تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 291 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض پیروزی آلمان با گلزنی تونی کروس در برابر ایتالیا

در دیدارهای دوستانه زیر بیست ویک ساله فوتبال تیم ملی فوتبال آلمان با رهبری هورشت هوربش شب گذشته موفق تیم ملی ایتالیا را شکست دهد.در این دیدار کلاسیک تونی کروس هافبک جوان و آینده دار باشگاه بایرن مونیخ موفق شد در دقیقه 48 تک گل پیروزی بخش تیمش را به ثمر برساند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض ادولاتك: كلينزمان در بايرن به مشاوري مثل لو نياز دارد

توصيه به سرمربي جوان تيم مونيخي

مربي قديمي‌ فوتبال آلمان گفت: يورگن كلينزمان سرمربي جوان و جاه طلبي است؛ اما براي موفقيت در بايرن به مشاوري همانند يواخيم لو نياز دارد
    ادولاتك در برنامه اي در شبكه تلويزيون ورزش آلمان اظهار داشت: براي يورگن كلينزمان و افكارش احترام ويژه اي قائل هستم. در دوراني كه سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان بود،‌ توانست تحرك و پيشرفت چشمگيري ايجاد كند، البته در تيم ملي او از افكار و مشاوره هاي يواخيم لو، كمك مربي آن زمان خود و سرمربي فعلي تيم ملي،‌ نهايت بهره را گرفت.
    وي كه به عنوان سرمربي موفق به كسب شش عنوان قهرماني به همراه مونيخي ها شده است،‌عنوان كرد: فكر مي كنم يواخيم لو گاهي اوقات نياز به مشورت هاي فني دارد. اگر در كنار او در بايرن ‌شخصي همانند يواخيم لو باشد، مي تواند تصميمات فني بهتري بگيرد.
    در حال حاضر مارتين واسكوئز مكزيكي سمت دستياري كلينزمان را در بايرن دارد كه گفته مي شود در حدي نيست كه به سرمربي بايرن مشاوره فني بدهد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برديا ارشاوين رو ولش كن بازي امشبو بچسب.
    آره
    تازه تلویزیون هم نشون میده
    دیگه روشون نشده
    کاش بدن به علیفر
    گزارشش کلی حال میده تازه طرفدار آلمان هم هستش.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بازي داره شروع ميشه به اميد پيروزي عقابهاي سپيد

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

متاسفانه باختیم ,ولی نتیجه جالبی بودپارسال آلمان تو لندن 2-1 انگلیس رو برد امسال انگلیس تو برلین 2-1 آلمان رو برد.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

زخم‌ها منبع قدرتم هستند
    ترجمه: علی آخوندان:از فرانك ریبری در فرانسه به‌عنوان جانشین بالقوه زین‌الدین زیدان نام می‌برند و در آلمان این هافبك تهاجمی 25 ساله را جادوگر كوچك می‌نامند. در حالی‌كه ریبری تابستان 2007 به بایرن ملحق شد توانست در ماه آگوست به عنوان بازیكن سال آلمان انتخاب شود. او از سال 1960 كه این جایزه پایه‌گذاری شد، دومین بازیكن خارجی (پس از آیلتون در سال 2004) است كه برنده این افتخار می‌شود. شاید موفقیت‌های او یك شبه به نظر برسد، اما فرانك برای رسیدن به موقعیت كنونی هفت سال انتظار كشید و هفت باشگاه عوض كرد. او به هیچ عنوان خودش را گم نكرده و هنگام گفت‌وگو در زمین تمرین بایرن نشان داد پاهای طلایی‌اش روی زمین قرار داد.
    ستوده شدن در آلمان و فرانسه لذت‌بخش است؟
    فوتبال عشق من است. اگر بخواهید همه وجود مرا داشته باشید كافی است یك توپ به من بدهید. برای من این یك رضایت ناب است و اگر بتوانم كاری ‌كنم كه مردم از بازی‌ام لذت ببرند، بیش از پیش تشویق خواهم شد.
    فكر می‌كنی از موهبت خاصی برخورداری؟
    خوشبختانه بازیكنان خوب زیادی وجود دارند و شاید من هم یكی از آنها باشم. اما من در وهله اول تلاش می‌كنم با غریزه‌ام بازی ‌كنم. این اساس كار من و چیزی است كه از آن لذت می‌برم. كارخانه من بدون غریزه و لذت كار نمی‌كند. اما اگر لازم باشد خیلی هم جدی ‌خواهم بود.
    قرار گرفتن در راستای برنامه‌های تیم برایت سخت نیست؟
    نه برای آن احترام قائلم. احترام برای مربی، هم‌تیمی‌‌ها و سایر اعضای باشگاه. فوتبال همچنین به معنای دنبال كردن یك هدف مشترك است.
    پدر سختگیری برای دو دخترت هستی؟
    دوست دارم آنها در محیط مناسبی بزرگ شوند و فكر نكنم خیلی سختگیر باشم. هرچند كه نمی‌توانم این را در مورد دختر كوچكم بگویم. او فقط 9 سال دارد و فقط می‌خواهد دنیا را بشناسد. دختر بزرگم خیلی بیشتر می‌داند و من سعی می‌كنم در مورد مسائل مختلف با او بحث كنم. به ندرت پیش می‌آید به او اخطار دهم یا صدایم را بلند كنم. ما در صلح زندگی می‌كنیم.
    فوتبال برایت زمان فراغت كافی باقی می‌گذارد؟
    مشكل، چون حرفه من معمولی نیست. اما نمی‌خواهم چیزی را مخفی كنم. با همسر و بچه‌هایم بیرون می‌روم. ما به رستوران می‌رویم و تلاش می‌كنیم خودمان را مخفی نكنیم.
    در فرانسه تو را جانشین زین‌الدین زیدان می‌دانند...
    خوشحالم كه به هر حال در فرانسه راجع به من زیاد صحبت می‌كنند و این روی من تاثیر مثبتی دارد. اما اجازه دهید صادق باشیم. زیدان، زیدان است. بازیكنی یگانه كه دوران فوق‌العاده‌ای داشت. شما نمی‌توانید شبیه زیدان باشید. در فوتبال و هر چیز دیگر زندگی مهم‌ترین مسئله این است كه خودتان باشید. برای من این معنایش است كه با تمام وجود تلاش كرده و پیراهنم را برای كشور و باشگاهم خیس عرق كنم. اگر كسی زیدان را در این می‌بیند اشتباه كرده است، زیدان كمی از من بلندتر است.
    به نظرت تو خصوصیات متفاوتی داری؟
    ما كاملا با هم فرق داریم. او یك بازیساز بود كه از نگه داشتن توپ زیر پایش لذت می‌برد و كل تیم را تكمیل می‌كرد. بازی من متفاوت است. من دوست دارم خیلی سریع با توپ كار كنم و ضمن اینكه دریبل كردن را هم دوست دارم.
    چرا این قدر دیر به اوج رسیدی؟
    شما به شانس و قرار گرفتن در یك باشگاه مناسب در زمان مناسب نیاز دارید.
    اما وقتی اوضاع در فوتبال خوب پیش‌نمی‌رود تو مثل یك «عمله» كار می‌كنی.
    این نظر شماست. خوشحالم آنقدر تجربه دارم كه فراموش نكنم از كجا آمده‌ام. من روزگار سختی را گذراندم و قبل از اینكه فوتبالیستی حرفه‌ای شوم مانند دیگران زندگی‌ام را تامین نمی‌كردم. شما باید خیلی سخت كار كنید و معمولا به اندازه آن فرا نمی‌گیرید. این دوره مهمی در زندگی‌ام بود كه موجب شد امروز خوشبخت‌تر و راضی‌تر باشم. حالا به‌خوبی می‌دانم چه كاری باید انجام دهم.
    این دوران سخت شامل تصادفی كه در دو سالگی داشتی هم می‌شود؟
    می‌توانید این را از صورتم بخوانید. جای زخم‌هایش هنوز باقی است. اما این هم قسمتی از من است. این مرا قوی‌تر كرده است. امروز دیگر برایم مهم نیست مردم چه حرفی می‌زنند. اما من وقتی بچه بودم نسبت به این مسئله آگاه شدم. از جایی كه من آمدم، كارها می‌توانست سخت‌تر باشد.
    پس هیچ وقت به فكر جراحی پلاستیك نیفتاده‌ای؟
    نه. من همینم كه هستم و آدم بدی نیستم. شما چی فكر می‌كنید؟ حتی اگر ممكن بود میلیون‌ها هم بگیرم این زخم‌ها را برطرف نمی‌كردم. اینها را بیش از 20 سال است كه به همراه دارم اینها سرچشمه دارایی و قدرت من هستند.
    گرویدن شما به اسلام برای جامعه بسیار جذاب است.
    من در منطقه‌ای بزرگ شدم كه مسلمانان زیادی داشت. من از كودكی دیگر گوشت خوك نخوردم. هیچ‌وقت الكل ننوشیده‌ام. در كودكی كه اجازه نداشتم و در بزرگی هم خودم نخواستم. وقتی با همسرم ملاقات كردم كه او نیز مسلمان بود، چیزهای زیادی در این دین یافتم كه با عقایدم مطابق بود. من به‌خاطر دینم فرد متفاوتی نیستم. این در واقع به معنای اعتقاد به خداست و ایمان به من نیرو می‌دهد.
    باید روزه می‌گرفتی، برایت سخت نبود؟
    چرا سخت است، اما من اغلب تا جایی‌كه ممكن است روزه می‌گیرم. نمی‌توانم وقتی تمرین می‌كنیم یا مسابقه داریم این كار را انجام دهم، چون شما باید مایعات بنوشید.
    در یورو 2008 خیلی بد مصدوم شدی، این چقدر روی عملكرد این فصلت مشكل‌ساز بود؟
    مشكل‌ساز بود. چون شما پیش فصل را از دست می‌دهید و باید ذره‌ذره آماده شوید. اما من كمك زیادی از كارل‌ هاینزرومینیگه (رئیس بایرن) و اولی هوینس (مدیر تجاری) گرفتم.
    و اكنون وضعیت تو چگونه است؟
    شما به هر حال باید دوره‌ای را طی كنید كه در مورد قضیه من سه ماه و نیم بود، اما این خیلی طولانی بود و من می‌خواستم تا جایی‌كه ممكن است زودتر خودم را آماده بازی كنم. به همین دلیل كاملا به دستورات پزشكان عمل می‌كنم. هر روزی كه از زمین دورم زجر می‌كشم.
    یورگن كلینزمن تغییرات زیادی در تیم به‌وجود آورده است. بایرن جدید را چگونه می‌بینی؟
    وقتی فرد جدیدی وارد تیم می‌شود، مدتی طول می‌كشد تا آنها به همدیگر عادت كرده و هماهنگ شوند. ولی ما در راه درستی گام بر می‌داریم و كم‌كم به مردم نشان می‌دهیم قادر به انجام چه كارهایی هستیم، من فكر می‌كنم ما بهتر از اینها خواهیم شد.
    فكر می‌كنی این تغییرات در لیگ قهرمانان اروپا برای تیم مفید باشد؟
    لیگ قهرمانان برای هر بازیكنی چیز بزرگی است. شما تجربیات خاصی به‌دست می‌آورید و با حریفان جالبی روبه‌رو می‌شوید. طبیعی است كه آرزوی ما قهرمانی در لیگ قهرمانان است و البته هدف ما در این فصل.
    تیم دیگری هست كه توجه تو را جلب كند؟
    بارسلونا و میلان. شاید هم رئال‌مادرید. این باشگاه‌ها تاریخ فوق‌العاده‌ای دارند.
    شاید با یكی از آنها روبه‌رو شوید.
    امیدوارم و اجازه دهید چیزی به شما بگویم: اگر ما كارمان را انجام دهیم، بایرن قابل مقایسه با آنهاست.
    منبع: Champions

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اره بازي رو باختيم. يكي از گندترين بازيهاي المان طي چند سال اخير. عدم داشتن تاكتيك تيمي . نميدونم يوگي لوو چه تاكتيكي براي اين بازي داشت.دو تا موقعيت درست حسابي نتونستيم ايجاد كنيم. اميدوارم ديگه گومز رو تو تيم تيم المان نبينم.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

خدا
    چرا من از این انگلیس بدم میاد

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خدا
    چرا من از این انگلیس بدم میاد
    مگه ماخوشمون مياد!

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ابروريزي شد رفت. اين چه بازي بود ديگه. دو تا پاس درست نتونستن بدن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •