تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 168 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط fresh2021
    آقا مهدي من با فايل قبلي مشكلي نداشتم و فقط AMON خاموش شد. الان با استفاده از اين فايل جديد هم هنوز خاموشه. ضمنا ويندوز من روي C نصب شده.

دوست عزيز. شما در قسمت amon وارد شده و تيك file system monitor (amon) enabled رو بزنيد تا فعال بشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

دکتر وب (Dr Web) آنتی ویروس شماره یک دنیای اینترنت در سالها1999 تا 2002 ، نرم افزار ضد ویروسی با قابلیتهای منحصر به فرد است که متاسفانه در ایران زیاد با استقبال مواجه نشده است و اکثر کاربران ایرانی Norton را فقط بعنوان آنتی ویروس میشناسند.

این آنتی ویروس محصول موسسه Dialogue Science, Inc. از کشور روسیه میباشد.

از ویژگیهای منحصر به فرد می توان به هوش مصنوعی تعبیه شده در این آنتی ویروس و حجم کم در حدود 5MB اشاره کرد.

هوش مصنوعی موجب شناسایی ویروسهایی که هنوز اطلاعات آنها (از طریق Update کردن) به آنتی ویروس منتقل نشده میشود.البته این هوش مصنوعی قبل از Register شدن فقط 20% کارایی دارد.
    update فوقالعاده سریع
    وجود رجیستر کی
    خاصیت cure -شفادهی فایلهای الوده
    کم نکردن سرعت ویندوز
    داشتن guard برای جلوگیری از ورود ویروس یا تروجان هنگام استفاده از اینترنت
    در ضمن نمایندگی این موسسه در ایران با آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزيز براي آپديت Nod32 از يوزرنيم و پسورد زير استفاده كنيد.

username: beta64
    password: beta64

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خدمت آقا شهاب عزيز هم بايد عرض كنم كه شما مي گي كه 9 آنتي ويروس رو تست كردي! شما درست مي فرماييد اما مي شه بگيد اين آنتي ويروس ها چه جور تستي شدن زير دست شما؟
    نهايتش هر كدوم رو نصب كردي و دست بالا 2-3 تا ويروس و تروجان رو هم كه داشتي روي اونها تست كردي.
    اگه اشتباه مي گم بگو اشتباه ميگي!
    من و سودا هم تست انواع ويروس ها رو روي nod32 نكرده بوديم كه به اين دليل بگيم بهترينه.
    اين كار از عهده من و شما بر نمي آد. چون امكانش رو نداريم.
    اين كار بر عهده سايتها است.
    حالا اينكه كدوم سايت ها معتبرتر هستند آخر همين پست توضيح مي دم.
    ما دلايلمون رو به سورت تفكيكي و جدا گفتيم. مثلا درصد پايين استفاده از رم (حتي از يك آنتي اسپاي وير هم كمتر از رم استفاده مي كنه)!
    يا مثلا:
    آپديت شدن در صورت هرگونه اشكالي براي سيستم اينترنتي شخص و ... .
    ما درخواست كرديم دوستان هم لطف و منت گذاشته و اگه ضعف يا قوتي از هر آنتي ويروسي به صورت خيلي مشخص دارن بگن كه مثلا فلان آنتي ويروس اين ضعف رو داره يا اين قدرت رو!
    نه اينكه مثل پست قبلي شما بيايي بگي من 9 تا آنتي ويروس رو تست كردم. يا مثلا من با ظاهر sophos حال نكردم!!!
    البته حرف شما در مورد ظاهر برنامه منطقيه اما در مورد آنتي ويروس ظاهر مهم نيست بلكه عملكرد و امنيتي كه ايجاد مي كنه مهمه. مگه شما مي خواي skin براي jetaudio بگيري كه ظاهرش مهم باشه! اين آنتي ويروسه و فقط امنيت براش مهمه نه قيافه.
    اقا مهدی عزيز خيلی جالبه.شما انگار يادت رفته تو تاپيک های قبلی با استناد به کدوم مدارک و ازمايشهای کدوم سايتها از کاسپرسکی دفاع ميکردی.چه تو تاپيکی که اقا مهران زده بود چه تو تاپيکهاي بقيه دوستان ولی حالا دقيقا داری مثل اون قزوينيه رفتار ميکنی که وقتی گرفتنش میگفت من کجام اینجا کجاست تو کی هستی و ..... حالا همه اون سایتها نا معتبر شدن تا شما بیای بگی نود بهترینه؟ پس بهتره 1 سری به تاپیک های قبلی بزنی حرفهای قبلیتو مرور کنی .
    در موردسوفوزاول گفتم اينترفيس خوبی نداره.اگر انگيليسی بلد باشی که حتما هستی اینترفیس يعنی رابط کاربری.يعنی تنظيماتی که يک نرم آفزار در اختيار يوزرش ميزاره تا اون بتونه به دلخواه خودش تنظيمش کنه.بعد ظاهرشو گفتم بعد هم با کاسپرسکی و مکافی مقايسش کردم. پس درست نیست بیای از 1 پست 2 جمله ای نصفشو بنویسی بعد روش نظر بدی.
    امّا پرسيدی من چجوری تست کردم اين آنتی ويروسارو و گفتی با دو سه تا ويروس تست کردم خوب اگه شما اينطوری آنتی ويروس تست ميکنی و با دو سه تا رايت کليک اسکن خوبيو بدی يک آنتی ويروسو تشخيص ميدی مشکل شماست که ظاهرا شما همينطوری نود رو تست کردی .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما در مورد این سایت
    اين سايت دقيقا مثل علامت استاندارد خودمونه که به کالاها میدن. يک سری شرايط مشخص ميکنه و بر حسب اون به آنتی ويروس امتياز ميده که اين زير ميبينيد.

The VB 100% logo is awarded to anti-virus products that:
    Detect all In the Wild viruses during both on-demand and on-access scanning in Virus Bulletin's comparative tests.
    Generate no false positives when scanning a set of clean files.
    حالا اگر به این سایت سر زده باشید میبینید همه انتی ویروسهای معروف 100% گرفتن. حالا اقا مهدی از کجای این سایت فهمیده نود بهترینه بگه ما هم بریم ببینیم.
    خواهشا هم نيان دوستان عدد و رقم بيارن که فلان انتی ويروس اين تعداد موفق بوده اين تعداد ناموفق الان سال دو هزار و پنجه پس نتايج تو اين يکی دو سال اخير مهمه نه مثلا بين سالهای نود و هشت تا دو هزار و دو آنتی ويروس چند تا تست ناموفق داشته که تازه چند تاش هم مال لینوکس بوده. خوب حالا میریم سر اصل مطلب:
    من نود رو به همراه 5 تا انتی ویروس دیگه با چند تا ویروس وتروجان که از 3-2 تا 800-700 تایی بیشتر بودن تست کردم:
    Avast 4.6 pro bitdefender 8 mcafee enterprise 8 kaspersky5.0.20 pro
    f-prot 3.16c
    نتايج جالب بود.حدود 20 تا ويروس بود که هر 5 تا انتی ويروس تشخیصشون دادند ولی نود نتونست حدود 15-20 تايی بود که نود به اسم ويروس ناشناخته تشخيص ميداد و میخواست برای بررسی بفرستمشون سایت ای-ست درصورتی که ساير آنتی ويروسا اونّا رو با اسمو رسمشون تشخيص دادندخوب حالا اگر تو تنظيمات نود قسمت هيوريستيک رو غير فعال کنيد ديگه نميتونه اين ويروسارو بشناسه حالا اگر تو تنظيمات مکافي قسمت هيوريستيک رو غير فعال کنيد باز اين ويروسارو ميشناسه که نشون ميده اينا ويروس شناخته شده هستن نه ناشناخته حالا من این ویروسارو میذارم خودتون برین تست کنید. به غیر از تروجان نایس که البته نود نمیشناسه و تروجانهای داخل کرک پی-سی سیلین که برای شناختشون لازمه انتی ویروساتون اپدیت باشه برای ویروسهای دیگه چون قدیمین همین نسخه های اپدیت نشده بالا رو نصب کنید کافیه. اینم لینک ویروسا:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    PASSWORD:123456
    XIA:
    این فایل رو نود اصلا نميتونه اسکن کنه و ارور ميزنه در حاليکه بقيه به راحتی اسکن ميکنن.

پروفشنال syamak790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض من يك سؤال در مورد isa server دارم

سلام
    ببخشید میشه سریال ورژن جدید نود رو بزارید V2.50.25

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام
    ببخشید میشه سریال ورژن جدید نود رو بزارید V2.50.25

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Nod32 v2.50.25 Admin Xp

Nod32 v2.50.25 Admin win98

password: freesec پسورد اضافه شد!

username & password for update:

username: beta64

password: beta64

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون
    ببخشید که 2 تا ارسال شد , تقصیر من نبود .

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام
    ببخشید

این فایلی که گذاشتین برای آنزیپ کردنش pw میخواد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيزم پسوردش رو متاسفانه فراموش كردم بنويسم. الان هم از جايي آنلاين شدم كه اون پسورد رو ندارم. اما فردا صبح حتما پسورد رو مي گذارم. واقعا شرمنده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •