برادر من چند وقت پیش یک آمپیلی به نام تیک تیوتر 718 یکی از بچه هارو به فنا داده .آمپ 5 کانال INFINITY هست حدود 200 تومن دیگه چینی بی نا و نشون خریدن توجیح نداره.

سلام
    مبارکه
    دقیقا همینطوری هست که میگی
    ساب با باکس های مختلف رفتار های مختلفی از خودش نشون میده
    اگه میگفتی بهت میگفتم که کجا بدی برات درست کنن و زیاد هم معطل نشی
    اینطور که معلومه باکس رو آب بندی نکردی درسته؟
    هزینه هم اگه بگی عالی میشه
    سلام امیر خان
    والا نجار تا حالا باکس نساخته بود یکم طول کشید ولی اندازه ها دقیق در اومدن هزینشم 27 تومن شد.
    آب بندی نشده به نظرت توشو پشم شیشه بکنم؟
    2 متر سیم 2 در 2.5 میلی متر هم دارم میخوام سیم کشی سابو تقویت کنم به نظرت چقدر تاثیر داره؟
    بعد می خوام تا آخر سال یک ساب و باکس مثل همین اضافه کنم به نظرت 8104 جواب میده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام امیر خان
    والا نجار تا حالا باکس نساخته بود یکم طول کشید ولی اندازه ها دقیق در اومدن هزینشم 27 تومن شد.
    آب بندی نشده به نظرت توشو پشم شیشه بکنم؟
    2 متر سیم 2 در 2.5 میلی متر هم دارم میخوام سیم کشی سابو تقویت کنم به نظرت چقدر تاثیر داره؟
    بعد می خوام تا آخر سال یک ساب و باکس مثل همین اضافه کنم به نظرت 8104 جواب میده؟
    خوب خوبه دیگه
    میتونستی بدی این کمد ساز ها و جا کفشی ساز ها
    اونا هم خیلی دقیق و تمیز کار رو در میارن
    کافیه فقط نقششو بهشون بدی
    به نظرم نیازی به پشم شیشه نیست
    فقط با چسب چوب خوب درزهاشو بگیر
    برای 2 تا pw12 ؟
    به نظرم کمه
    الان ساب رو 2 اهم بستی یا 4 اهم ؟
    اگه وضعت خوب بود میتونی به 9104 فکر کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •