تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 160 از 358 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

در مورد منطقه ریگ جن در کویر جندق ، هم خدمتتون عرض کنم من حدود یک ماه قبل از عید اون جا رفتم ، البته نه به قصد بررسی جن هاش ! به قصد بررسی کویرش ! چیز غیر منطقی ای نیست ، نمیخام وارد جنبه جن شناسی اش بشم ولی فکر میکنم به دلیل کویر بسیار خشن و دور از دسترسی که داره در معرض خیال پردازی افراد محلی قرار گرفته .

ویرایش : سایت هسته ای نطنز هم کمی پایین تر از جاده کاشان در همون اطراف قرار گرفته . کنار روستای ابوزید آباد...
    Last edited by Sharim; 21-04-2010 at 18:20.

2. 4 کاربر از Sharim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

نوستور آداموس پیشبینی کرده که در آینده ای نه چندان دور با فضایی ها در ارتباط و رفت رو آمد خواهیم بود!

کسی میتونه مختصات Area 51 رو بگه تا خودم یه سیاحتی با گوگل ارث داشته باشم؟

4. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

کسی میتونه مختصات Area 51 رو بگه تا خودم یه سیاحتی با گوگل ارث داشته باشم؟
    37° 3'41.07"N
    116° 2'12.68"W

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

کداک چه چیز این عکسا رو تأیید کرده...؟ مطمئناً کداک جای مناسبی برای تأیید اینکه اینا UFO هستن یا نه نیستش ولی در اینکه این عکسا واقعی هستن و نقاشی و دستکاری توی نگاتیو نیستن شکی نیست...

در اصالت عکس و دستکاری نشده بودنش شکی نیست (که کداکم صلاحیت اظهار نظهرش فقط در این سطحه)... ولی موضوع سر جسم هاییه که توی عکسن که با اطمینان میشه گفت ساختگی هستن...

همچنین این اجسام توی آسمون دیده شدن و مطمئناً اندازه بشقاب کره خوری نیستن... پس علت این غیر عادی بودن Focus اجسام و محیط اطرافشون فقط این میتونه باشه که این اجسام برعکس چیزی که عکاس سعی کرده به نمایش بزاره، بسیار نزدیک تر از درختان و سایر اجسام محیط به عکاسن...

خوب اگه انقدر این UFO ـهای عزیز، کوچولو و نزدیک سطح زمین و نزدیک عکاس بودن خوب میرفتش عین پروانه میگرفتشون...!!!

البته يوفوها نزدیک بودن اما بطور نسبي نه اونقدر که شما فرض کردین با دستتون بگیرین و اندازشون هم اندازه پروانه نیست . ما که درباره یوفوهای غول پیکر در فضا صحبت نمی کنیم . من سعی می کنم در باره یوفوهای کوچک با اعمالی خارق العاده مطالبی رو برای شما منتشر کنم که متوجه بشید طیف پدیده یوفوها چقدر گسترده ست .
    برای بقیه ابهاماتی هم که ذکر کردین بارها جواب دادم که شاهدین یک کارمند ساده فقط نبوده ... دیگه چی باید بگم وقتی شما اصل مطلب رو قبول نمی کنین .
    Last edited by DATAGOSTAR352; 22-04-2010 at 11:33.

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

بنده در مورد بشقاب پرنده ها به جواب نمی دانم معتقدم.
    ولی بعضی از بچه ها انگار در انکار این موضوع شمشیر از رو بستن.
    هر چند که مدرک Datagostar 352 عزیز قابل تردید هست و نمیشه ازش دفاع قوی کرد.
    من در حال تهییه مدارکی هستم.

8. 3 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

سلام دوباره.
    شرمنده که ارائه مدارک یه کم دیر شد.
    یاداوری 1: من نظرم در مورد وجود UFO ها نمیدانم است.
    یاداوری 2: ارائه مدارک برای بررسی است نه اثبات و رد یوفوها.
    بچه ها در مورد این عکس نظر بدین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه y91z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    usa

پيش فرض

به نظر من یوفوها وجود ندارند و همه اونها هواپیماهای جاسوسیه

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

یادم رفت بگم واسه حرفا باید دلایل ارائه بشن.
    با تشکر.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

در کتاب به این موضوع اشاره ای نشده اما مشخصه که این یوفوها بسیار نزدیک بودن چون صحبت از آسمون و فضا و جاهای دور نیست . یعنی واقعه در جنگل رخ داده نه در ارتفاع بالا . ضمنا به این نکته هم اشاره کنم که یوفوها قادرن در یه منطقه از فضا کاملا ثابت و بدون حرکت متوقف و ثابت بمونن که در این شرایط ایجاد عکس با کیفیت بالا از اونها ممکنه . به علاوه باید عنوان کنم که وقتی من از یوفو نام می برم تعریفی که از یوفو دارم با بقیه ممکنه فرق کنه . یوفوهایی که من به این اسم عنوان می کنم هر وسیله پرنده ایه که یا حاوی سرنشین هوشمند و ناشناخته ست و یا وسیله ایه که با استفاده از یه تکنولوژی بسیار بالا توسط موجودات ناشناخته از راه بسیار دور هدایت و کنترل میشه . اندازه یوفوها هم از بسیار کوچک تا بسیار بزرگ ممکنه فرق کنه . شکل اونها هم لزوما ثابت نیست.
    یه مثالی می زنم : فرض کنیم که ما قصد داریم درباره جانوران پرنده صحبت کنیم . خیلی از چیزها پرواز می کنن . مثلا مگس ، زنبور، سنجاقک ، پروانه ، گنجشک ، عقاب و ... همه اینها در پرواز مشترکن ولی در اندازه و بعضا در شیوه پرواز فرق می کنن . همین موضوع درباره پرنده های مصنوعی هم صدق می کنه . حتی وضعیت یوفو هم شکل متفاوتی می تونه ایجاد کنه . یوفویی که ثابت در فضا ایستاده ، یوفویی که شروع به حرکت آرام می کنه ، یوفویی که شتاب می گیره ، یوفویی که دچار جهش میشه و تغییرشکل میده ، یوفویی که درخشانه ، یوفویی که با سرعت خارق العاده حرکت می کنه و ...همه اینها یک طیف رو تشکیل میدن که باعث میشه شاهدان در مناطق مختلف جهان هر کدوم تصویری خاص از یوفو داشته باشن . بحث بعدی اینه که اگه این یوفوی خاص از دسته اول باشه یعنی سرنشین دار باشه متعلق به کدوم موجود هوشمنده ...
    همه اینها به میزان و ملاک علمی و دقیقی نیاز داره که بشه تشخیص داد این نوع خاص از یوفو دقیقا ماهیتش چیه ، متعلق به کجاست و هدفش چیه ...
    به نظر میرسه عکس اولی جور در نمیاد . یا این شیئ خیلی دور بوده و یا خیلی نزدیک. البته احتمال اشتباه من هم زیاده . ای کاش منبعمون کامل تر بود .

----------------------------
    تمام میشه
    زیاد بوده ازاین بحث ها که جمعش کردم .
    من هیچ گروهی راجاننداختم چیزی به عنوان میانه وجود نداره
      1600 پست تا الان ردو بدل شده . حدود 150 تا پست هم حدودا پاک شده . من که از اول این بحث بودم ، تا آخرشم هم هستم ... 

منتظر می مونیم ببینیم شما چطور میخوای بحث رو تموم کنی 
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 22-04-2010 at 03:57.

13. 8 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

این چهار عکس از یوفو هم در داخل کتاب اسرار بشقابهای پرنده ترجمه دکتر داریوش ادیب بودند که اسکن کردم ، این کتاب در واقع ترجمه کتاب communion نوشته وایتلی استریبر در سال 1989 است . این عکسها هم در مورد همون واقعه مشاهده یوفوها در پارک جنگلی عباس آباد تهران است .
    ( عکسهای قبلی از پشت جلد کتاب پیام آوران کیهان بود )

متن مربوط به این عکسها (صفحه 155 ،پست 1548)

یه نکته رو هم بگم و اون اینه که توی ویرایش کتاب برای چاپ ممکنه گرافیست عکسها رو انتخاب کرده و توی برش و موارد دیگه اشکالاتی روی سند ایجاد شده باشه ... به هرحال این عکسها رو صرفا برای یه مشاهده تقریبی در نظر بگیرین ...اگه بتونم اصل اسناد رو به دست بیارم اینجا میذارم ...
    Last edited by DATAGOSTAR352; 22-04-2010 at 12:58.

15. 4 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •