تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 29 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 290

نام تاپيک: قیمت دلار

اگه نباشه جاش خالی می مونه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ظاهرا نوبیتکس قیمت دلار رو فیکس کرده روی ۱۳۷ تومن. فکر می‌کنم برای اینه که اخرین افراد هم سوار بشن و بعد ...

یک جا خوندم نوشته بود «وقتی وضعیت قرمزه، کوچکترین اتفاقی ماشه رو می‌چکونه». اوضاع این تاپیک هم داره همین‌طور می‌شه.

اگه با ایشالا مشالا کار درست شدنی بود ایران الان قدرت اول منطقه و قاره بود........ اگه اینو تا الان نفهمیدی نشون میده کلا نفهمی.
    والا من دارم با فرد دیگه‌ای صحبت می‌کنم، شما یهو می‌پری وسط و از تمام بحث فقط یک جمله رو نقل‌قول می‌کنی و نتیجه‌گیری می‌کنی. حالا شما بگو کی نفهم هست؟!
    Last edited by epsi1on; 29-12-2025 at 20:53.

2. 2 کاربر از epsi1on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Ghost Writer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

والا من دارم با فرد دیگه‌ای صحبت می‌کنم، شما یهو می‌پری وسط و از تمام بحث فقط یک جمله رو نقل‌قول می‌کنی و نتیجه‌گیری می‌کنی. حالا شما بگو کی نفهم هست؟!
    فروم جای تبادل نظره، ببخشید که از تو اجازه نگرفتم سیف الله

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

دوستان اعتراض حق قانونی همه ماست و اینکه بعضی میان میگن اعتراض باعث میشه دشمن سواستفاده کنه بنظرم یه حرف چرته ! دشمن از بی مسئولیتی مسئولین مگه استفاده نکرد؟ 12 روز زیر آتیش اسرائیل بودیم جای تقدیر از مردم اومدین یارانه اشون قطع کردید، قیمت دلار از 80 رسانید 145، پس نتیجه میگیریم اعتراض نکردن باعث میشه دشمن مردم یعنی همون مسئولین بی خرد بیشتر به ما مردم ظلم کنند ...!

- - - Updated - - -

دوستان اعتراض حق قانونی همه ماست و اینکه بعضی میان میگن اعتراض باعث میشه دشمن سواستفاده کنه بنظرم یه حرف چرته ! دشمن از بی مسئولیتی مسئولین مگه استفاده نکرد؟ 12 روز زیر آتیش اسرائیل بودیم جای تقدیر از مردم اومدین یارانه اشون قطع کردید، قیمت دلار از 80 رسانید 145، پس نتیجه میگیریم اعتراض نکردن باعث میشه دشمن مردم یعنی همون مسئولین بی خرد بیشتر به ما مردم ظلم کنند ...!

5. این کاربر از radarz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

مردم، به دولتمردان خود شبیه‏ترند تا به پدرانشان!

زمانی که به پزشکیان 16 میلیون رای داده میشه بایدم همین پیش بیاد! بنظرم حتی بدتر هم باید پیش بیاد چرا که این بار دومِ که مردم کسی رو انتخاب میکنند که با وعده های " آشتی با غرب " (اینطور بخوانید: دستمالی غرب) به صندلی ریاست تکیه زد و در دوران ریاست, به هر طرقی خواستار این " آشتی " شد که کاش جوابی هم از طرف مقابل می گرفتند, طنز ماجرا اینجاست که حالا همان ها که در جنبش سبز موسوی, کلید بنفش روحانی و وفاق آبی پزشکیان مشارکت داشتند, همان ها مرگ بر آخوند میگویند و لعنت میفرستند! همانطور که 15 خانواده الیگارشی, 90 میلیون ایرانی را بالا و پایین میکند, 16 میلیون ذهن کم آگاه هم.

واقعا هنوز که هنوز برای من سوال که چطور یک شخص در تلوزیون ملی اذعان به عدم داشتن برنامه می کند و رقیبش مدام فریاد می کشد که بدون برنامه راه به کردستان است و ملت به کسی که برنامه ای ندارد رای می دهند!
    حالا آن 15 خانواده الیگارش خواهان تغییر نظام هستند چرا که در این اواخر توله هایشان بسختی تردد می کنند, تراستی ها را خط می زنند و بازار دام و ... دچار کمبود می کنند و دلار را بالا می برند و زمانی که همان ملت کم آگاه طغیان می کنند و به خیابان ها می آیند, قیمت دلار را کاهش می دهند!! سیگنالی مبنی بر اینکه خیابان چاره است! به خیابان بیا!

7. این کاربر از donkeyoxte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

زمانی که به پزشکیان 16 میلیون رای داده میشه بایدم همین پیش بیاد! بنظرم حتی بدتر هم باید پیش بیاد چرا که این بار دومِ که مردم کسی رو انتخاب میکنند که با وعده های " آشتی با غرب " (اینطور بخوانید: دستمالی غرب) به صندلی ریاست تکیه زد و در دوران ریاست, به هر طرقی خواستار این " آشتی " شد که کاش جوابی هم از طرف مقابل می گرفتند, طنز ماجرا اینجاست که حالا همان ها که در جنبش سبز موسوی, کلید بنفش روحانی و وفاق آبی پزشکیان مشارکت داشتند, همان ها مرگ بر آخوند میگویند و لعنت میفرستند! همانطور که 15 خانواده الیگارشی, 90 میلیون ایرانی را بالا و پایین میکند, 16 میلیون ذهن کم آگاه هم.

واقعا هنوز که هنوز برای من سوال که چطور یک شخص در تلوزیون ملی اذعان به عدم داشتن برنامه می کند و رقیبش مدام فریاد می کشد که بدون برنامه راه به کردستان است و ملت به کسی که برنامه ای ندارد رای می دهند!
    حالا آن 15 خانواده الیگارش خواهان تغییر نظام هستند چرا که در این اواخر توله هایشان بسختی تردد می کنند, تراستی ها را خط می زنند و بازار دام و ... دچار کمبود می کنند و دلار را بالا می برند و زمانی که همان ملت کم آگاه طغیان می کنند و به خیابان ها می آیند, قیمت دلار را کاهش می دهند!! سیگنالی مبنی بر اینکه خیابان چاره است! به خیابان بیا!
    خیلی اسگلی که هنوز فکر میکنی اوضاع و شرایط به رای من و توئه. واقعا اسگلی و دست خودت نیست. درکت میکنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zohair Bob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2020
    محل سكونت
    قروه

پيش فرض

این خزئول ها رو ولش کن
    تو رو جان ابو لولو..............اون روزی که در دستگاه خلقت عقل تقسیم می کردن بین خلایق تو دقیقا کجا بودی ؟
    چرا نیامدی سهم خودتو بگیری ؟

- - - Updated - - -
    Last edited by Zohair Bob; 31-12-2025 at 00:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zohair Bob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2020
    محل سكونت
    قروه

پيش فرض

بعد یه سوال دیگه این که بااین وضعیت عقلو شعور صفر چجوی زنده ایید شما ها ؟
    چرا نمی میرید خب هم خودتون راحت میشید هم ما
    Last edited by Zohair Bob; 31-12-2025 at 14:52.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بعد یه سوال دیگه این که بااین وضعیت عقلو شعور سفر چجوی زنده ایید شما ها ؟
    چرا نمی میرید خب هم خودتون راحت میشید هم ما
    نفهمی یک مکانیزم غریزی و دفاعی بدن برای بقاست. فهمیدن برابر است با جدا ماندن از جمع و صرف انرژی زیاد، اما با نفهمی شما براحتی میتونی عضو یه گله و گروه امثال خودت بشی و شرایط بقا رو برای خودت تسهیل کنی. مسلما کیف **ون گشادی خیلی بیشتر از صرف انرژی و فشار آوردن به مغز نداشته هست. >>>> گله گوسفندان

در طبیعت هم عمر یه پلنگ از عمر گاومیش ها کمتره. سبک زندگی پلنگ استهلاک بالایی داره و مدام در تقلا و تلاش برای شکاره. اما گله ها هرچند توسط شکارچی ها شکار میشن اما به دلیل سبک زندگی استهلاک پایین، عمر بیشتر و آسوده تری دارد. هرچند کیفیت زندگی پلنگ قطعا از کمیت زندگی گاومیش بیشتر است.
    Last edited by The Ghost Writer; 31-12-2025 at 11:13.

12. 2 کاربر از The Ghost Writer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

قطع شدن احتمالی اینترنت بین‌الملل رو هم در نظر داشته باشید.
    هر لحظه ممکنه اینترنت طبقاتی عملیاتی بشه و اینترنت بین‌الملل قطع بشه.

پلنگ جان نمیدونم واسه قطع شدن احتمالی اینترنت هم راه حلی داری یا فقط حرفش رو می‌زنی؟
    Last edited by epsi1on; 31-12-2025 at 14:45.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این استنباط تو و رفیق بددهنت بود.

اما واقعیت اینه من هر چه بیشتر له شدن و تحقیر شدن این مردم وحشی و جهان سومی رو میبینم بیشتر لذت میبرم. و لیاقتشون رو همین وضعی که هست بلکه بدتر میبینم. همینم که هستم. ممکنه برای امثال تو قابل درک نباشه.

15. این کاربر از The Ghost Writer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •