تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 435 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

حـــــرفـه ای sa3er's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من امروز بازیرو گرفتم کی سیو های بازی رو داره ؟؟
    راست اولای بازی یک جای سنگ رو هل میدن باید فرار کنم هی مینویسه 1 , 3 رو بزن و سریع سنگه از روم رد میشه و به دلیل اینکه از ترینر استفاده میکنم نمیمیرم و نمیتونم بازی رو حتی از آخرین چک پ.نت اجرا کنم و مجبورم از اول شروع کنم , لطفاً سریع جوابمو بدید
    ممنون
    اولا شما همیشه با دکمه M نقشه رو داشته باشید. نقاطی که S نوشته شده توشون یه ماشین تحریر هست که می تونید بازیتون رو سیو کنید. (یه سری کلبه ها تو اول بازی)

شما تند تند enter رو بزن و در همون حال:

- اگه نوشت 1 و 3 بزن شما سریع Enter و Ctrl رو یه چند بار چند با هم جهت اطمینان بزنید.
    - اگه نوست 5 و 6 رو بزن سریع Shift سمت راست با Shift سمت چپ keyboard رو یه چند بار بزن.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

ساسر جان چیزی که من گفتم احتیاجی به تکرار داشت ؟

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

بچه ها میشه این لینکی که nvidia گذاشته را درست کنید یا فایل یجا دیگه آپ کنید ممنون میشم با آنالوگ که نمیشه بازی کرد اصلا عادت ندارم

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

من بگیرم نگیرم ؟ بابا سفارس اینترنتی دادم ....
    ---------------
    جهنم سفارش دادم ..بابا خود یوبی هم که گذاشته برا فروش ... چی میگید کار یوبی نیست ؟
    ---------------
    در ضمن گویا اگه گرافیکش و بالا ببرید همه چیز عالیه ..این علت که گرافیک نسبت به پی س دو کمتره بخاطر اجا شدن بازی در اکثر سیست ها ست
    همین ..
    ---------------
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ---------------
    دنلود کنید .تو پوشه بازی کپی کنید .. بعد لودر رو اجرا کنید ..حساسیت موس رو هم رو 90 ا 95 تنظیم کنید حالا با موس بازی کنید

مهدي: جسارتا پستها ادغام شد!

حـــــرفـه ای OMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه عجب چشم ما به جمال شما روشن شد . ان شا ا... فعلا که هستید ؟
    اصلا دوست ندارم رو حرفتون حرف بزنم ولی اینا قفل شکن هم هستن .هم نرم افزارها و هم بازی ها و هم X360 و PSP ها رو خودشون کرک میکنن. 4 سال خودم در جریان کارهاشون هستم یعنی فکر میکنین فقط تهران خفن و مخ کامپیوتر داره و .... بیخیال بگذریم ...
    فقط خواستم سلامی کرده باشم .
    سلام !
    فکر نکنم شرکت های ایرانی خودشون کرک بکنن
    نمیدونم گفتن اسم شرکت ممنون هست یا نه !
    روی پاکتش GIGA قاطیه اسمشه !
    مثال:
    بازی SC-DA که گرفتم , توی بازی گفته بود که توسط اون شرکت کرک شده
    خندم گرفته !
    می دونید چرا !
    چون یه کرک از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم هیچ فرقی با کرکی که توی سی دی بود نداشت.
    از لحاظ تغییرات در فایل منظورم بود !

نمی دونم حتما سایت GameCopy... کرک هاشو از شرکت های ایرانی تامین میکنه ما نمی دونستیم.

بله فعلا هستیم در خدمتتون
    ما قصد جسارت نداشتیم عزیز ولی دیگه همه میدونن که این شرکتها همه تو کار کپی هستن فقط و تنها کار مثبتشون کپی هست
    در مورد xbox360 و psp هم کاملا دارین اشتباه میکنین این بازی هم به صورت کرک شده توی نت ریخته هر موقع هر بازی خواستی اسمش رو بگو تا لینکش رو بهت بدم
    همونطوری که همین دوستمون هم گفتن اینا شیشتایی میان که ما فلان کار رو میکنیم ولی دیگه این برا من یکی که 3 سال تو یکی از همین شرکتها کار کردم کاملا واضح که اینا هیچ کار خاصی نمیکنن همونطور که گفتن فقط احتیاج دارید به مقداری تجربه و تسلط روی کامپیوتر
    بازم شرمنده اگه جسارت کردیم قربان بهتر دیگه بحث تاپیک رو بیشتر منحرف نکنیم که منم شروع کردم این کار رو اگه باز هم میخواستین ادامه بحث رو انجام بدین در خدمتتون هستم توی پیغام خصوصی
    موفق باشی

Banned Evolution37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Unknown Place

پيش فرض

حیف از چنین بازی با این داستان و گیم پلی عالی و با این گرافیک مزخرف....از اون طرف یه سری بازی آمریکایی با داستان بی سر و ته و گیم پلی بیخود ولی با گرافیکهای محشر...من که دارم این بازی رو روی تلویزیون بازی می کنم تا حداقل فکر کنم دارم این بازی با پلی استیشن 2 بازی می کنم...اینطوری بازی رو قشنگتر نشون میده...

M.C.
    Guest

پيش فرض

M.c جان خوب معلومه اگه ایرانیا بلد بودند بازی رو کرک کنند دیگه شرکت های خارجی بازی نمیساختند !
    اگه میشه در این تاپیک دیگه دعوا نکنید !
    ساسر اگه من اون گرافیک رو داشتم ............
    سلام دوست من
    بابا ما کی دعوا کردیم .
    یعنی حرف هم نمیشه زد !

دوست عزیز نگاه شما نسبت به کرکرهای ایرانی کاملا غلط هست.
    این بازیها که شما میگید آن چنان هم سخت نیست کرک کردنشون ,
    بهتر هست دیگه بحث رو از این بیشتر منحرف نکنیم

بله فعلا هستیم در خدمتتون
    ما قصد جسارت نداشتیم عزیز ولی دیگه همه میدونن که این شرکتها همه تو کار کپی هستن فقط و تنها کار مثبتشون کپی هست
    در مورد xbox360 و psp هم کاملا دارین اشتباه میکنین این بازی هم به صورت کرک شده توی نت ریخته هر موقع هر بازی خواستی اسمش رو بگو تا لینکش رو بهت بدم
    همونطوری که همین دوستمون هم گفتن اینا شیشتایی میان که ما فلان کار رو میکنیم ولی دیگه این برا من یکی که 3 سال تو یکی از همین شرکتها کار کردم کاملا واضح که اینا هیچ کار خاصی نمیکنن همونطور که گفتن فقط احتیاج دارید به مقداری تجربه و تسلط روی کامپیوتر
    بازم شرمنده اگه جسارت کردیم قربان بهتر دیگه بحث تاپیک رو بیشتر منحرف نکنیم که منم شروع کردم این کار رو اگه باز هم میخواستین ادامه بحث رو انجام بدین در خدمتتون هستم توی پیغام خصوصی
    موفق باشی
    سلام OMID جان
    بله تنها کار مفیدشون همون کپی کردن هست .
    من فقط خواستم گفته باشم که دوستان از اشتباه در بیان !
    والا OMID جان XBOX360,PSP ندارم !
    درباره ی کرکش هم صحبتی ندارم ,
    یه چیزی بگم >>>
    من فقط درباره های بازی ها حرف زدم و گفتم که این بازی ها توسط شرکت ها کرک نشده و
    یا به عبارتی { به فکشون این کار ها نمی خوره }

خب , تا همین جا بحث کردن درباره ی این موضوع کافی هست
    و
    بیشتر بحث کردن منجر به منحرف شدن این تاپیک میشه و بس !

من هم دیگه بحث نمی کنم . { منظورم دعوا بود }

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت

پيش فرض

خوشبختانه یا بدبختانه ..این ریلیس اصلی بازی نیست ..یک پری ریلیس هست که 19 رئز قبل از عرضه رسمی وارد بازار شده ... که صد البته توسط گروهی مرتبط با کپ کام ...

بازی اصلی دارای چنانگرافیک خفنی هست که پی اس دورو میکذارد در جیب مبارک ...

تنها نکته ای که الان باید عرض کنم اینه که دوستان از خرید این ورژن خود داری کنند ..چون بنکل از حال و هوای بازی زده میشه ...

(علاوه بر این اون ببویی که شلیک رو رو کیبورد قرار داده بود قراره پخ شه ..یعنی اخراج ... )

منم سفارش اویلو پس میدم ...

مهدی جان بابت ادغام پستها ممنونم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت

پيش فرض

لازم ديدم يه توضيحي بدم راجع به اين بازيها. اين ديگه آخرين باره هر كي خواست قبول كنه هر كي نخواست قبول نكنه.

سعي مي كنم همه چيز رو با دليل و مدرك بگم كه ديگه حرفي نمونه. OK؟

Resident Evil همون Biohazard تو ژاپن هست. مدرك:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آدرس:
    کد:
    اميدوارم اين مشكل حل شده باشه.

درمورد اينكه نسخه يوبي سافت قرار هست ماوس رو هم ساپورت كنه يه نفر از اونهايي كه اين حرف رو گفتن يه مدرك ميتونه بياره؟ منظورم از مدرك وبلاگهاي ايراني نيست. من مدرك درست و حسابي دادم براي اين كه حرف شما رو هم قبول كنم مدرك درست و حسابي ميخوام.

تا اونجايي كه من يادم هست توي رزيدنت اويل 2 و 3 هم ما ماوس نداشتيم. اونها رو كسي هم پورت نكرده بود و مال خود شركت Capcom بود. پس اينكه ميگين ماوس رو چرا ساپورت نمي كنه به نظر من بي معني هست. اگه يوبي سافت يه POP ديگه بسازه و توش ماوس رو برداره ما حق داريم ناراحت بشيم چون تو نسخه هاي قبليش بود اما اينجا نمي تونيم چون تو نسخه هاي قبليش هم نبوده.
    منتظر مدركهاي شما هستم!

