بله اين كار راكردم ولي باز هم نشد اگه ميشه اون فايل رو بديد ما كپي كنيم تا كار كنه فايله درست باشهنوشته شده توسط Moh3en_DDD
بله اين كار راكردم ولي باز هم نشد اگه ميشه اون فايل رو بديد ما كپي كنيم تا كار كنه فايله درست باشهنوشته شده توسط Moh3en_DDD
سلام به ياران هميشگي p30 world !!
ميخواستم بدونم علت اينكه كامپيوتر به محض شروع برخي بازيها reset ميكند چي ميتونه باشه
مشخصات سيستم من vga xfx 6200 256mb agp
ram512 king stone
ممنونم
معمولا علت ريست شدن داغ شدن سي پي يو هست
battlefield2 را چه جوري ميشه online بازي كرد ؟ با اين key هاي تقلبي كار نميكنه ! نميشه كاري كرد ؟
امان از دست اين بازي هري پاتر و جام اتش من امروز اين بازي رو خريدم نصبش كردم بعد منوي اتورانش هم نصب كردم و كركشم توي محل نصب بازي كپي كردم و (همه اين راهنمايي ها توي راهنماي نصبش بود) وقتي رو بازي كليك ميكنم اين چرت پرتارو بلغور ميكنه بايد چي كار كنم؟
please insert the correct CD/DVD select OK
and restart application
بايد سي دي شما اوريجينال باشه و يه اكانتر رسمي از سايت اين بازي داشته باشيد ( اين يكي تو بعضي از بازي ها هست )نوشته شده توسط m2stech
نوشته شده توسط mohammadagha
كركشو درست كپي نكرديد !
وقتي كرك را كپي مي كنيد بايد يه پيغام بياد كه توش Yes و No داشته باشه !
كرك را بايد توي همون فولدر كه Launger بازي هست پيست كنيد !
چي شايد باز هم همينطور باشه اخه قضيه بازي جي تي اي 5 من رو ميدونيد ديگه امروز كه رفتم بازي رو بخرم بهش مشكلو گفتم گفت كه مشكل از كارت گرافيكته به من چه ميخواستي نخري!!! چه قدر نفهم!!!!!!!!!
راستي من كركو چند بار كپي كردم ولي ارور ميده
وقتي كرك رو كپي كردم يس و نو اومد و من هم يس رو زدم حالا بايد چي كار كنم؟
من كركو توي محل نصب بازي كپي كردم خب؟ يا بايد توي اتورانش كپي كنم؟
من پوشه باز نكردم همين جوري ريختم ولي باز ارور ميده
بايد چيكيار كنم؟
اين دفعه ديگه خفش ميكنم
حالا بايد چي كار كنم اگه ميشه يكي كمك كنه باز بازي خراب خريدم![]()
حالا بد بخت شدم رفت![]()
Last edited by S A M; 05-10-2006 at 17:06.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)