تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 229 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران

12

بازی قشنگی بود
    به نظر من که میلان خیلی موقعیت گل ایجاد کرد
    از بازی مقابل ناپولی خیلی بهتر بود
    میگم ای کلک ! عشق به میلان چشمتو به روی واقعیت ها بسته !
    نه شوخی کردم

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

تیریک من تا دقیقه ی 60 بیشتر ندیدم :(

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

تبریک میگم.

اگه همین روند رو ادامه بدیم یه چیزی میشیم.

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اینجارو ؛

كاكا براي حضور در مادريد به پرس پاسخ مثبت داد
    خبرگزاري فارس: هافبك تهاجمي ميلان ايتاليا با مبلغ نهايي 66 ميليون يورو با فلورنتينو پرس قرارداد مشروط انتقال به رئال مادريد را امضا كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه abc اسپانيا، ريكاردو ايزكسون دوس سانتوس ليته ملقب به كاكا، گلزن و بازي ساز بزرگ آ.ث ميلان ايتاليا صبح امروز توسط وكيل خود با فلورنتينو پرس رئيس احتمال رئال مادريد در فصل آينده قرارداد امضا كرد.
    كاكا كه پيش از اين به پيشنهادات روسايي چون كالدرون و بلودا پاسخ منفي داده بود، اين بار به مبلغ 66 ميليون يورو رضايت داد.
    اگر فلورنتيون پرس رئيس آينده رئال مادريد باشد، آنجلوتي به عنوان مربي رئال مادريد راهي پايتخت اسپانيا خواهد شد و كاكا بازيكن مورد علاقه او نيز با لباس رئال مادريد فوتبال حرفه اي را تجربه مي كند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این روزنامه های اسپانیایی چرت زیاد میگن
    مثل 2 سال پیش که آ.اس اسپانیا گفت کاکا رفت رئال...
    همش شایعه است...خود گالیانی و برلوسکنی تاکید کردن که کاکا تا پایان مهلت قرار دادش توی میلان می مونه
    یک مصاحبه رسمی از خود کاکا توی سایت اصلی میلان گذاشته بود که گفته بود توی میلان می مونه و به هیچ تیمی نمیره
    شبکه rai هم دعوتش کرده بود و باهاش یک مصاحبه زنده گذاشتن و اونجا هم همین حرف ها رو زد

پس به این چیزها توجه نکنین...رئال خوشش میاد خودش رو مسخره کنه...بذار اویزون باشن

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آنچلوتى: براى رونالدينيو خوشحالم

كارلو آنچلوتى مربى ميلان بعد از پيروزى ۲ بر صفر در مقابل لچه كه با ۲ گل دقيقه پايانى به دست آمد به خبرنگاران گفت: «در نيمه دوم با جان و دل بازى كرديم با اينكه من يك تيم خسته را در زمين ديدم اما به هر حال سزاوار برد در اين مسابقه بوديم.» مربى روسونرى با اشاره به رونالدينيو مى گويد: «در اين بازى رونالدينيو توانست بارديگر براى ما گلزنى كند و من برايش خيلى خوشحالم. او در سمت چپ فضاى بيشترى براى بازى كردن پيدا كرد و نشان داد در هر نقطه از زمين مى تواند براى تيم مفيد باشد و از اين پس بيشتر در سمت چپ از او استفاده خواهم كرد.پاتو؟ او هميشه عالى بازى مى كند و دائماً در تلاش است تا راهى به سوى دروازه پيدا كند من نوع بازى پاتو را خيلى دوست دارم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گالیانی:تمرکز میلان بر جوان گرایی

سران روسونری در نظر دارند تا جوان گرایی در رختکن تیمشان را آغاز کنند و گالیانی در صحبتهایی اعلام کرده که به سان سران رئال و چلسی سرمایه هنگفتی برای جذب ستاره ندارند و بدین ترتیب رقابت کردن در دیدارهای اروپایی سخت خواهد بود.

سایت گل: سایت خبری Sportmediaset.it در گزارشی از نگرانی آدریانو گالیانی در رابطه با اینکه تیمش نمی تواند از نظر مالی با سایر باشگاه های اروپایی رقابت کند، خبر داده است. این در حالی است که باشگاه هایی مثل رئال مادرید، در مقایسه با روسونری ،بودجه ای دوبرابر را در اختیار دارند.

مدیر روسونری در این رابطه اعلام کرد:« این بسیار سخت است که با باشگاه هایی مثل رئال مادرید که درآمدی دو برابر ما دارند، رقابت کنیم.» به همین دلیل نیز گالیانی معتقد است که بهترین راه برای ادامه حضور در این شرایط این است که بر روی بازیکنان جوان سرمایه گذاری کرد.

میلان در حال حاضر نیز جوانان با استعدادی را در اختیار دارد که آنها را به صورت قرضی به تیمهای مختلفی در سری A و سری B قرار داده است. گالیانی ادامه داد:« لوکا آنتونینی، آلبرتو پالوسکی، دی جنارو و آباته به احتمال فراوان فصل بعد به میلان بازخواهند گشت و آلبرتاتزی نیز به تیم اصلی خواهد آمد.»

داره خودمونی میشه pmg_acmilan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پایتخت فرهنگ و تمدن ایران ، همدان

12

سلام
    با تشکر و عرض معذرت از دوست خوبم x_fashist_x
    1) خیلی مخالفم . بچه های کلاس ما خیلی بهتر از میلان بازی می کنند .
    2) تائید میشه .
    3) تائید میشه .
    اصلا تایید نمیشه
    میلان خوب بازی کرد و برد حقش بود
    به بچه های کلاستون هم ...

آخر فروم باز RONN!E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    چار دیواری

پيش فرض

بالاخره بعد از سالی شبکه 3 زحمت کشید و یه بازی هم از میلان پخش کرد.
    من که درست حسابی نتوستم بازی رو ببینم اما پاتـــو فوق العاده بود و اگه روی ضربات آخرش دقت میکرد میلان زودتر به گل میرسید.
    حـــالا فریاد گل گزارشگر رو که شنیدم از پشت کامپیوتر پریدم پیش تلویزیون ببینم چی شد ، کی زد ، با کمال تعجب میبینم «فردوسی پور» میگه: میلان به چیزی که حقش نبود ، رسیـــد !! (چی میگه این! این همه موقعیت که فقط پاتو هدر داد!!!)

در مورد رفتن کاکا ایطوری که همین الان دیدم ، گالیانی این قضیه رو تکذیب کرده و گفته میلان خیال فروشش رو نداره (واحد مرکزی خبر) .
    و دیگه اینکه اگه حوصله دارید این ویدئـــو رو ببینید . بـــــه این میگـن گــل ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که گفتم نمیره...این مصاحبه با گالیانی به زبان انگلیس که میذارم و ترجمه اش رو هم میذارم تا بقیه از توهم خرید کاکا در بیان:

Spanish newspaper Marca recently claimed that Real Madrid's presidential candidate Florentino Perez has secretly reached an agreement with AC Milan's Brazilian star Kaka on the basis of 60 million Euros. Today, AC Milan GM Adriano Galliani has denied such claims and stated : "I know Perez personally, he is a friend of mine and we have created the G-14 together. I don't believe the rumours concerning him and Kaka. Besides, Perez is not Real's chairman yet and, for the time being, he does not have the power to negotiate with any player or club. Moreover, if one day he would want to sign Kaka, I am sure he would contact me first. Most of all, Kaka is not for sale and will stay at AC Milan".

ترجمه:

روزنامه اسپانیایی مارکا این خبر رو درج کرده بود که کاندیدای ریاست باشگاه رئال با ستاره برزیلی میلان برای انتقال تابستانی به رئال مادرید به توافق رسیده و مبلغ اون 60 میلیون یورو است.امروز ادریانو گالیانی نائب رئیس باشگاه میلان همه این صحبت ها و شایعات را رد کرده و اضافه کرد:
    من کاملا پرز رو میشناسم.او دوست من است و با هم گروه جی 14 رو بوجود اوردیم.من شایعات مربوط به او و کاکا رو باور ندارم.چون که پرز هنوز رئیس باشگاه نشده و الان هیچ قدرتی برای انعقاد قرار داد با بازیکنان و یا باشگاه ها ندارد.
    اگر او روزی خواست کاکا رو به خدمت بگیره من مطمئنم او باید اول از همه با من قرار داد ببندد.با همه اینها کاکا برای فروش نیست و او در میلان خواهد ماند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •