تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 231 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 2307

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من 80% وقتایی که اومدک با کلون سی دی کار کنم تا اومده ایمیج بگیره ارور داده و بسته شده. به سی دی مبدا بستگی داره.
    من اوایل فکر می کردم از باگها و ... برنامست ولی یه روز رفتم یه سیدی کلوپ همه سی دیهاشو با کلون رایت می کرد و من که نیگا می کردم ندیدم با این مشکل برخورد کنه
    شمام تا حالا با این مشکل روبرو شدید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Soshiant's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

شاید ویندوزت مشکل داره مثل مشکل من (صفحه قبل)
    شاید ویندوزتو عوض کنی مشکل حل بشه

داره خودمونی میشه nik_sali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

سلام
    من يه سي دي داشتم كه فقط از روي اتوران ميشد برنامه هاش رو اجرا كرد و داخل روت سيدي هم چند تا فايل هست كه با فرمت TMP و بعضي از اينا حجمشون بالاست

حالا سوال ايمجاست اينو با چه برنامه اي اينجوري كردن ؟
    چجوري ميشه از روش كپي گرفت؟؟؟
    برنامه هاش رو چجوري ميشه در آورد ؟

عكس هم اين پايين هست

ويرايش شد :
    دوست عزيز لينك انجمن ديگه اي رو در موضوعات اين انجمن قرار ندين !!! با تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام

در مورد مترجم پارس نمي دونم كسي تونسته قفلش رو بشكنه يا نه
    ولي سر كل كل با يكي از دوستام تصميم گرفتيم كه قفلش رو بشكنيم . البته قرار شد هر كدوممون به تنهايي اين كار رو بكنيم اما به تنهايي به نتيجه نرسيديم .
    ولي در عرض كمتر از 3 ساعت و به (كمك هم) تونستيم قفلش رو بشكنيم و الان بدون ديسكت و بدون مهدوديت نصب و بدون هيچ مشكلي داره كار ميكنه (بر روي 4 سيستم تست شده و جواب ميده) (اين رو بايد بگم كه اين قفل با كپي كردن فايلهاي نصب شده شكست) نحوه شكستنش رو مينويسم ولي يك كوچولو طولانيه ولي مينويسم .
    آرمين...

پروفشنال double_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    the Shire

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Armin62
    سلام

در مورد مترجم پارس نمي دونم كسي تونسته قفلش رو بشكنه يا نه
    ولي سر كل كل با يكي از دوستام تصميم گرفتيم كه قفلش رو بشكنيم . البته قرار شد هر كدوممون به تنهايي اين كار رو بكنيم اما به تنهايي به نتيجه نرسيديم .
    ولي در عرض كمتر از 3 ساعت و به (كمك هم) تونستيم قفلش رو بشكنيم و الان بدون ديسكت و بدون مهدوديت نصب و بدون هيچ مشكلي داره كار ميكنه (بر روي 4 سيستم تست شده و جواب ميده) (اين رو بايد بگم كه اين قفل با كپي كردن فايلهاي نصب شده شكست) نحوه شكستنش رو مينويسم ولي يك كوچولو طولانيه ولي مينويسم .
    آرمين...
    عزیز یه جایی آپلود کن ماها هم استفاده کنیم

داره خودمونی میشه nik_sali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

ميبينم كه برو بچ قفل شكن حرفي واسه اين قفله كه اين بالا گداشتم ندارن :roll:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

nbsfucker غزيز
    اگر سرعت اينترنت اينجا با تهران يكي بود اين كار ممكن بود ولي سرعت اينترنت شهرمون خيلي كمه . اگه بشه به حالت كرك درش بياريم حتما فايلش رو قرار ميدم .

nik_sali جان در مورد قفلي كه شما گفتي به چندين حالت ميشه اين طور سي دي ها رو ساخت مثلا با برنامه اي مثلCD Secure ميشه اطلاعات يك سي دي رو hidden كرد و با برنامه TZ Copy چند تا فايل بي خود رو با نامهاي غلط انداز در سي دي قرار داد و حجمشون رو هم بالا برد. در مورد شكستنش بايد بدونم كه چه نوع قفلي رو به كار بردن.

پروفشنال double_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    the Shire

پيش فرض

Armin62 جان یه Patch براش درست کنی بذاری خیلی ها خصوصا من ازت ممنون میشیم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

سلام
    من مطالب این تاپیک رو به طور کامل خوندم .نکات جالبی توش بود.
    اما یه موضوعی که هست بیشتر دوستان برای رایت کردن سی دی های قفل دار از خود نرم افزارهای رایت مثل Alcohol 120% و CloneCD و BlindWrite استفاده می کنند در حالی که این نرم افزارها با اینکه تو این کار قابلیت های خوبی دارن ولی مخصوص این کار ساخته نشدن .
    به طور خلاصه بخوام بگم شما باید برای رایت کردن سی دی های قفل دار اول باید نوع قفل اونو بشناسین و بعد با استفاده از نرم افزارهای کمکی اون قفل شناسایی شده رو دور بزنین و سی دی رو رایت کنین.
    کلا دور زدن قفل های خارجی مثل CDCops SafeDisk ProtectCD StarForce SecuRom CopyLock راحت تر از قفل های داخلی مثل کولاک و نگهبان هستش. البته نرم افزارهای زیادی تو ایران هستن که از قفل CDCops با ورژن های مختلف استفاده میکنن.
    شما می تونین برای شناسایی نوع قفل یک سی دی از نرم افزار هایی مثلClonyXXL و برای دور زدن قفل ها از نرم افزارهایی مثل Alcoholer استفاده کنین.
    نرم افزار Alcoholer یک نرم افزار مجانیه که قابلیت زیادی تو رایت کردن سی دی های قفل دار داره و با سه برنامه رایت معروف Alcohol 120% و CloneCD و BlindWrite هماهنگه یعنی میتونه کاری بکنه که این نرم افزارها بتونن سی دی های قفل دار رو رایت بکنن.(البته همونطور که گفتم شما باید اول نوع قفل رو با ClonyXXL مشخص کنین.)
    نرم افزار Alcoholer قابلیت های زیاد دیگه هم داره که یکی از اونها قالیت رایت کردن فیلم هاییه که به دلیل داشتن خش یا دلایل دیگه قابل رایت نیستن و شما می تونین با تنظیم قسمت Another روی Video CD with BAD Sector اونا رو رایت کنین.
    امیدوارم این اطلاعات ناچیز من مورد توجه شما دوستان پی سی ورلدی قرار گرفته باشه و اگه اشتباهی تو این مطالب باشه و یا نکات دیگه ای در مورد این موضوع باشه همینجا مطرح کنین تا من و بقیه دوستان استفاده ببریم. در ضمن تا یادم نرفته بگم که نرم افزارهای بالا رو با سرچ کردن تو سایت softpedia.com راحت می تونین پیدا کنین چون خودم هم از اون سایت گرفتم.
    فعلا خدانگهدار.

آخر فروم باز majjidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مـــــشـــــهـــــد

پيش فرض

سلام
    آقا تورو خدا يك برنامه باحال براي قفل گزاري روي سي دي كه لااقل كمتر كسي بتونه رايتش كنه معرفي كنيد ....لينك دانلودش روهم بديد .....آموزش هم حتما :?
    فوري.........فوري.............فوري.... ....فوري :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •