اگرقرارباشد من هم مثل ژول ورن دوردنيارادرهشتادروز بچرخم،ترجيح ميدهم دورتوبچرخم،چون تودنياي مني
اگرقرارباشد من هم مثل ژول ورن دوردنيارادرهشتادروز بچرخم،ترجيح ميدهم دورتوبچرخم،چون تودنياي مني
وقتي دلم برات تنگ ميشه يه ستاره از اسمون ميوفته اگه اسمون بي ستاره شد تقصير خودته........ دنيا هيچ وقت فراموشت نمي کنه
سعي كن تنها باشي زيرا تنها بدنيا امدي و تنها از دنيا خواهي رفت.بگذار عظمت عشق را درك نكني.زيرا انقدر عظيم است كه تورا نابود خواهد كرد
نابينا گفت : دوستت دارم ماه گفت تو که منو نمي بيني؟ چطوري دوستم داري . نابينا گفت :اگه مي ديدمت ؟ عاشق زيبايت مي شدم . اما حالا که نمي بينمت عاشق خودت هستم
0+1 تو 'يک' هستی و من 'صفر' ،من باشم يا نباشم تو يک هستی... ولی اگر تو نباشی من هيچم...! ! !
کلاس عشق ما دفتر ندارد شراب عاشقي ساغر ندارد بدو گفتم که مجنون تو هستم هنوز آن بي وفا باور ندارد
ه چشمي اعتماد كن كه به جاي صورت به سيرت تو مي نگرد ، به دلي دل بسپار كه جاي خالي برايت داشته باشد و دستي را بپذير كه باز شدن را بهتر از مشت شدن بلد است
هيچگاه نگذار در كوهپايه هاي عشق كسي دستت را بگيرد كه احساس ميكني در ارتفاعات
@كي ميگه پرنده هاي قفسي
عادت دارن به بيكسي!
منم اون پرنده اي،
كه ز درد دوري
همنفسي،جا گرفتم توي كنج قفسي
ميدونم به چي ميگن ستاره،
كسيكه توآسمون قلبم،هميشه خونه داره
ميدونم دنيا كيا بهار،
وقتيكه با اين چشاي خيسم، ببينمش دوباره
پرنده هاي قفسي همشون دارن كسي،
دارن كسي!
قلبي داري به وسعت 7 دريا و بي نهايتي آسمان ها بايد منطقي باشم حق داري اگه دلت برام تنگ نمي شه ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)