تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 19 اولاول ... 61213141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 182

نام تاپيک: مبنا تلکام / TD-LTE نامحدود کشوری / TD-LTE حجمی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

برای همه همینجوری شده اولش محدود شد رو ده مگ بعدش هشت مگ حالا هم شش مگ شده تو صحفه اینستاگرامشون هم هر که اعتراض میکنه بلاکش میکنن تابلوئه کلاهبردار هستن انشالله پولی که آزمون گرفتن خرج کفن و دفن زن و بچه هاشون بشه
    Last edited by naasr; 04-02-2022 at 18:14.

2. 2 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

با سلام

متاسفانه منم با TD LTE نامحدود مبنا تلکام به مشکل خوردم. اوایل 60 مگابیت سرعت میداد، بعد دانلود به مقدار مشخص کم کم سرعت اومد روی 40 مگابیت، بعد الان از دیشب اومده روی 16 مگابیت قفل شده. با اینکه سیگنال دریافتی عاااالیه فاصله از دکل 100 متره. قبل خرید بارها به طرق مختلف مثل دایرکت، تماس، تیکت و ... سوال کرده بودم گفتن به هیچ عنوان محدودیتی روی سرعت یا حجم سرویس نامحدود اعمال نخواهیم کرد!
    ش
    کلاه برداری مبنا تلکام توی روز روشن ...
    واقعا هیچی...
    شکایت ثبت کردم در 195
    اگه درست نشد، فک کنم حتی پیگیری قضایی هم نتیجه نخواهد داشت چراکه از نظر قانونی اینا موظف هستن سرعت 2 مگابیت رو ارائه کنن در سرویس‌های نامحدود

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2021

پيش فرض

احتمالا همه پول هایی که بابت اینرتنت دکلی دادین سرکیسه میکنن پس فردا هم از کانادا سر در میارن . درست مثل خود سردار طلایی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام

متاسفانه منم با TD LTE نامحدود مبنا تلکام به مشکل خوردم. اوایل 60 مگابیت سرعت میداد، بعد دانلود به مقدار مشخص کم کم سرعت اومد روی 40 مگابیت، بعد الان از دیشب اومده روی 16 مگابیت قفل شده. با اینکه سیگنال دریافتی عاااالیه فاصله از دکل 100 متره. قبل خرید بارها به طرق مختلف مثل دایرکت، تماس، تیکت و ... سوال کرده بودم گفتن به هیچ عنوان محدودیتی روی سرعت یا حجم سرویس نامحدود اعمال نخواهیم کرد!
    ش
    واقعا هیچی...
    شکایت ثبت کردم در 195
    اگه درست نشد، فک کنم حتی پیگیری قضایی هم نتیجه نخواهد داشت چراکه از نظر قانونی اینا موظف هستن سرعت 2 مگابیت رو ارائه کنن در سرویس‌های نامحدود

سقف مصرف منصفانه در سرویس نامحدود چقد هست ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

با سلام

ش
    واقعا هیچی...
    شکایت ثبت کردم در 195
    مفتخرم اعلام کنم که سرعت رسیده به دو مگابیت و حتی کمتر!

صد رحمت به ADSL مخابرات

پشتیبانی‌شون اعلام کرد که تغییراتی در آنتن‌ها داریم میدیم! و بیشتر بررسی کرد گفت از طرف ما مشکلی وجود نداره!
    گفتم بهشون با سیمکارت td lte خود ایرانسل و همون دکل تست میکنم 90 مگابیت سرعت میگیرم...
    ولی سیم مبنا 2 مگابیت

گفتن مشکلی وجود نداره براتون پیگیری میکنیم و تمام

یه شرکت دیگه که زد زیر وعده‌هاش...

ختم کلام اینکه از هیچ شرکتی سرویس یکساله نباید گرفت. فقط ماهانه. اگه نامناسب بود دیگه نگیریم و تمام

7. این کاربر از libert0r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مفتخرم اعلام کنم که سرعت رسیده به دو مگابیت و حتی کمتر!

صد رحمت به ADSL مخابرات

پشتیبانی‌شون اعلام کرد که تغییراتی در آنتن‌ها داریم میدیم! و بیشتر بررسی کرد گفت از طرف ما مشکلی وجود نداره!
    گفتم بهشون با سیمکارت td lte خود ایرانسل و همون دکل تست میکنم 90 مگابیت سرعت میگیرم...
    ولی سیم مبنا 2 مگابیت

گفتن مشکلی وجود نداره براتون پیگیری میکنیم و تمام

یه شرکت دیگه که زد زیر وعده‌هاش...

ختم کلام اینکه از هیچ شرکتی سرویس یکساله نباید گرفت. فقط ماهانه. اگه نامناسب بود دیگه نگیریم و تمام
    آره کلا کلاهبرداری بود تو صحفه اینستا هم هر که کامنت میزاره و اعتراض میکنه بلاکش میکنن اینها دزد هستن من اگه تهران بودم میرفتم شرکتشون رو سرشون خراب میکردم دزدهای کثیف

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

جالبه بازکننده این تایپک با آنکه آنلاین هست هیچی نمیگه احتمالا باهاشون همدسته

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جالبه بازکننده این تایپک با آنکه آنلاین هست هیچی نمیگه احتمالا باهاشون همدسته
    اون که 100 درصد با خودشون بوده اصلا از مدل پست هاش و حرفایی که زده کاملا مشخصه حتی خیلی هم سعی نکرده پنهانش کنه!

ولی به نظرم مدیرای انجمن حداقل عنوان تاپیک رو عوض کنن یه کلمه کلاهبرداری چیزی اضافه کنن بهش که امثال اینا دیگه نتونن افراد جدید رو سرکیسه کنن و کسی دیگه از این شرکت چیزی نگیره

یه نفر تو اینستاش گفته بود زنگ زده به شرکت و بهش گفتن معلومه که محدود می کنیم فکر کردید باز می زاریم هر چی خواستید دانلود کنید؟ اینو که خوندم گفتم شاید مدیر شرکت هم یکی از دوستان همین فوروم هست حرفاش خیلی آشنا بود

11. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوستانی که سرویس میخوان و قطعی هستن، شماره تماس و مشخصاتشون رو برای من پیام خصوصی کنن
    مودم ها سری H1 هستش

هرکدوم از دوستان که سرویس خواستن من با درصد کوچکی تخفیف میتونم براشون اوکی کنم
    گوشه ای از پیام های آغاز کننده تاپیک در صفحات قبل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

آره کلا کلاهبرداری بود تو صحفه اینستا هم هر که کامنت میزاره و اعتراض میکنه بلاکش میکنن اینها دزد هستن من اگه تهران بودم میرفتم شرکتشون رو سرشون خراب میکردم دزدهای کثیف
    از نظر حقوقی و قانونی عملا نمیشه ازشون شکایتی داشت والا وگرنه پیگیر میشدیم همراه با سایر دوستان. باید قبل خرید بیشتر تحقیق و بررسی میکردیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •