سلام دوستان .
خواهش می کنم یکی کمکم کنه من گوشیمو فلش کردم بعد که روشنش کردم وارد منوی گوشی نمیشه و eror please wait میده حالا باید چکار کنم .
سلام دوستان .
خواهش می کنم یکی کمکم کنه من گوشیمو فلش کردم بعد که روشنش کردم وارد منوی گوشی نمیشه و eror please wait میده حالا باید چکار کنم .
فلش یعنی چی؟ چه فایده ای داره؟
دوست من مدل گوشيت رو نگفتي اينم پچ هاي Please wait هر كدوم كه مدل گوشيت هست اونو روي گوشيت فلش كن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزيز بيشتر سوني اريكسون ها با افتادن يا ضربه ديدن و يا ... فلششون ميپره (خراب)ميشه كـــه بايد حتما گوشي فلش بـــشه تا بالا بياد!
فايده اش هم اينه كـــه با فلش كردن فريمور جديد سرعت گوشي و غيره بالا ميره
موفق باشيد!![]()
گوشی من w610 و دیروز آپدیت کردم و بالا نمیاد ...
یکی یه لطفی کنه خیلی آروم و شمرده بگه که چطور فلشش کنم ...
تو این دهات ما جایی نیست برا فلش کردن !!!
ممنون
میشه آموزش فکش کردم W580i ، دقت کنید یک i اضافه داره ! برام بزارید . من کاملا مبتدی هستم .
و بعد از فلش نیاز به پچ داره ؟ آیا نیاز به چیزی بعد از فلش داره ؟
شما فايل main& fs مربوط به گوشيتون را دانلود ميكنيد.
بعد از اينكه از حالت زيپ خارج كرديد در قسمت add برنامه setool قرار ميديد.
بعد فايل كاستومايز مربوط به همون فريمور را هم دانلود ميكنيد
بعد اين كاستومايز را در داخل قسمت mics file قرار ميديد.
بعد عم فلش را ميزنيد.گوشي را خاموش ميكنيد.دكمه c گوشي را نگه ميداريد.بعد كابل usb را به گوشي وصل ميكنيد و وقتي گوشي را شناخت c را رها ميكنيد.ولي اگر نشناخت يعني بايد usb flash driver را نصب كنيد.
در ضمن از اين بيشتر نميشه توضيح داد.براي آموزش برگرديد به پست اول تاپيك
مهران جان يـــه سر بيا شهر فلش كن ببر روستــــا اگه تازه واردي بدتـــر ميكني
همين كارو تو هم انجام بده ! ربطي به i داشته باشه يـــا نداشته باشــه نداره ؟
موفق باشيد!شما فايل main& fs مربوط به گوشيتون را دانلود ميكنيد.
بعد از اينكه از حالت زيپ خارج كرديد در قسمت add برنامه setool قرار ميديد.
بعد فايل كاستومايز مربوط به همون فريمور را هم دانلود ميكنيد
بعد اين كاستومايز را در داخل قسمت mics file قرار ميديد.
بعد عم فلش را ميزنيد.گوشي را خاموش ميكنيد.دكمه c گوشي را نگه ميداريد.بعد كابل usb را به گوشي وصل ميكنيد و وقتي گوشي را شناخت c را رها ميكنيد.ولي اگر نشناخت يعني بايد usb flash driver را نصب كنيد.
در ضمن از اين بيشتر نميشه توضيح داد.براي آموزش برگرديد به پست اول تاپيك![]()
گوشی من ضربه دیده ولی برنامش به هم نریخته!؟دوست عزيز بيشتر سوني اريكسون ها با افتادن يا ضربه ديدن و يا ... فلششون ميپره (خراب)ميشه كـــه بايد حتما گوشي فلش بـــشه تا بالا بياد!
فايده اش هم اينه كـــه با فلش كردن فريمور جديد سرعت گوشي و غيره بالا ميره
موفق باشيد!
دوست عزيز همه ضربـــه كه به گوشي وارد ميشه كه نميشه گفت فلشش ميپره بعضي مواقع اگه اينجوري شـــده يعني ضربه يا افتادن و ديديـــن گوشيتون خاموش شده بعد از روشن شدن صفحه سفيد مياد و بالا نمياد يعني فلشش پريده يا ...
موفق باشيد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)