من یه سوال داشتم
چجوری گوشیم رو آپدیت کنم ؟؟
( آخه من و چه به موبایل )
ببخشید اگه سوالم یکم ابتدایی بود
و بدون Search کردن پرسیدم
ممنون میشم اگه جواب بدین ....
من یه سوال داشتم
چجوری گوشیم رو آپدیت کنم ؟؟
( آخه من و چه به موبایل )
ببخشید اگه سوالم یکم ابتدایی بود
و بدون Search کردن پرسیدم
ممنون میشم اگه جواب بدین ....
کسی راهی بلد نیست!!
سلام دوستان بابام یه ان 73 گرفته که وقتی روشنش میکنی بعضی وقتها مینویسه sim rigester feild که کلا انتن هم میره بعد از یه بار خاموش روشن کردن درست میشه کسی میدونه مشکل چیه وا راه حلش چیه
دوست عزیز، اصولا N73 با اینکه dual cpu هست ولی با توجه به سرعت پردازش پایینش مشکل سرعت رو داره مخصوصا با توجه به مقدار مموری موجود (2 GB) راههای زیادی هم هست، یعنی گفته شده ولی آنقدر تاثیر ندارند، ولی از راههای ساده:
ست کردن محل ذخیره ی SMS ها روی مموری گوشی
استفاده از تم های سبک، و پاک کردن تم های بی استفاده(خود تم گوشی واقعا در سرعت تاثیر داره)
پاک کردن نرم افزارهای بی استفاده (کلا بهتر است چیزی رو که می دوونید بدرد نمی خوره نصب نکنید)
استفاده از آخرین ورژن ارائه شده
بستن نرم افزارهای باز روی مموری
و خالی نگه داشتن مموری تا اندازه ی ممکن
دوست عزیز به تاپیک زیر مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان .
کسی میدونه در گوشی n73 me چطوری میشه صدای زنگ خوردن گوشی رو کم کرد تا گوشی با صدای کم زنگ بخوره
به نطر می یاد که نمی شه فقط می شه صداش رو عوض کرد ولی نمی شه صداش رو قطع کرد
بله از طریق :
menu-tools-profiles-general
روی general رفته و options رو بزنید و بعد و personalise و در قسمت ringing volume هر چی می خواهید صدای زنگ رو کم و زیاد کنید
Last edited by undertaker_ss; 07-04-2008 at 10:43.
راهی هست بشه تم های فابریک پاک کرد؟
من يه سوال داشتم گوشي من يه مدت پيش دائم پيغام پر شدن حافظه مي داد در صورتي كه 500مگ خالي داشت و حافظه گوشي هم خالي بو من گوشي رو فلش كردم و كارت حافظه رو هم فرمت كردم الان مشكل جديدش اينه كه توي phone memory هيچي نيست ولي full memory مي ده؟ بايد چيكار كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)