من كلا اين اولين بار بود كه يه بازي ماشين سواري انجام ميدادم در واقع حال نداد بيشتر ب بازيهاي اكشن و البته فوتبال حال ميكنم من كه پرو استريت رو حذفش كردم خيلي يكنواخته داستان بازي واقعا محدوده
من كلا اين اولين بار بود كه يه بازي ماشين سواري انجام ميدادم در واقع حال نداد بيشتر ب بازيهاي اكشن و البته فوتبال حال ميكنم من كه پرو استريت رو حذفش كردم خيلي يكنواخته داستان بازي واقعا محدوده
خوب اگه یه بازی ماشین توپ میخوای برو Need For Speed Most Wanted بازی کن .
کلا نظرت عوض میشه . منم خودم با این اصلا حال نکردم .
باشه ولی باید چند تا برنامه رو دانلود کنید و یکم هم سخته ولی به زودی میذارمبد جور موافقم..........اگه لطف کنی ممنون میشم.
سوال: توي يكي از مراحل DRAG بايد دوتا چرخ جلو رو بلند كني چطور بايد اينكار رو كرد؟ آيا ماشين خاصي لازم داره يا با هر ماشيني ميشه اونو انجام داد؟
باید یه ماشین خفن بخری بعد تا آخر آپگریدش کنی .
توصیه من Ford Mustang هست . بهترین ماشین واسه این کار .
بعد موقع مسابقه باید خیلی دقیق دنده عوض کنی .
والا من دقيق عوضش كردم ولي اون آخراي راه جلوش بلند ميشه
والا من که مشکلی ندارم !
تازه الآن دوباره بازی رو شروع کردم ، Pontiag GTO گرفتم ، تا آخر آپگرید کردم وقتی باهاش مسابقه میدم تا نصف مسیر روی 2 چرخ میره !
ولی این تیکه بلند کردن چرخ خیلی حال میده
من هم با ford این کارو انجام میدادم
يعني براي بلندكردن چرخها به زدن دكمه خاصي نياز نداره فقط بايد گاز بدي و دنده عوض كني درسته؟ نميدونم سازندگان بازي اين دراگ لعنتي رو براچي توي اين بازي گذاشتن براي خورد كردن اعصاب ما ؟ آخه يكي نيست به اونا بگه چه لذتي در مرحله دراگ هست ؟ ميتونستند تمام مراحل بازي رو speed challenge بزارن از دهها منطقه زيباي جنگلي كنار دريا حاشيه شهرهاي بزرگ جهان و يكمي هم گرافيك مناطق كنار جاده رو بالاتر و طبيعيتر ميكردن مثلا فرض كنيد داريد توي يك جاده جنگلي مسابقه ميديد كه كنار اون آبشارهاي بزرگي هست كه هنگام رد شدن شما صداي اونها رو ميشنويد و حيوانات و پرندگان زيادي وجود داره با انواع آوازها يا مثلا يه جاده مخوف باشه با قبرستانهاي زياد و ارواح كه شما رو هنگام ردشدن از اوجا بترسونه و مجبور بشيد با آخرين سرعت بريد يا مكانهايي كه بايد از دست دزدان مسلحي كه شمارو تعقيب ميكنن فرار كنيد و خيلي چيزاي ديگه .
اصلا محيطهاي اين بازي همش تكراريه هيچ حال نميده بنز و پژو و هيوندا و خيلي ماشيناي ديگه هم معلوم نيست چرا نداره احتمالا سازندگان بازي براي كمپانيهاي بخصوصي تبليغ ميكنند و هدف بازي هم فقط تبليغ براي اون كمپانيهاست و بس شايد من پاكش كردم بذار چندتا speed challenge ديگه با ماشينهاي توپ برم بعد...
صحبت تبليغ نيست ريتورن جان Ea از همين كمپانيها لايسنس گرفته اينكه ميبيني بنز نداره تو بازي يا پژو نداره به خاطر نداشتن لايسنس هست
1600 مين پست تاپيك بود عجب؟ چه سرعتي داره اين تاپيك
Last edited by Spaniuly; 26-08-2008 at 05:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)