منم رفتم تا فردا باي
آقا کسرا تازه اومد..........
کسرا جان سلام.......ولی برو بخواب فردا کمتر شب کاری کن!!!! ساعت 10:30 بیا.......
کسرا جان خداحافظ!
اقا من رائول رائول رائول رائول رائول .....نه نه گیر نده دیگه من رائول من رائوا...
خوب حالا من رائول و دوست عزیزم غضنفر جون کاسیاس و دوست عزیزم چارلز باید بگه که چی و دوست خوب جون جونیم ولف (میگم همون ولف قشنگه ها واسش)و بقیه هم بگن چی دوست دارن اره اره ممد عزیز دلبندم هم باید بگه چی دوست داره
من رائول من رائول من رائول
راستی از اینکه منو یاد کردید و صدام کردید و گفتید ویوا احمد و خلاصه دوستداری تونو ثابت کردید ممنون و اینکه به جان شما که نه به جان خودم که از خوشحالی و اینکه باز هم ما دور هم جمع هستیم نمی دونم چی بگم از اینکه باز همه شاد هستیم و عشق رئال و اینکه باز هم دوست هستیم و اینجارو کردیم چت رووم نمی دونم چی بگم تنها چیزی که میتونم بگم اینه:
خیییییییییییییییییللللللل للللللللللییییییییییییییی یییی مممممممممممخخخخخخخخخخخخخل لللللللصصصصصصصصصصصصیییییی ییمممممممممممم
احمد نشد ديگه
تا چشم منو دور ديدي شروع كردي
من چون كاپيتانم پس رائول منم
اي بابا يكي ديگه رو انتخاب كن ديگه
راست میگید منم خوووووووووووووووااااااااا اااابممممممممممممم میاد راستی یک چیزی میخوام بگم واس اینکه روحیه تون باز شه:
دیروز 1 خوابیدم و ساعت 4 بلند شدم باید که ما شله میدادیم اخه میدونید این بابای ما که ول کن نیست به یه چیزی بن کنه تا تموم نشه ول کن نیست واس همین ما امروز و فردا و پس فردا باید صبح ساعت 4 پا شیم و بریم دنبال دیگ و کاسه و برنج و گوشت و گوسفند و .... تا که شله درست کنیم ولی عجب کیفی میده شله درست کردن بعد نماز صبح جاتون خالی اگه دیروز سرم به اینا بن نمیشد الان دیگه باید تو قطعه هنرمندان منو جستوجو میکردین (اخه من یه نمه شاعرم).
نمیزارید بخوابیم........برید بخوابید دیگه..........
ولی چه میکنه این رائول.............
حالا که اینطور نشد نه احمد نه End ..........خودم رائول..........ok
برید بخوابید........
از طرف رائول....
بای
اههههههههههههههههههههه داداش من زودتر گفتم من من من من من من من من من من من رائول رائول رائول
اگه خیلی رائول رو دوست داری پس من روبی جون خوبه ؟
راستی من دیگه از روبی کوتاه نمیام ها !!!!!!!!!!!!
فقط روبی جون همون نارگیل سیه خودمون
امكان نداره چارليز جان
اي بابا منو اذيت نكنيد ديگه
من رائول هستم
اين همه آدم بريد يكي رو گير بياريد
مثلا وحيد شد كاسياس
قبوله احمد تو روبينيو
من رائول
و چارليز هم طبق گفته ي خودش گاگو
ديگه هم بحث نكنيد![]()
راست میگید الان دارم چش بسته مینویسم پپپپپپپپسسسسسسسسسسس بای....
ولی دلم نمیاد ...
اقا فردا اگه رآس ساعت 10 کسی اینجا نباشه با من طرفه ها !!!
اره گفته باشم اگه فردا نیایین که دیگه واویلا میفرستمتون پیش رستم و اسفندیار اون دنیا.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)