رم خوبیه
تو اورم خوب جواب میده
ولی حتما CL4 بگیر
رم خوبیه
تو اورم خوب جواب میده
ولی حتما CL4 بگیر
سلام... من یه مین دارم فقط DDR3 رو ساپورت میکنه. پس باید فقط DDR 3 بخرم. میدونید که قیمت رمهاشم گرونه. به نظر شما آیا یک رم 4 گیگ DDR2 پاتریوت با باس 800 به قیمت 120 تومن ، توی بازی ،قدرتش کمتره از رم 2 گیگ ddr3 پاتریوت با باس 1066 به قیمت 180 تومن ؟ منظورم اینه که اگه یه بازی با رم 4 گیگ بالا بیاد ، با رم 2 گیگ DDR3 مشکلی خواهد داشت؟؟
اگه جمله بندیم مشکل داره بهم بگید.
اگه فقط DDR3 ساپورت ميكنه چرا با DDR2 مقايسش ميكني
در كل حجم بالاي رم خيلي بهتره اونم تو بازي كمتر به سيستم فشار مياد و اطلاعات بيشتري ميتونه براي دسترسي سريعتر تو رم قرار بگيره
چرا مین DDR3 خریدی ما اینجا این همه گلومون رو پاره کردیم گفتیم بابا DDR3 فعلا تو رنج قیمت پایین ارزش خرید نداره حالا بیا اصلا رمه DDR3 1066 بدرد نمیخوره دوست عزیز هیچ حتی از نظر من 1333mhz هم خیلی ارزش خرید نداره از اون بعد تازه ارزش پیدا میکنه یه رمم DDR2 1066 اگر بهتر از رمه DDR3 1066 عمل نکنه بدتر هم عمل نمیکنه . 4 گیگ رم DDR800 البته اگر با تاخیر پایین باشه چه بهتر , کلا بهتر از 2 تا رم 1066 هست .
خوب یکی هم جواب منو تو این پست بده.
اگر نیست پیشنهاد خودتون رو بگید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما میتونین Corsair بگیرین که قیمتش همین حدوداس ولی حتما CL4 باشه اگرم گیرتون نیومد Patriot هم رم خوبیه اینم همینطور CL4 حتما باشه
دوست عزیز. من نمی تونم یه سیستم بخرم که دو سال دیگه ور بیفته. مادربرد انتخابی من( P5E3 PremiumWIFI) هست که با چیپ x48 کار میکنه. اینجا جاش نیست ولی اگه من P5Q.E یا امثال اونو بخرم دو سال دیگه نمیتونم رم DDR3 روش بذارم.چون بالاخره این DDR 2هم مثل DDR کنار میره و DDR3 میاد جاش. راستی یه سوال داشتم: قیمت رمهای DDR3 کی پایین میاد؟
خوب در مورد کامپیوتر این در مورد همه قطعات صدق میکنه همه قطعات دو سال خیلی زمان زیادیه برای قطعات کامپیوتر . رم DDR3 هم یه مدل Gskill 1333Mhz هم که قیمت مناسبی داشت یادمه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این خوبه؟!
Corsair : DDR 2 1066 - 2 Gig
پهنای باند : 8/5
ماژول : 2
زمان تاخیر : CL 5-5-5-15
ولتاژ کاری : 1/5
قیمت : 90 یا 95
تا 100 تومان از این بهتر هم هست؟!
یا همین خوب و کافیه.
سلام
دوستان میخواستم Ram 512 بگیرم، بهترین مارک و قیمتش چند است؟ و شما چه مارکی را توصیه میکنید؟
بای بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)