خواهش می کنم دوست عزیز اینجا من و سایر دوستان هر کمکی که از دستشان بر آید مضایقه نمی کنمیم.
خواهش می کنم دوست عزیز اینجا من و سایر دوستان هر کمکی که از دستشان بر آید مضایقه نمی کنمیم.
خواهش می کنم دوست عزیز اینجا من و سایر دوستان هر کمکی که از دستشان بر آید مضایقه نمی کنیم.
دوستان، می شه لطفا لینک یه آنتی ویروس خوب اکتیو یا آنتی ویروس و اکتیویشن کد رو برای ان95 معرفی کنید؟ متشکرم
اینم برای اونایی که سر در نمی یارن (شوخی کردم آمانوف خان! جدی نگیری ها!): در نوع Tesser ابیراهی رنگی با استفاده از طرخ هذلولی پایین اومده. اگه سوال داشتین می تونین تو بخش نجوم مطرح کنین.
سلام. 1 ساعت باهاش ور رفتم خودبخود خاموش شد و دباره روشن شد شارژش هم فول بود بعد يه نواري پايين گوشي اومد كه ميخواست يه برنامه رو نصب كنه حدود يه دقيقه طول كشيد بعد ارور داد كه اين برنامه رو نميتونه نصب كنه دوباره خاموش روشنش كردم باز همون آش و همون كاسه حدود 300 مگ از رم 1 گيگابايتيش از اول پر بود و بلندي صداش هم خيلي كم بود
شما این اتفاقایی که میگی برایه من که به شخصه اتفاق نیوفتاده .
در مورد 300 مگ هم باید بگم ماله من موقعی که خریدم چیزی نزدیک به زیره 1 مگ برام اشغال شده بود
و هیچ وقتم نواره installing برام نیومده
ولی خوب تابلوی که بهت انداختن و یحتمل این گوشی دسته دومه
اما یادمه دو سه روزه پیش یکی از دوستام 95 خرید وقتی میخاست مموریشو بزاره تا هف هشت دقیقه نوار installing زد...
بعدش با هم کله بلندی صدا گذاشتیم که گوشیه من بیشتر بود ولی ورژنایه گوشیمون که یکی بود
پ.ن: در ضمن دوستایی که میگن قیمت این گوشی همینجور پایین میاد کاملا در اشتباهن
پ.ن:چون شرکت نوکیا قیمت رو به صورت مقطعی پایین آورده تا هر چه سریعتر مدل N95 معمولی فروش بره
من فکر نمیکنم کاهش قیمت از طرف شرکت باشه به چند دلیل
1. رسیدن ماه رمضون و ما ه مهر (ماه کسادی بازار)
2. معلوم نبودن تاریخ معرفی n95 8gb
3. عرضه ی بیش از تقاضا بعلت قاچاق زیاد این گوشی
بعد از ازادی ریجستر
4.ترکیدن حباب بازار(حباب قیمتی که واسطه ها بوجود اوردن!)
5. عر ضه ی p1
علی جان راست میگه. الان تو تبریز (چون به مرز نزدیک تره) 560 هست...ولی بی گارانتی!
به نظر من P1 تو رده N95 نیست. دوربین معمولی...صفحه نمایش لمسی و نداشتن Gps.
اینم اطلاعات این P1 خان!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوسته من شرکت نوکیا وهمه شرکتهایی که بازاری برایه خودشون تو ایران دستو پا کردن زرنگتر از منو شمایننوشته شده توسط ali racer
من فکر نمیکنم کاهش قیمت از طرف شرکت باشه به چند دلیل
1. رسیدن ماه رمضون و ما ه مهر (ماه کسادی بازار)
2. معلوم نبودن تاریخ معرفی n95 8gb
3. عرضه ی بیش از تقاضا بعلت قاچاق زیاد این گوشی
بعد از ازادی ریجستر
4.ترکیدن حباب بازار(حباب قیمتی که واسطه ها بوجود اوردن!)
5. عر ضه ی p1
شما فکر کردین شرکت نوکیا فقط کارش اینه که به ایران گوشی بفرسته و به بقیه مسایل داخل کشور کاری نداشته باشه ؟
نه عزیز
شما حتما نمیدونی که یکی از بازارهای بسیار بزرگ برایه نوکیا کشور ما هست
مطمعنا نوکیا و هر شرکت دیگه ای مدیر فروشی برایه خودشون دارن و اون مدیره فروش مسایل و اتفاقاته کشورمونو بهتر از منو شما دنبال میکنه...
شما میگی یکی از علت هایی که قیمت این گوشی اومد پایین نا معلوم بودن تاریخ معرفی n95 8gb
پاک در اشتباهی (البته من منظور تو رو از معرفی نفهمیدم چون 2 ماهه که معرفی شده!!!)ولی اگه منظورت اینه که به بازار عرضه نشده :
شک نکن چون شرکت نوکیا میدونه که اگه این گوشیرو به بازارا عرضه کنه دیگه n95 معمولیش اونطور که باید فروش نمیره (این مسایل پیش و پا افتاده که نیاز به دونستن اقتصاد خرد وکلان نداره نمیدونم چرا شما متوجه نمیشین)
از اون حرفا بود.... عر ضه ی p1
P1 و n95 اصلا تو کلاس همدیگه ان که شما میگی عرضه ی p1 باعث ارزونتر شدن n95 هست ؟
حالا اگه k850 میگفتی میتونستم باحات کنار بیام
البته که یکی از علت های پایین اومدن قیمت اتفاقات کشور خودمون هست ولی قیمتارو نوکیا پایین بالا میاره شک نکن
البتاه اون چیزی که به کشور خودمون مربوط میشه به قول خودت یکیش واسطهان یکیش هم تعرفه هاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)