دوستان کسی key activation برای این نرم افزار سراغ نداره؟
6.00.1700 version
دوستان کسی key activation برای این نرم افزار سراغ نداره؟
6.00.1700 version
آخرین ورژن برنامه cFosSpeed 6.02 Build 1722
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک مستقیم این برنامه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا وقتی من این نرم افزارو نصب میکنم نمیتونم به اینترنت وصل بشم..تنظیم یا کار خاصی باید انجام بدم؟؟
تا جایی که میدونم ربطی به وصل شدن به اینترنت نداره
تنظیم خاصی نمیخواد فقط موقع نصب گزینه ها باید تیک داشته باشن
و از طریق خود نرم افزار هم میتونید که توی قسمت taskbar روی برنامه کلیک راست کرده و Log in رو برای کانکشن انتخاب کنبد
سلام به همه دوستان
من یه مشکل درخصوص اتصال به اینترنت دارم ولی درست نمیدونم در کدوم تاپیک باید مطرحش کنم. سوالم رو می پرسم درصورتیکه اتاق بهتری برای این بحث وجود داره راهنمایی کنید!
من در خانه از اینترنت ای دی اس ال استفاده میکنم و دو لپ تاپ در شبکه وجود داره. لپ تاپ من که سونی وایو هست تا همین حدود چند هفته پیش به اینترنت وصل میشد ومشکلی وجود نداشت. ولی از مدتی پیش ابتدا مشکل با وصل نشدن به مسنجرها و ایمیل و جی میل و بعد هم با قطع کامل اینترنت مواجه شدم. درصورتیکه لپ تاپ دیگه همچنان وصله و مشکلی وجود نداره. لپ تاپ خودم رو به جای دیگه بردم و تونستم وصل بشم و مشکلی نبود همچنین برای چک به شرکت پشتیبانی هم بردم که اونجا هم به اینترنت وصل شدم و هیچ گونه مشکل نرم افزاری و سخت افزاری هم وجود نداشت.
داخل منزل مودم رو چک کردم که آی پی داشتم و مشکل از این نبود. با کابل هم وصل شدم ولی باز مشکل رفع نشد.
میخواستم ببینم می تونید منو راهنمایی کنید چون واقعا موضوع گیج کننده ایه!
سلام به همه دوستان
من یه مشکل درخصوص اتصال به اینترنت دارم ولی درست نمیدونم در کدوم تاپیک باید مطرحش کنم. سوالم رو می پرسم درصورتیکه اتاق بهتری برای این بحث وجود داره راهنمایی کنید!
من در خانه از اینترنت ای دی اس ال استفاده میکنم و دو لپ تاپ در شبکه وجود داره. لپ تاپ من که سونی وایو هست تا همین حدود چند هفته پیش به اینترنت وصل میشد ومشکلی وجود نداشت. ولی از مدتی پیش ابتدا مشکل با وصل نشدن به مسنجرها و ایمیل و جی میل و بعد هم با قطع کامل اینترنت مواجه شدم. درصورتیکه لپ تاپ دیگه همچنان وصله و مشکلی وجود نداره. لپ تاپ خودم رو به جای دیگه بردم و تونستم وصل بشم و مشکلی نبود همچنین برای چک به شرکت پشتیبانی هم بردم که اونجا هم به اینترنت وصل شدم و هیچ گونه مشکل نرم افزاری و سخت افزاری هم وجود نداشت.
داخل منزل مودم رو چک کردم که آی پی داشتم و مشکل از این نبود. با کابل هم وصل شدم ولی باز مشکل رفع نشد.
میخواستم ببینم می تونید منو راهنمایی کنید چون واقعا موضوع گیج کننده ایه!
اصلا نگران نباش
اینجا مهندسین گرامی با حوصله بهت جواب میدن
تو هر قسمتی که صلاح دونستی مطرح کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
پس چرا کسی هیچ راهنمایی نمیکنه؟!!
چرا کسی راهنمایی نمی کنه من واقعا مشکلم حل نمیشه هر کاری میکنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)