اسپلیتر رو که با همه همین کارو می کنن نامرد ها!
اسپلیتر رو که با همه همین کارو می کنن نامرد ها!
بله داره![]()
1. آلان بهترین Isp مشهد که بهترین قیمتها رو داشته باشه کدومه..؟
2. این هزینه نصب پورت چرا بین شرکتهای مختلف فرق میکنه مگه همشون یه کار رو نمیکنند..؟
من دوستم شاتل یک ماهه گرفت 128 با تمام هزینه ها و مودم و.... شد 70 تومن
الانم راضیه
من از 2 نفر دیگه واسه شاتل پرسیدم یکیشون 128 داشت یکی 512 هر دو راضی بودند و می گفتن سرعتش خوبه اما یکم حجم دانلود اش کمه !!..
ببخشید اگه دفعه قبل اطلاعات غلط دادم شاید اطلاعاتم یکم قدیمی بوده ...
یک سوال دیگه اینکه اگه من از یه خط تلفن که قبلا با یه Isp دیگه کار میکرده (صبانت) بخوام استفاده کنم باید دوباره هزینه پورت و ... رو بدم یا فقط باید اشتراک بگیرم...
من خودم یه عمره اینکاره ام![]()
حدسم هم درست بود اشکال از مودم نبود! در ضمن من پارسال که رفتم صبا مودم رو از اونا نگرفتم
خودم رفتم ار نمایندگی D-Link تو مشهد گرفتم! پس مطمئن بودم که اشکال از مودم نیست.
خوشبختانه همین الان بعد از 24 ساعت خط دوباره وصل شد.
هرچی هم به نمایندگیش زنگ میزنم میگم علت چی بوده؟ میگن همکارای ما دارن بررسی میکنن
اما قضیه خیلی مشکوکه چرا فقط واسه ی من باید دقیقا 24 ساعت قطع بشه!؟!؟!؟![]()
اگه خط تلفنت هنوز زیره رانژه ی شرکت مورده نظرت است و از اون میخوای سرویس بگیری فقط هزینه ی
سرویس مورد نظرتو میدی اما اگه خط رو خارج کردن باید 10 تومان هزینه ی راه اندازی مجدد رو بدی.
1.دوست عزیز 512 کیلو بیت باید 64 کیلوبایت سرعت داشته باشه!
شما اگر میخوای سرعتت 512 کیلو بایت باشه باید اینترنت 4 مگابیت بگیری!
2.چراغ ADSL که حدود چند دقیقه چشمک میزنه بخاطره اینه که دنبال یه IP میگرده چون شما IP Static نداری
و کاملا طبیعی است.
Last edited by VahidDG2007; 15-07-2009 at 12:26.
سلام به همه دوستان
من زیاد وارد نیستم میخوام adsl بگیرم
پول هم زیاد ندارم حدود 70 هزار
میخواستم راهنمایی کنید از چه شرکتی بگیرم که هم بشه یه مودم ارزون تر یا امانی یا رایگان داشته باشه و هم پیش شماره 522 رو ساپورت کنه . در ضمن 3ماهه میخوام یا اگر شرکتی هست که سالانه ارزون تر میده بگین . ممنون میشم . همشهری ایم دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)