در مورد اين كه اين نسخه مال Capcom هست و Resident Evil ي كه قراره بياد، مال يوبي سافت بايد بگم كه شركت Capcom متاسفانه از حدود سالهاي 2004 هيچ بازي اي رو واسه كامپيوتر توليد نكرده. يوبي سافت هم كه قرار هست بازي رو بده بيرون در واقع به قول يكي از دوستامون داره نقش هويج رو بازي ميكنه. فقط پولش ميره تو جيب يوبي سافت چون اون فقط بازي رو پخش مي كنه. بازي رو Capcom توليد كرده، SourceNext تبديل كرده و Ubi قرار هست پخش كنه.

مدرك:
    کد:
    اين نسخه اي كه الان شركتهاي ايراني پخش كردن و ما هم لينك داونلودش رو گذاشتيم توسط شركت CapCom توليد شده، توسط شركت SourceNext پورت شده و توسط شركت EA Taiwan پخش شده.

مدرك:
    کد:
    حالا اين كه دوستان ميگن اين پورتي كه الان شده از روي نسخه PS2 هست و نسخه اي كه يوبي سافت قرار هست بده يه چيز ديگه هست و قراره بازي توپي بشه و با بازي PS2 زمين تا آسمون فرق داره يه مدرك بيارن.

چون يوبي سافت هم قرار هست نسخه پورت شده توسط همين شركت SourceNext رو پخش كنه، مطمئن باشين كيفيت اون خيلي بهتر از اين نخواهد بود. كلا SourceNext بيشتر از اين عرضه نداره! نمونه اي از شاهكارهاي SourceNext رو قبلا تو بازيهاي DMC و Onimusha ديده بوديم. با اين كه اونها رو يوبي سافت پخش كرده! اما حالا شما ميگين كه نسخه يوبي سافت فرق مي كنه و اينا. همونطور كه گفتم اين وسط فقط پولش به يوبي سافت ميرسه و اين كه آرمش اول بازي مياد! ( گر چه اون نسخه DMC كه من گرفتم انقدر قشنگ پورت شده بود(!!) كه آرمهاي اول بازي هم نمي اومد به علت اينكه از Codec هاي عجيب و غريب استفاده كرده بود.)

حالا به اونهايي كه ميگن اين بازي رو نگيرين تا نسخه يوبي سافت بياد ميگم كه صبر كنين و بازي رو نگيرين شما. حالا اگه فرض محال كنيم كه يوبي سافت بازي رو سر اون تاريخي كه گفته پخش كنه( كه بعيد به نظر ميرسه با توجه به شناخت قبلي)، اون وقت ميگين كه كاش همون موقع نسخه EA رو گرفته بوديم و اين همه معطل نميشديم. چون در واقع همون گرافيكي كه الان توي اين بازي مي بينين رو توي اون هم خواهيد ديد( حالا شايد كمي بهتر).

اگر كسي اعتراض يا صحبتي داره بگه، فقط با دليل و مدرك نه همين طوري رو هوا!
    مهدی جان در مورد DMC اگه یادت باشه تو دموهاشم گیر داشتی ..اما ذکر یه مطلب نسخه DMC کهمن گرفتم عالی بود و هیچ مشکلی ابدا نداشت ...و بسیار حال نمودیم .تنها مشکلش زدن کمبو ها بود که با کیبورد کمی سخت میشد .

در مورد اویل هم ود کپ کام Annonce داده ..تو تبلیغات ها ی مککر بیان شده ... که گرافیک عالی خواهد داشت ...این نسخه در حال کار بوده که فرتی پخش ده .شاید برای تست ملت که ببینند چجوریه ... بههر حال کپ کامی که برای پی سی بازی نمیزنه (البته بازیهای دیگه ای هم برای پی سی پورت کرده این کپ کام مثل Chaos Legion تو سال 2003 ..بازیش مال 2000 هست (جزو اولین بازی هایی که بطور رسمی بعد از انتشار پی اس دو وارد بازار شدند همون اوایل سال 2000 ) و بعد از 3 4 سال برای ی سی پورت شدن ...توسط خود کپ کام ..(من بازیش کردم انصافا خیلی عالیه )

با کنار هم گذاشتن اینا و همینطور بازی هایی مثل دویل می کرای 3 .انجمن اشوب یا سپاهیان اشوب بقولی بعضی ها یا همون chaos legion بدون عیب و نقص .باید منتظر اویلی باشید که کپ کام به اون فتخار میکنه ... امکان نداره این ججوری تیشه به ریشه خودش بزنه ...

علاوه بر اون تاریخ عرضه رسمی هم هست .باید منتظر بود و دید

Banned Maximillion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    از بين ترينر هايي كه MEHDI گذاشته بود دومي ويروسيه.
    يه ويروس خطرناك به اسم Hacktool.win32.delf.bw .
    مواظب باشيد
    خداحافظ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •