اين منبع خبرتون دليل معافي رو نگفته ؟؟خبر فوری : متولید 65 تا 70 معاف میشوند!
راسته ؟
همچين چيزي غير ممكنه اگه اينجوري بشه اونايي كه متولد 71 به بعدن ميريزن تو كوچه خيابون كه ما رو هم بايد معاف كنيد![]()
اين منبع خبرتون دليل معافي رو نگفته ؟؟خبر فوری : متولید 65 تا 70 معاف میشوند!
راسته ؟
همچين چيزي غير ممكنه اگه اينجوري بشه اونايي كه متولد 71 به بعدن ميريزن تو كوچه خيابون كه ما رو هم بايد معاف كنيد![]()
بچه ها اینو هم ببینید ، شاید به کارتون اومد ! طرح سرباز صنعت و یجورائی کارمندی به جای سربازی !:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فكر نميكنم اينجوري باشه فكر كنم اين cd بيشتر جنبه تجاري داره (( قيمت 25000 تومانبچه ها اینو هم ببینید ، شاید به کارتون اومد ! طرح سرباز صنعت و یجورائی کارمندی به جای سربازی !))
اكه يه منبع معتبر تر بود ميشد اعتماد كرد ولي اين نه!
تو بعضی شب ها خوابش را میبینم![]()
دوستان من دقيق متولد 70/12/8 هستم و امسال پيش دانشگاهي رو تموم كردم ولي هنوز كارنامه نگرفتن دقيقا كي بايد دفترچه بگيرم و پست كنم كه غيبت نخورم ؟
نه اتفاقا این طرح کاملا وجود داره ، منتهی با شرایط خاص برای تعدا محدودی افراد... پسردائی خودم یکیشونه !!!فكر نميكنم اينجوري باشه فكر كنم اين cd بيشتر جنبه تجاري داره (( قيمت 25000 تومان))
اكه يه منبع معتبر تر بود ميشد اعتماد كرد ولي اين نه!
چرنده قبلا کتابش هم اومده ! میاد روش گرفتن امریه رو توضیح میده برای صنایع .... فکر کرده همینطور الکیه
فقط توضیح میده که باید چه مراحلی رو طی کنی و الا موفقیتش 50 - 50 هست
اگه همچین چیزی بود حتما یه مرجع رسمی خبر وجود همچین چیزی رو اعلام میکرد در حالی که هیچ جا هیچی ازش نوشته نشدهنه اتفاقا این طرح کاملا وجود داره ، منتهی با شرایط خاص برای تعدا محدودی افراد... پسردائی خودم یکیشونه !!!
در ضمن فکر نمیکنم یک اداره دولتی حاظر باشه کارش رو بده به یک نیروی بی تجربه و نا بلد
8/12/89 میشی 19 سال یعنی 18 سالت تموم میشه و باید دفترچه رو بفرستی . البته اگه جایی درس نمیخونی و دانشجو نیستی...
وقت داری که کنکور سال دیگه رو هم شرکت کنی
من متولد 1370/9/23 هستم
امسال هم پیش دانشگاهی رو امتحان دادم و یکی از درسام رو امتحان ندادم که اگر دانشگاه قبول نشدم اون درس رو بزارم تا نرم سربازی ولی گفتن که پیش دانشگاهی امسال ورمیدارن یعنی امتحان های دی و اسفند رو نمیگیرن؟؟؟
من باید چی کار کنم اگر نخوام یه سال برم سربازی؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)