نه يعني بايد يك طناب خاص رو بكشي
ببين روي جسدا هر كدوم يك خصوصيات خاص نوشته شده روي ديوار اتاق طناب ها توضيحاتي درباره ي اون شخص داده اگه بتوني طناب اون شخص رو بكشي بعد از اين كه به اتاق جسد ها بري يك به جاي يكي از جسد ها يك كليدروي زمين افتاده![]()
نه يعني بايد يك طناب خاص رو بكشي
ببين روي جسدا هر كدوم يك خصوصيات خاص نوشته شده روي ديوار اتاق طناب ها توضيحاتي درباره ي اون شخص داده اگه بتوني طناب اون شخص رو بكشي بعد از اين كه به اتاق جسد ها بري يك به جاي يكي از جسد ها يك كليدروي زمين افتاده![]()
من تا اینجا که اومدم چند تا سیو از بازی دارم، اگه میخوای بگو از کدوم قسمت و چجوری برات بفرستم. خییییییییییییییای مممممممممنونم.![]()
فکر کنم بچه دزد رو باید میکشیدی (kidnapper)
آره درسته !فکر کنم بچه دزد رو باید میکشیدی (kidnapper)
خواهش ميكنم
اگه سيوشو بدي ممنون ميشم ولي خواهشن سيوش از آخراي بازي باشه!
آره منم بچشو يادم بود ولي دزدشو يادم نبود! :دي
آرام جان يك سوال در مورد اون زني كه توي امضاته
توي سايلنت هيل به نظرم نقش الكي داشت ( تازه يكمي هم خل بود!) مخصوصا توي اون عكسي كه ازش گذاشتي فكر ميكرد جيمز مامانشه!
من كه ازش خيلي بدم ميومد همش منتظر بودم زودتر گور به گور بشه! :دي
اصلا اين كي بود من كه سر در نميارم!![]()
سلام
میگم شما دارید Director's Cut بازی میکنید ؟
اسم تاپيك رو بخوني خوبه!
اينجا تاپيك سايلنت هيله نه اويل 1![]()
نوشته شده توسط maggy_p
نه دیگه انقدر میکشم که اسم تاپیک رو بخونم ، منظورم ورژن بازی بود !
Silent Hill 2: Director's Cut
Silent Hill 3
Silent Hill 4: The Room
اوهوم !
خوب مشكل من اينه كه اسم كامل بازي رو هيچ وقت ياد نميگيرم
به هر حال شرمنده اگه ناراحت شديد![]()
اين آنجلا داستان غم انگيزي داره!
اون از طرف پدرش تحت آزار و اذيت جنسي بوده و آخرش اونو مي كشه و هرچند اين عملش يه نوع دفاع از خود بوده بخاطر كاري كه كرده عذاب وجدان داره و در فكر خودكشيه براي همينه كه چاقويي كه به جيمز مي ده بدترين پايان رو بدنبال داره!
اون جيمز رو مامانش نمي بينه بلكه نسخه اي مثل همه مردهاي ديگه كه بخاطر همون چيزي بهش نزديك مي شن كه پدرش بهش نزديك مي شده!
صحنه مبارزه جيمز و اون هيولاي تخت مانند در جايي كه آنجلا حضور داره واقعا براي خودش شاهكاريه! ( از نظر معنايي كه مي رسونه)
اون صحبت كردن هاش هم كه جيمز رو مادرش خطاب مي كرد جزو هذيانهاش بود و سعي مي كرد قتل پدرش رو توجيه كنه. آخر داستان متوجه مي شيم كه اون در تمام اين مدت چه رنجي رو تحمل مي كرده!
آنجلا نمادي از يكي از انتخابهاييه كه جيمز مي تونه بكنه: خودكشي!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)