تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 800 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه hassanminai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

14 مشکل در ورود به رجیستر ادیت

با تقدیم احترام به اساتید گرامی

من وقتبی می خوام به محیط regedit بشم؛ پیامی میاد که میگه تغییر رجیستری توسط adminstator دیس ایبل شده
    چطور میتونم اونو enable کنم؟ممنون از راهنمایی شما خواهم شد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من یه ویندوز Xp اصل خریدم حالا موقع نصب و وارد کردن سریال نامبر قبول نمی کنه توی قسمت وارد کردن سریال نامبر 5 کادر که هر کدوم 5 حرف جا داره وجود داره ولی روی اون برچسب سریال که داخل جعبه سی دی ویندوز یه قسمت 5 حرفی و 3 قسمت 3 حرفی که تمامی آنها هم عدد هستند وجود داره کسی میتونه کمکم کنه
    میتونید از این استفاده کنید.
    7FMM3-W4FMP-4WRXX-BKDRT-7HG48
    قابلیت آپدیت هم داره ......
    موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بادرودبه همگی دوستان
    من می خواستم بابرنامه partition magic یک پارتیشن جدیددرست کنم اماازبخت بدما درپایان کار یک پیام خطاداد وپس ازآن سه تاازدرایوها (e&f&g) ناپدید شده اند هنگامی که واردبرنامه partition magic میشوم یک درایوباحجم زیاد که گمان کنم مجموع همان سه درایواست رامیبینم که بانام unallocatedنام گذاری شده است اما درmy computer چنین درایوی وجودندارد وویندوزآن را نمیشناسد ازدوستان کسی میداندبایدچکارکنم تااین درایوهارابامحتویات آن برگردانم برنامه system restore هم اجرا نمیشود
    محتویات درایوهابرایم مهم است
    با سپاس ازهمگی دوستان

داره خودمونی میشه sohrablh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام من يك ويندوز ايكس پي سرويس پك 2 دارم كه بعد از 4-5 بار خاموش و روشن كردن كامپيوتر مودم و كارت صوتي رو كه قبلا نصب كردم رو ريمو ميكنه ولي كافيه دوشاخه كامپيوتر رو از برق جدا كني البته كامپيوتر بايد روشن باشه !!( و با ريستارت و شات داون و.. هم درست نميشه و حتما بايد دوشاخه رو از برق بكشم) هر دوشون بر ميگردن !! فكر ميكنيد مشكل از كجاست؟همين مشكل رو در مورد كيبورد هنگام نصب ويندوز از طريق بوت دارم وقتي سي دي ويندوز رو ميزارم و سيستم رو ريستارت ميكنم كيبرد قفل ميكنه و بازم تا از برق نكشمش بيرون درست بشو نيست كه نيست

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام من يك ويندوز ايكس پي سرويس پك 2 دارم كه بعد از 4-5 بار خاموش و روشن كردن كامپيوتر مودم و كارت صوتي رو كه قبلا نصب كردم رو ريمو ميكنه ولي كافيه دوشاخه كامپيوتر رو از برق جدا كني البته كامپيوتر بايد روشن باشه !!( و با ريستارت و شات داون و.. هم درست نميشه و حتما بايد دوشاخه رو از برق بكشم) هر دوشون بر ميگردن !! فكر ميكنيد مشكل از كجاست؟همين مشكل رو در مورد كيبورد هنگام نصب ويندوز از طريق بوت دارم وقتي سي دي ويندوز رو ميزارم و سيستم رو ريستارت ميكنم كيبرد قفل ميكنه و بازم تا از برق نكشمش بيرون درست بشو نيست كه نيست
    سلام دوست خوبم .
    منظورت از اینکه میگی Remove می کنه چیه ؟ یعنی وقتی وارد ویندوز میشی برای اینکه مودم و کارت صدات دوباره فعال بشن ، باید مجددا درایور هاشون رو نصب کنی ؟

با توجه به توضیحاتی که دادی و اینکه میگی کیبورد هم در هنگام نصب ویندوزاز کار می افته ( یعنی مشکل نمیتونه نرم افزاری باشه ) ، به احتمال خیلی زیاد یکی از قطعات سخت افزاری سیستمت مشکل داره ، که به ترتیب الویت من به قطعات زیر مظنونم :

1 - ضعف پاور در برق رسانی به قطعات سیستم
    2 - ایراد در مادربورد ( خرابی خازن ها ، رگولاتور ها و ... )
    3 - CPU

اگر برات مقدور هست اینارو با سیستم دوستی ، آشنایی ..... ، موقتا تعویض کن ببین آیا مشکل حل میشه ؟ میتونی از یه مغازه ی خدمات کامپیوتری هم کمک بگیری .

نتیجه رو بگو .

تا بعد ...

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بادرودبه همگی دوستان
    من می خواستم بابرنامه partition magic یک پارتیشن جدیددرست کنم اماازبخت بدما درپایان کار یک پیام خطاداد وپس ازآن سه تاازدرایوها (e&f&g) ناپدید شده اند هنگامی که واردبرنامه partition magic میشوم یک درایوباحجم زیاد که گمان کنم مجموع همان سه درایواست رامیبینم که بانام unallocatedنام گذاری شده است اما درmy computer چنین درایوی وجودندارد وویندوزآن را نمیشناسد ازدوستان کسی میداندبایدچکارکنم تااین درایوهارابامحتویات آن برگردانم برنامه system restore هم اجرا نمیشود
    محتویات درایوهابرایم مهم است
    با سپاس ازهمگی دوستان
    سلام .
    من به یه نتیجه ای رسیدم . داخل این انجمن هر کسی با Partition Magic کار کرده ، بعدش اومده و درخواست برنامه ی Recovery داده !
    این برنامه متاسفانه اطلاعات خیلی از کاربران رو از بین برده و شرکت مایکروسافت به هیچ عنوان این نرم افزار رو تایید نمی کنه .

اما برای حل مشکل شما ، این فایل رو اگر میتونید از منزل ، و اگر نه از یه کافی نت پر سرعت دانلود کنید ( 31 مگابایت ) :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    روی یه سیدی رایتش کنید و کامپیوترتون رو با اون سیدی بوت کنید . وارد محیط نرم افزار که شدید حالت Manual Mode رو انتخاب کنید و از قسمت Recover Partiotions در نرم افزار ، پارتیشن های حذف شده رو برگردونید .

امیدوارم موثر باشه .

تا بعد ...

7. این کاربر از nightmare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sohrablh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سپاس از nightmare عزيز منظورم از remove كردن اين نبود كه نياز به نصب مجدد دارن چون خودشون بعداز قطع ارتباط با برق بر ميگردنو اگر هم بخوام دوراره نصبشون كنم نصب نميشن البته مادر بورد من مركوري هستش و درايور هاي كارت صوتي و مودم هردو از طريق همون سي دي مادر بورد نصب ميشن وقتي سي دي رو گذاشتم كه نصبشون كنم هيچ كدوم از درايور ها نبودن به جز lan (تو خود اتوران سي دي)در حالي كه قبل از اين مشكل lan-modem-sound همشون بودند !!
    الان هم كه برق رو قطع و دو باره وصل ميكنم همه چي درست ميشه!!
    در كل وقتي كه اين مشكل برام پيش مياد هيچ اثري از مودم و كارت صوتي نه در ويندوز و نه در سي دي مادربود نيست!!
    در ضمن من هرچي سعي كردم عكسي از اتوران سي دي قبل و بعد از اين مشل بذارم نتونستم ميشه در اين مورد هم راهنمايي بفرماييد فعلا لينكش ميذارم :
    مخمصه:
    کد:
    قبل از مخمصه:
    کد:
    با تشكر
    Last edited by sohrablh; 19-10-2008 at 12:40.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سپاس از nightmare عزيز منظورم از remove كردن اين نبود كه نياز به نصب مجدد دارن چون خودشون بعداز قطع ارتباط با برق بر ميگردنو اگر هم بخوام دوراره نصبشون كنم نصب نميشن البته مادر بورد من مركوري هستش و درايور هاي كارت صوتي و مودم هردو از طريق همون سي دي مادر بورد نصب ميشن وقتي سي دي رو گذاشتم كه نصبشون كنم هيچ كدوم از درايور ها نبودن به جز lan (تو خود اتوران سي دي)در حالي كه قبل از اين مشكل lan-modem-sound همشون بودند !!
    الان هم كه برق رو قطع و دو باره وصل ميكنم همه چي درست ميشه!!
    در كل وقتي كه اين مشكل برام پيش مياد هيچ اثري از مودم و كارت صوتي نه در ويندوز و نه در سي دي مادربود نيست!!
    در ضمن من هرچي سعي كردم عكسي از اتوران سي دي قبل و بعد از اين مشل بذارم نتونستم ميشه در اين مورد هم راهنمايي بفرماييد فعلا لينكش ميذارم :
    مخمصه:
    کد:
    قبل از مخمصه:
    کد:
    با تشكر

سلام .
    علت اینکه سیدی مادربورد رو میذاری و اون دوتا دیوایس نشون داده نمیشن ، اینه که نرمافزار اتوران سیدی ، اصلا اونهارو داخل سیستم پیدا و Detect نمی کنه . ( به فرض شما سیدی مادربوردتون رو ببرید روی یه سیستم دیگه که مادربورد گیگابایت داره ، اونوقت میبینید که هیچ دیوایسی برای نصب داخل اتوران نمیاد . )

خب بازهم از نظر من ، این نتیجه ی یه ایراد و اختلال سخت افزاری هست . شما مواردی رو که در پست قبل گفتم ( پاور ، مادربورد و CPU ) رو تست کنید و جواب رو همین جا بگید . امیدوارم که به زودی مشکل بر طرف بشه .

تا بعد ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه هوشنگ پیشدادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من رفتم توی msconfig و گزینه هاش رو دستکاری کردم (تیک چند تاش رو برداشتم ) . حالا دیگه درایوهام lock شده و باز نمی شه . چه کنم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام .
    من به یه نتیجه ای رسیدم . داخل این انجمن هر کسی با Partition Magic کار کرده ، بعدش اومده و درخواست برنامه ی Recovery داده !
    این برنامه متاسفانه اطلاعات خیلی از کاربران رو از بین برده و شرکت مایکروسافت به هیچ عنوان این نرم افزار رو تایید نمی کنه .

اما برای حل مشکل شما ، این فایل رو اگر میتونید از منزل ، و اگر نه از یه کافی نت پر سرعت دانلود کنید ( 31 مگابایت ) :

کد:
    روی یه سیدی رایتش کنید و کامپیوترتون رو با اون سیدی بوت کنید . وارد محیط نرم افزار که شدید حالت Manual Mode رو انتخاب کنید و از قسمت Recover Partiotions در نرم افزار ، پارتیشن های حذف شده رو برگردونید .

امیدوارم موثر باشه .

تا بعد ...
    دوست گرامی باسپاس ازشما آیابااین برنامه محتویات درایوهاهم برمیگرددچون همان گونه که گفتم ازسه درایو ناپدیدشده تنها یک درایو باحجم زیادو باعنوان unallocated وجودداردآیاسه درایودرهم ادغام شده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •