خوب گوشیت چه اروری میده؟
اون عکس بلوتوث توی کامپیوترت روشن میشه یا نه؟
ببین یه گزینه ای هست که اگه تیک نزنی کار نمیکنه اونم باید بری تو کنترل پنل بعدش تو نتورک کانکشن و اون اینکامینگ کانکشن رو رایت کلیک کنی وتو پراپرتیز و قسمت یوزر تیک دوم رو بزنی.
خوب گوشیت چه اروری میده؟
اون عکس بلوتوث توی کامپیوترت روشن میشه یا نه؟
ببین یه گزینه ای هست که اگه تیک نزنی کار نمیکنه اونم باید بری تو کنترل پنل بعدش تو نتورک کانکشن و اون اینکامینگ کانکشن رو رایت کلیک کنی وتو پراپرتیز و قسمت یوزر تیک دوم رو بزنی.
اینم لینکشه:
اما فکر کنم چند صفحه پیش امیر هم لینکشو گذاشته بود.نرم افزار باید ساین بشه.اگه نتونستی ساین کنی به من بگو تا بهت یه سایت معرفی کنم که اونجا واست ساین کنن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشی هیچ اروری نمی ده منتها موقع نصب کردم فقط پلیز ویت می ده و اخرش خودش بیخیال می شه
این تیک اینکامینگ رو من نزده بودم...باید مشکلم از همی نبوده باشه..تو اون رهنما هم اینو ننوشته بود !!
ممنون
ممنون
باید به درد بخوره ...
آخه برای برنامه های گوشی اینترنت لازمه ...
خواهش می کنم
راستی شما ها چه آنتی ویروسی رو گوشیتون نصبه من نت کوئین دارم که با این نرم افزار نتونستم آپدیتش کنم.
تهرانشهر و امیر جان کمک!!من jet audio 7 .3 رو دانلود کردم همونی که حجمش 22 مگابایته وقتی در قسمت کانورت فایل ویدئوییم رو میخوام به avi تبدیل کنم با ارور زیر مواجه میشم!!! چیکار کنم؟؟؟
can not load encoder for avi project.please reinestall jet audio!!!من چندین بار نرم افزار رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی با این ارور مواجه شدم!!خواهشا کمکم کنید!!ایا فایل کمکی و یا کرکی نیاز هست!!؟؟؟اگه نیاز لینک دانلود در اختیارم بزارید!!در ضمن این اخرین نسخه ی این نرم افزار هست!!
در ضمن تهرانشهر جان تنظیمات مربوط به h.264 در کجای کانورتور نرم افزار jet audio قرار داره؟؟من هر چی گشتم پیدا نکردم!!!اصلا یک نفر در مورد تنظیمات مناسب برای پخش فیلم avi در 5700 برای من توضیح بده!!ویدئو بیت ریت رو روی چند بزارم؟؟؟فیلم چند فریم در ثانیه باشه؟؟من میخوام حداکثر کیفیت صدا و تصویر رو در گوشیم مشاهده کنم!!!خواهشا حرفه ای ها کمکم کنید!!
ميشه در مورد اين برنامه هه بيشتر توضيح بدين ؟
.
.
چراغ قوه هنوز برنامش نيومده ؟
بهترین و حرفه ای ترین برنامه برای تبدیل همون Allok Convertore
تنظیمات کاملی هم داره
بچه ها سلام!صبح بخیر!!بالاخره من دیروز 5700 رو خریدم قرمزش نایاب شده تو بازار گیر نمیاد اگه هم که کسی داشته باشه بالای 300 میده(حالا بازم بعضی ها بگن قرمز بده و ایراد داره) البته تو بازار اصفهان این طوریه جاهای دیگه رو نمیدونم مشکی رو بدون گارانتی گرفتم 270 فقط یه مشکلی هست البته نمیشه اسمشو مشکل گذاشت جوی استیکش یکم لق میزنه البته نه زیاد فروشنده گفت همش همین طوریه آیا صحت داره؟راستی من یک سری تم symbian9.1 دانلود کردم ولی تو نصب eror داد فقط همین دوتا دم n95 که یکی از بچه ها معرفی کرده بود کار کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)